0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (5 puan) tarafından
Daha önce 36 haftalık bebeğimi kaybettim uzun bir süre cesaret edemedim şimdi tekrar hamileyim 7 haftalık yine korkular kapladı içimi 1 haftadır sürekli ağlıyorum yine aynı şeyler olur diye yine bebeğimi kaybederim korkusu beni yedi bitirdi lütfen bi akıl verin. Biliyorum Allah'ın dediği olur nasipten öteye yol yok ama hormonlar mı bilmiyorum çok kötüyüm 

4 Cevaplar

0 oy
(48 puan) tarafından
Canım vesvese yapma.Dogacağı varsa doğar Biz sadece dua edebiliriz.
-Reklam-
0 oy
(19,107 puan) tarafından
Allah korusun böyle düşünüp ağlarsan stresten herşey olabilir güçlü olmaya çalış canım 
0 oy
(31 puan) tarafından
kotü düsunmeyin  insAllah saglicakla alirsiniz bende kaybetmistim 2.ayni korku oldu ama suan 2 tane cocugum  verende Allah alanda oyuzden guzel dusunun oyle teselli edin kendinizi 
0 oy
(1,720 puan) tarafından

Bebeğim benim... tabi ki hormonlar yüzünden böylesin.

Doğacak olan doğar, yaşayacak olan yaşar, ölecek olan ölür. Bu herkes için geçerli. Evlat acısı en büyük acılardan biridir, asla telafisi yok.
Ancak şimdi yine o buhrana kapılıp üzülürsen karnındaki bebeğin hakkına girersin. Onun seninle birleşik kalacağı aylar sınırlı, ona vereceğin her şey için 9 ayın var. Eğer mutlu olmazsan, evladın da mutlu olmaz. Bu da onun hakkına girmekten başka bir şey değil. Allah rahmet eylesin, vefat eden bebeğini düşüneceğin çok zamanın varken bu 9 ayı buna dahil etmemelisin.
Ben gamsız biriyim mesela, eşim de öyle. Bizden çıkan bize benzer diye hesap ediyorduk ama ben gebelikte hangi ruh halindeysem oğlum da şu an o ruh halinde. Ve ben bunu ancak doğduktan sonra fark ettim. Öncesinde de hiç aklım yerinde değildi, hep üzgündüm.
Ablam için de anneme bu çocuk down sendromlu demişler burnu küçük diye, annem de o ayları hep üzülerek geçirmiş. Ablam depresyondan çıkamaz, her şeye üzülür ve yatağa düşer.
Annem spnra hemen bana hamile kalmış, ablam Down sendromlu doğmadığı için de bir daha kim ne derse güvenmemiş. (4 kızın hepsine erkek demişler) Bendeyken çok umursamaz ve gamsız biri olmuş. 9 ay nasıl geçti ikinizde de bilmiyorum ama birinde ağlıyor, diğerinde gülüyordum diyor. Ben tabiri caizse güneş, ablam ay gibiyiz. Gece gündüz kadar zıttız.
Lütfen bunu evladına yapma.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 229 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aysekkkk (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 392 göst.
0 oy
6 cevap 375 göst.
7 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Zeynoumut (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
29 Nisan 2024 Aile kategorisinde Asuman29 (2 puan) tarafından soruldu

392,799 soru

11,746,902 cevap

35,735 kullanıcı

...