0 oy
547 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Şaka gibi ne oluyor millete anlamıyorum ben. 

image

9 Cevaplar

+1 oy
(576 puan) tarafından
İnsafsız vicdansizlar. 170 bine bebek mi satılır? İsteseler ya 1.5-2 milyon. Ucuza gitmiş çok yazık. Ayy demeden edemedim :D şakası bir yana sanmillet kafayı yemiş. Parasızlık mı, s.erefsizlik mi ama şöyle de bir şey var. Bebeğini satanlardan hayır gelmez zaten bebeğe. Akan kisiler belki kıymetini bilir. Dünyaları verseler saçının telini veremem Allah'ım bizi yavrularımız dan ayırmasın herkes anne baba olamıyor maalesef 
(944 puan) tarafından
Dimi ama o kadar taşı karnında sonra 170 bin, aylığı 20 bine bile gelmiyo taşımanın :) dediğin hesap şöyle 1 buçuk 2 milyon olsa neyse :D
(576 puan) tarafından
Gerçekten ya. Deseler ben alırdım yani. Taşıdığıma değmez :D
tarafından
Bilmiyorum canım onlarda ne için satın alınıyor belli değil ki organ mafyası var sapığı var Allah belalarını versin
(944 puan) tarafından
Evlat dediğin canlıya paha biçilemez yaa, ara sıra kımıldıyo içerde ağzını yüzünü mıncırasım geliyo ama yapamıyorum henüz doğunca elimden çekeceği var
(576 puan) tarafından
O da var tabi alan neden aldı :((
-Reklam-
0 oy
(5,384 puan) tarafından
Allah evlat isteyene vermiyor çünkü siniyior ama hiç haketmeyen kişilere veriyor :(
tarafından
Canım öyle demesen isyana giriyor. Elbet vardır Rabbimin bildiği. Hayır bıldıklerımızde şer, şer bildiklerimizde hayır olabılir.
(5,384 puan) tarafından
Haklısın tabiki ama söz konusu çocuk bebek olunca insanın içi bir tuhaf oluyor
0 oy
tarafından
Değil milyon,trilyon verseler bile bebeğimin tırnağını vermem kimseye .Allah akıl fikir versin, ıslah etsin. zavallı bebeklerin de yardımcısı olsun inşallah.
tarafından
Kesinlikle öyle
tarafından
Gerçekten öyle
0 oy
tarafından
Allah bildiği gibi yapsın evlat nasıl satılır ya:⁠-⁠(
tarafından
Para için herseyi yapıyorlar inanamıyorum
0 oy
tarafından
Çok sinirlendim ya insan evladını nasıl satar serefsizler gerçekten nasıl bir dünyada yaşıyoruz o.kucuk masum bebegin günahı nedir beni değil para  öldürselerde bebegimi vermem
tarafından
Pislikler başkası galiba haberci diyo ben daha fazla para versem bana satar mısınız ne için istediğine bağlı diyor şerefsizler
tarafından
Gerçekten devlet bu tür kişileri idam etsin gerçekten artık cinnet geçirecek gibiyim
tarafından
Kısır yapsın devlet bunları en iyisi. Yazık çocuklara inşallah yaşıyorlardir
tarafından
Gerçekten her doğuran anne olamıyor
tarafından
Evet canım
0 oy
(7,104 puan) tarafından
Dünyaları verseler vermem cocuklaarimi 
tarafından
Bende canım. Ne para ne bütün servetini verseler bebegimi vermem kimseye
(7,104 puan) tarafından
Verilmez zaten.  Veren kişinin ya aklı yoktur ya kalbi
tarafından
Aynen öyle canımdan can o benim herseyim rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah zaten zor kavuştuk biz kızımla 28 haftalık 900 gramla hayata tutundu 3 ay yoğun bakımda savaştı
(7,104 puan) tarafından
Maşallah mucize olmuş seninki . Allah hayırlı uzun ömürler versin
tarafından
Evet canım amin inşallah
0 oy
(9,733 puan) tarafından
Kardeşim ebe msjlasiyorduk abla morga inmem lzm dedi. Ne oldu dedim yeni doğan bebeği kaybettik dedi 3115 grm doğmuş erkek bebekmis.. annesi yıkıldı dedi o kdr üzüldüm kadına perişan olmuş. Birde böyleleri var keşke herkes anne baba olmazsa 
tarafından
Keşke böyleleri üremese pislikler. Yıllardır tedaviyle çocuk sahibi olmak isteyen anneler var
0 oy
(447 puan) tarafından

Gerçek mi :( yaa ben bana dünyaları verseler iki evladımın saçının telini vermem önce rabbimi sonra da yavrularımı çok seviyorum :( böyle haberler falan görünce empati bile yapamıyorum 

tarafından
Gerçek sanırım elim ayağım titriyor resmen
0 oy
(407 puan) tarafından
Bebek için iyi olmuş böyle anne babayla büyüyeceğine gerçekten bakıp sevecek birileri almıştır
tarafından
Ya alan organ mafyası sapık falansa her türlü korkunç ya

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
5 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.
16 Şubat 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Oglumalis (1,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
6 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,669 cevap

36,822 kullanıcı

...