+1 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (195 puan) tarafından
Nasıl alınır çok kötüyüm zaten bebeğimde yarık damak yarık dudak vardı sol böbreğinde genişleme vardı bugünde kalbinde damar fazla dedi aminyom sıvısı alınacak ne kadar sürede çıkıyor nasıl olacak 

4 Cevaplar

0 oy
(863 puan) tarafından
Canım amyon sıvısı böyle göbekten alınıyor karından ilk önce karnına bolca tatriyot sürüyorlar bir tane iğne ile amniyon keseye giriyorlar oradan amniyon sıvısı çekiyorlar ama sana tavsiyem yapma derim çünkü çok sıkıntılı bir süreç ben yaptım bebeğimi düşürdüm tabii herkes de öyle olacak diye bir kural yok ama eğer kötü bir şey çıkarsa yani yarık dudak falan diyorsun çıkarsa da aldıracak mısın bebeği
-Reklam-
0 oy
(330 puan) tarafından
Sana tavsiyem yapma bebeğin için riskli bir işlem diyelim sonuçlar iyi çıkmadı kiyacak mısın ona bu saydıklarınin tıpta zaten çaresi var korkma ve Allah'a sığın
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Yaptırmaktaki amaç tamamen emın olmak adına emın olunca eğer kı aldırmayacaksan bence hıc kalkışma bu işe bebek içerde hareket halınde ve karnına ıgne ile giriyorlar rısk var yanı ben asla yaptırmazdım
0 oy
(1,732 puan) tarafından
Ultrasondan bebeğin pozisyonuna göre ince uzun iğne yapıp sıvı alıyorlar. Sinek ısırığı gibi acı oluyor sadece. Bir kaç saat hastanede gözlem amaçlı kalıyorsunuz. 1-2 gün dikkat etmeniz lazım,çok aşırı hareket, temizlik vs yapmayın. Riskli bir işlem evet ama çok düşük riskleri var eğer uzman bir kişi yaparsa. İlk sonuçlar (trizomi 13 /18 /21) iki hafta içinde, diğer tüm sonuçlar 1 ayda çıkıyor. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 127 göst.
0 oy
8 cevap 443 göst.
0 oy
4 cevap 238 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 233 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,615 soru

23,667,897 cevap

309,357 kullanıcı

...