0 oy
290 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından

14 günlük lohusayim kafam yerinde değil bisey sorucam kızlar bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim gece eşimin telefonunu şarja taktım Blind id diye bi uygulamadan biri sizi dürttü sende onu dürt yada ara gibi bişey gördüm bu nasıl uygulama cok mu kadın var ? Telefonu şifreli girip bakmadım üstten gördüm yerine koydum kavga ederiz diye bişe söylemedim cünkü cok inkarcı onunla bas edecek enerjim yok 2 cocukla

5 Cevaplar

0 oy
(4,298 puan) tarafından

image

valla böyle bsy çıktı 
(51 puan) tarafından
Nefret ediyorum paspas olmakdan elim kolum bağlı maymun iştahlı.
-Reklam-
0 oy
(491 puan) tarafından
Konuşman lazim bu konuyu kocanla yada açıp bakicakdin
0 oy
(4 puan) tarafından
Lisede bizde kizlarla ilk çıktığı zamanlar kullanıyorduk bir dakika sesli konuşma hakkı veriyor istersen süreyi uzatiyosun biz eğlence olsun diye konuşuyorduk ama evli ve yetişkin birinin kullanması için uygun değil üzgünüm 
0 oy
(205 puan) tarafından
Bu post sabahta vardı sanki
0 oy
(115 puan) tarafından
Ne demek şifreli şifreyi bilmiyor musun off erkeklerden nefret ediyorum aslında hiç bozmucan sende yuklucen sanada gelcek birgün ansızın o buldirim ve o bildirimi görmesini saglican bakicak ozman anlicak neyin ne olduğunu birde keşke o bildirimi kendi tlfnundan fotoğrafini cekseydin ispat için yarın bugün sorarsın sırf inkar eder diye
(1,257 puan) tarafından
Canim o karaktede erkekler bu sefer iftira atar. Kurtul kurtulabilirsen. Kendileri erkek ya şeyleri var diye her şey hak sanıyorlar kendine ama kadına gelince sus otur yerine.
(115 puan) tarafından
Malesef oyuzden erkekler.hic bizamn ikinci sansi haketmez bu hayatta bide sinir olduğum şey yapiyolar çok kolay yakalaniyolar sanki evde karısı değilde anası var ya bı *** yiyosun sil Yok et bisey yap ne bu rahatlık tlfn şifreli ama bildirimler ekranda gözüküyor akılları yetmiyor mu anlamıyorum yada kadınları güçsüz gördükleri icn mi rahatlik ordan geliyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 219 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Beyazkumru (16 puan) tarafından soruldu

411,936 soru

12,401,196 cevap

44,430 kullanıcı

Kategoriler

...