0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 9 aylık prematüre bebeğim yarın isitme testine girecek saat 10da. İşlem sırasında uyuması lazım gece uyumamasi gerekiyor. Bugün gündüz pek uyumadı yeni uyudu kaça kadar uyutayım sizce 5 e kadar uyutsam mı

2 Cevaplar

0 oy
(136 puan) tarafından
Yarın sabah 10 da mı? Eğer öyleyse bu akşam tabiki uyumasi lazım çocuk dayanamaz ama şunu yapabilirsin Sabah çok erken uyandırabilirsin kaçta uyandırırsan kaçta uyur onuda sen ancak tahmini hesaplayarak bilebilirsin canım 
tarafından
Evet canım yarın sabah 10da bazen uyanınca geri uyuyor bazende hiç uyumuyor sabaha karşı uyandırayım en iyisi sağol canım
-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam bize randevu saatinden yada 8 saat önce uyandırın demişlerdi. Kızım mr çekildi dün onda da uyuması gerekiyordu gerçi ilaç da vereceklerdi ama yine de uykusuz olsun dediler 14.40 randevusu için sabah 6'da uyandırdım ilaç almasına rağmen randevu saatine 10 dk kala uyudu onda da zorla uyuttum yani 33 aylık
tarafından
Sağol canım en iyisi sabaha karşı uyandırayım uyumaz yoksa test yanlış çıkıyor sonra. 2 buçuk aylıkken uyanık olduğu için kalmıştı testten
(256 puan) tarafından
Uyurken yapılan testlerin stresini en iyi ben bilirim uyucak mı orda uyanacak mı çekim geçersiz mi sayılacak falan ömrüme 10 yıl ekleniyor resmen. Inşallah güzel güzel uyur da çekilir test. Sonucu da iyi olsun :)
tarafından
İnşallah canım ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
1 cevap 392 göst.
0 oy
19 cevap 225 göst.
9 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Prensesmom (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.