0 oy
335 göst.
Diğer kategorisinde (1,164 puan) tarafından

Anneme 1 yıl önce meme kanseri denildi(2.evre).. göğsündeki kitle alındı ve radyoterapi gördü... Her 3 aya bir kontrole gidiyordu Haziran'da da aynı şekilde birşey yok ameliyat yerindeki su dolu şislik var zamanla geçer denildi... Dün normal gögus doktoruna gittiginse ultrason çekmiş ve sağ memede 32*5 mm hipoekoik kistik alan izlendi. Sol meme de 10*5 mm düzgün konturlu kistik lezyon demiş. Doktoruna bı sor danış  demiş... Doktoruna gidecek ama ben yine aglamalara başladim nefes sanki alamıyorum:( . Nüksetmemi var yoksa kontrollerde ki bu şişlik denilen şey mi. Bu sonuç ne demek yalvaririm bilen bı açıklama getirsin :(

5 Cevaplar

0 oy
(2,095 puan) tarafından
Hatırladım seni kistik diyosun zaten canım korkma temiz ALLAH in iziniyle düzgün kontorlu olmasida iyi bisey korkma 
(1,164 puan) tarafından
Seninle konuşmuştuk canım aynen o en zor zamanimda çok desteğin olmuştu asla unutamıyorum Allah razı olsun senden :( öyle mi diyorsun canım o anlamamı geliyor bu kelimeler. İnan ki artık tıp dilinde ne demek diye arastirmaktan kafamı yemek üzereyim bu süreci tekrar yaşamaktan korkuyorum ne eşimle ne evladimla istemsizce muhabbetimi bırakip kendi içime çekiliyorum aglamaya basliyorum. Arastirdikca bı sonuca ulaşamıyorum bu kistikten düzgun kontur lezyondan. Allahım herkese acil şifa versin ne zormuş:(
(2,095 puan) tarafından
Amin canim ama evet kistik diyor zaten korkma hani baska bisry olsa orda belirtirdi illaki.supheli falan diye benimkinde duzgun degil yazdığı icin doktor suphelenmisti biyopsi temizdi simdide koltuk altim agriyor sanki elime bisey geliyor ama korkudan gitmiyorum evde tasiyorum bi yandan
(1,164 puan) tarafından
İnşallah öyledir inşallahhh.. lütfen git canım ne olursun. Erken tedavide inanki çok daha çabuk bitiyor her şey. İnşallah bir şey yoktur sadece bı yağ bezesidir korktuğun hiç bişey başına gelmesin. Zaten kolu yok yormayacaksın şu bu deniliyor da nasıl yormayacaksak iş bitmiyor ki dikkatlice sağa salim taşınında insallah
(2,095 puan) tarafından
Inşallah canım sağol
-Reklam-
0 oy
(2,435 puan) tarafından
Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin korktuğunuza uğratmasın bilgim yok post yukarı çıksın 
(1,164 puan) tarafından
Aminn amin Allah bin kere razı olsun sizden
(2,435 puan) tarafından
Amin sendende canım ♥️
0 oy
(12,853 puan) tarafından
Düzgün olması iyi bişey canım ama yğne de doktor bilir tabi 
(12,853 puan) tarafından
Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın sizi de inşallah.
Ve ben meme kanseri tedavisi görüyorum. Dualarınıza beni de ekleyin olur mu
(1,164 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun Rabbim şafi ismiyle size de şifalar versin inşallah. Sizin nasıl ilerliyor tedavi süreciniz ne demişlerdi hastalık ile ilgili acaba
(12,853 puan) tarafından
Amin inşallah inşallah Şuan akıllı ilaç alıyorum kemoterapi de gördüm tabi 2kür daha akıllı ilaç alıp ameliyat olacağım inşallah. Şuan nasıl gidiyoe İnan hiç bilmiyorum. Ne dediklerini boşver canım Allah'ın izniyle anneninki de çoğu kadın da olan kistlerdendir. Bol bol dua edelim en güçlü silahımız
(1,164 puan) tarafından
Moral çok önemli ona kesinlikle katılıyorum. Yenen inanın moral sayesinde yeniyor kafaya bir şey takmadığı için. Rabbim yüzünüzü güldürsün güzel haberlerinizide buradan almak bizlere nasip olsun inşallah. Allahım tüm hastalara şifa versin . Ne geldiyse Rabbimden geldi isyan asla etmiyoruz inşallah duamızın gücüyle yeneceğiz
(12,853 puan) tarafından
Öyle gerçekten. Gittiğim doktorların deriği tek şey moral ve beslenme ikisine de  dikkat etmeye çalışıyorum inşallah geçecek bu günler de. Amin amin amin inşallah
0 oy
(409 puan) tarafından
Keşke anlasam da içini ferahlatsam, inşallah bişey deilldr Allah'ın izniyle 
(1,164 puan) tarafından
Allah razı olsun canım sizin bu şekil söylemeniz bile beni inanın sevindirdi. 4 yaşında bı oglum var ve ne onunla ne eşimle konuşamıyorum boğazıma sözler dugumlenmis gibi hissediyorum ruh gibiyim :( eşim yalvarırım yapma dua et diyor elimde yemin ederim değil geçen sene yaşadığım o anlar geliyor gözümün önüne . Allahim tüm hastalara şifalar versin çok zor
(409 puan) tarafından
Çok Zor biliyorum cnm, aynısı bnde yaşadım iki ablm meme kanseri ve daha dün ablm film çektirmeye gitti dua ediyorz temiz çıksın o kötü günleri bir daha yaşamak istemiyoruz rabbim tüm hastalara şifa versin Allah'ım sevdiklerimizle sınamasin bizleri.
(409 puan) tarafından
Ve içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsn çokça dua edin Allah'im yardımcınız olsun
(1,164 puan) tarafından
Aminn aminn Allahım inşallah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah temiz haberler duyalım. Rabbim şifalar versin ne geldiyse Rabbimden geldi ,Rabbim bizlerin yüzüne baksın insallah
(409 puan) tarafından
Amin inşallah canm,  eğer haber alırsanz buraya yazın lütfen inşallah güzel haberler alırsınız
(1,164 puan) tarafından
Allah razı olsun canım benim inşallah yazarım
0 oy
(421 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah benim de göğsümde elime gelen kitleler var yerinde oynuo ama çok korkuyorum vallahi gitmedim 
(1,164 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sanada canım inşallah bir şey yoktur ama korkma lütfen git bişey varsa bile küçük bir tedavi ile geçer büyümeden. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
5 cevap 182 göst.
7 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynepcelik (2,460 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 699 göst.

413,128 soru

12,438,124 cevap

45,880 kullanıcı

Kategoriler

...