0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (84 puan) tarafından
Sürekli onu aldatıyormuşum gibi davranıyor ama sorsan hayır ben öyle davranmıyorum der normalde çok iyidir gerçekten ama beni aşırı derece seviyor ama sevginin de fazlasında haddinden fazla yani bundan dolayı yaptığım her şeyde bir şey arıyor mesela kız arkadaşımın eşi kız arkadaşım hamile olduğu için okula gelemiyor işte sen o adamla konuştun mu konum attım sen kocasına mı konum attın kime konum attın hani diyorum ben böyle bir insan mıyım bir olur iki olur üç olur bak En sonunda bana bunu yaptıracaksın diyorum sürekli aldatma meseleleri çıkıyor sürekli ben onu aldatıyormuşum gibi bana hissettiriyor telefonuma mesaj geliyor sürekli gözü telefonumda ama ben influencerlık yapıyorum gruplar var bir sürü WhatsApp telegram Instagram sürekli mesaj geliyor yani bunu kendisi de biliyor sürekli benim telefonumu takipte böyle sabah işe gitmeden telefonumu kontrol eder gece kalkar kontrol eder yani böyle bir takıntı haline gelmiş benim eşim de dışarıya çıkarım rahatça gezerim hiçbir şey demez ama işte böyle bazen bana böyle hissettiriyor sizce neden

5 Cevaplar

0 oy
(2,311 puan) tarafından
Bi piskologa gitmesini soyledinzmi.normal degil cunku ya guvenmiyor yada tedavilik bi durum var.
(84 puan) tarafından
Kendine güvenmiyor ilk başta
-Reklam-
0 oy
(4,138 puan) tarafından
Ne burcu canım yengec erkeginde hafif paronayaklik var 
(84 puan) tarafından
Başak burcu yükseleni yengeç
(4,138 puan) tarafından
Çok da duygusal mi
0 oy
(14,437 puan) tarafından

Benim de başımda var öyle :angel:

Kızımın okuluna gittik eşim çocuklarla dışarıda bekledi ben müdürün yanına gittim 

Çıktım anlatıyorum başladı  müdüre güldün mü gülerek mi konuştun karşısına mı oturdun umarım bacak bacak üstüne atmamışımdır böyle abuk subuk şeyler Ben nasıl davranmam gerektiğini biliyorum diyorum  

Sonra diyor keşle çirkin ve gülümsemeyen biri olsaymışın 

Ara ara bozluyor böyle 

(84 puan) tarafından
Çok saçma ya
0 oy
(308 puan) tarafından
Tipik erkek kıskançlıkları. İnfluencer oldugun içindir telefonunu kurcalaması. Tabi ki gerek yok yapmasına yanlış bir davranış 
0 oy
(837 puan) tarafından
Hayatta dısarı cocuklarlarsız çıkartmayan bı es asırı sıkıyor benı 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,239 göst.
14 Ağustos 2024 Aile kategorisinde baltopagiannesi (994 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 212 göst.
15 Eylül 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 899 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (367 puan) tarafından soruldu

406,234 soru

12,180,040 cevap

36,676 kullanıcı

...