0 oy
253 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (866 puan) tarafından
Herşey Allah'tan tabiki buna inancım sonsuz ama okula gidecek ilk defa anaokuluna bulaşıcı hastalıklardan virüslerden nasıl koruyacağım çocuğu okula giden anneler neler yapıyorsunuz

7 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Hep hasta olacak kaçış yok taki bağışıklık kazanana kadar ve gelip sizi hasta edecek
(866 puan) tarafından
Rabbim çocuklarımızı konusun inşaallah
(613 puan) tarafından
Amin ama her türlü çocuk var ilk okulda oğluma bit bile bulaştı yani başımıza geliyor
(866 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim inşallah ciddi sorunlar yaşamayız
-Reklam-
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Maalesef ne yaparsan yap hastalık kaçınılmaz oluyor sen çocuğunu ne kadar düşünürsen düşün o kadar düşüncesiz veliler oluyor ki düşün çocuğunu ateşi haliyle okula yollayanlar varken zor koruman 
(866 puan) tarafından
Evet arkadaşım kreş öğretmeni çocuk okulda ateşten baygınlık geçirmiş çocuğu okula öyle göndermiş demişti öyle bir vebale nasıl girerler aklım almıyor
(4,176 puan) tarafından
Gerçekten öyle artık aklımı kaçıracaktim çok düşüncesiz insanlar var
(866 puan) tarafından
Bende ilk defa okullu çocuk annesi olacağım hem heyecanlı hem endişeliyim
0 oy
(2,597 puan) tarafından
Okuldan gelince kıyafetlerini değiştiriyoruz temizliğe dikkat ediyoruz yemiyor benimkiler ama sağlıklı beslenme tabiki önemli 
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim temizlikten sıkıntı yok ama çocuğum iştahı hiç yok elimden geldiğince yapacam onuda
0 oy
(5,479 puan) tarafından
Sirke bombası falan varmis bir cocuk doktoru paylasmisti bagisik guclendirici seyler yedir ama illaki hasta olur yapicak birsey yok ilk yıl oyle oluyor herkeste kuzenimin oglu gecen sene krese gitti yarisi evde gecti
(866 puan) tarafından
Allah'ım çocuklarımızı korusun canım teşekkür ederim
0 oy
(10,339 puan) tarafından
Keşke tek korumamız gereken şey virüsler, hastalıklar olsa :(
(866 puan) tarafından
Evet kesinlikle akran zorbalığı neler neler okuyoruz Rabbim çoçuklarımızı korusun
(10,339 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(11,579 puan) tarafından
Korumayacaksın canım ilk dönem veya ilk sene hastalıklarla geçer. Sonra bağışıklık kazanacaktır 
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Benim yiğenim gidiyor şimdi her hafta hasta oluyor bütün aile üyelerine de bulastiriyor.

(866 puan) tarafından
Grip felan heryerde oluyor ben bit gibi veya daha kalıcı hastalıklar vade akran zorbalığından endişeliyim
(1,458 puan) tarafından
Hepsi var canım kendi kucuklugun okul hayatını düşün hatirla herşeyi yaşayacak
 kötülerle karsiladtirmasin Allah

Ben küçükken hep erkek gibi kesilirdi saçım
Çünkü hep bit bulaşirdi annem temizlemekte ben taranmaktan yorulurdum
Sessiz sakin bı insan olduğum için zorbalığa çok uğramadım şükür ama eskisi gibi deil çocuklar Allah a emanetler artık

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 782 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mertin annesi (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 337 göst.
17 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde 3.kez anneee (995 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 622 göst.
11 Kasım 2019 Aile & Aşk kategorisinde Beşirinannesi (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 188 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,684 puan) tarafından soruldu

411,022 soru

12,370,983 cevap

42,403 kullanıcı

Kategoriler

...