0 oy
530 göst.
Diğer kategorisinde (1,856 puan) tarafından
Oğlumun sınıfında 2 erkek çocuğu var sadece diğerleri kız.  2 erkek çocuğu gerçekten çok yaramaz .az önce oğlum okulda kurdukları oyundan bahsetti . Anne Ömer efe ve ali polisti bende sucluymusum benim kafamı keseceklerdi ve hapse atacaklardi dedi . Çokta etkilenmiş korkmuş.  Büyük ihtimalle diğer cocuklae TV den etkilenmiş.  Biz TV izlemiyoruz cocuklae yatınca ancak . Ki oğlumdan eminim bu tür oyunlar kurmaz bilmez napicam kızlar çok üzüldüm çocuğun psikolojisi bozulacak yeminle bıktım o 2 çocuktan ağızları bozuk . Bu tür şeyler biliyorlar saçma sapan oyun kuruyorlar hayır öğretmenleri nasıl fark etmiyor onu da anlamadım 8 kişiler şuan sınıfta kalabalıkta değil 2 öğretmen oğlumun sınıfında 

11 Cevaplar

0 oy
(1,856 puan) tarafından

En İyi Cevap
4 yaşında oğlum bu arada 
-Reklam-
0 oy
(11,599 puan) tarafından
Öğretmeniyle görüşün o çocuklara bi pedagog desteği versinler gerçekten 
(1,856 puan) tarafından
Öğretmenlerin numarası yok bizde paylasilmihor hiçbir veli ile.  Az önce uygulama üzerinden mesaj attım yarında okulla görüşücem.  Olmadı oğlumu alicam kresten yeminle sinir küpü oldum akşam akşam
(11,599 puan) tarafından
Çocuğu bırakmaya gittiğinizde görüşemiyor musunuz. Bence de mutlaka bir görüşün
(1,856 puan) tarafından
Servisle gittiği için görüşemiyorum.  Herhangi bir sorun olduğu zamanlar görüşmeye gidiyorum.  Bunu da normallestirecekler eminim tv den görmüştür hayal güçleri çok geniş vs diye buna benzer bir durum daha geldi başımıza.  Kötü söz öğrenmiş bir kaç kez tekrar etti okulla görüştüm yine aynı öğrencilerden öğrenmiş.  Birinden duymuştur cocuklar vs diye normallestirduler
0 oy
(2,036 puan) tarafından
Öğretmenle görusun diğer cocuklarin aileleri ile görüşsün. Eğer iyi bir okul ve öğretmense velilere TV yayınları, çocuk oyunları ekran zararları hakkında eğitim versinler. Çocuklarda suç bulmuyorum kontrolsüz ekran sebebi. Abimin oğlu da cama yaklasiyormus ben Spiderman im uçucam diyormus. Telefonu TV yi kaldirdilar.
(2,036 puan) tarafından
Ayrıca okula polis davet edebilirler. Çocuklara şeker düdük falan getirip beraber etkinlik yapıyorlar. Çocuklarin polis korkularini yenmek için biz öyle yapardık :)
0 oy
(1,458 puan) tarafından
Off bu sebeplerden çocuğumu okula gönderesim yok

Doğurup atan terbiye veremeyen insanların çocuklarından kötü seyler öğrenecek diye korkuyorum 

Ennnn samimi arkadaşimin oğlumun ağzı bozuldu ve Cook terbiyesiz hareketler öğrendiği için görüşmeyi kestim offf
(1,249 puan) tarafından
Benimde yeğenimin bir erkek arkadaşı var. Daha 5 yaşındalar ve Kızı defalarca dudaktan öpmüş. Yeğenim, kardeşime söyledi. Annesi ile görüşmeye gitti kardeşim. Siz çocuğuma nasıl öyle söylersiniz,  namusunuza mi geldi dedi . Demedik şey bırakmadı. Evet çocuğu uzaklaştırdık,  kötü olduğunu vs söyledik ama ne zorluklarla.. Ogretmenle bitmiyor ne yazık ki, aile figürü çok önemli.
(1,458 puan) tarafından
Zaten öyle canım aile çok önemli
Öğretmen yapma etme diyecek uyaracak ama eve gittiğinde yine başa saracak
Oğlum eşek demeyi öğrendiği gün ağlamiştim ben düşün.
Şükür unuttu
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Direk müdürle görüş bu konuyu bence gerçekten çok sinir bozucu hemde 2 öğretmen ve çocuk sayısı az 
(1,249 puan) tarafından
Serbest zaman veriyorlar öğrencilere. Büyük ihtimalle o arada olmuştur. Ders arasında zaten başka bir şey ile ilgilenmesine izin vermezler .
(1,856 puan) tarafından
Evet ama bugün foto attılar sınıfta 5 kişilerdi öğrenciler yani hiç mi dikkat edilmiyor anlamadım.
(14,164 puan) tarafından
Serbest zamanda dahi gözlerinin üstlerinde olması gerekmez mi birbirlerine vurabilirlerde sonuçta çocuk bunlar
(1,249 puan) tarafından
Gözleri üzerinde oluyorlar zaten ama istedikleri gibi oynuyorlar. Etkinlik yapılmıyor.
(14,164 puan) tarafından
Biliyorum canım bende anaokulunda çalışıyorum konumuz etkinlik değil sen oraya niye takıldın :D
0 oy
(20,185 puan) tarafından
Kaşla göz arasında kendi aralarında geçmiş bir konuşma olabiir. Ama öğretmeni bilgilendir bence yine de. Çünkü telefon oyunlarından dolayı çocukların neler yaptığını öğrendiğini hepimiz biliyoruz.  Aslında öğretmen tüm öğrencilerine yasaklamali telefonu. Öğrenciler ögretmenlerini dinler 
(1,856 puan) tarafından
Öğretmenin yasaklaması bir şey değiştirmez ki . Anne babada bitiyor iş.  Bütün eğitimciler biliyor ve söylüyor TV tablet tel. Zararlarını bizde biliyoruz farkındayız.  Misal benim otizmli oğluma Dr dan tutun eğitmenlerine kadar kesinlikle TV yok dediler . Peki ben bunu ne kadar yapabiliyorum yalan yok tıkandığım yerde mecbur açıyorum.  Onada kreşe giden oğluma da ama kontrollü bir şekilde ve süreli . Telefondan TV ye bağlanıp kısa süreli açıyorum süre bitince kapanıyor.  Anne babanın dikkat etmesi gerekiyor daha 4 yasindalar çok küçükler
0 oy
(327 puan) tarafından
Bunu bence kreş müdürü ve öğretmenleriyle ciddi bir şekilde görüşün gerekirse çocuğunuzu alın 
(1,856 puan) tarafından
Yarın konuşucam ve bana soyleyecekleri şey büyük ihtimalle şu olucak . Çocuklar TV den etkilenmiştir . Onun ne demek olduğunu bilmiyorlar . Hayal güçleri çok geniş gibi . Deliririm ben bu cevap karşısında.  İyi bende çocuğuma açık saçık şeyler açıyım onun yanında izliyim.  O da okulda arkadaşlarına uygulasin . Böyle konuşacaklarinu biliyorum daha önce. Benzeri geldi başıma ve bu cevabı aldım.
(327 puan) tarafından
Sizde o zaman velileri uyarmasini isteyin yanlış anlamayın galiba çocuğunuz özel cocukda sen bu kadar sakınırken böyle şeyleri öğrenmesi çok yanlış
(1,856 puan) tarafından
Yok bu kreşe giden özel değil canım.  Otizmli oğlum kreşe gitmiyor daha
(327 puan) tarafından
Bence böyle sert bir dille uyarın
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Öğretmen ve müdür ile görüşün ve durumu.Çocuklar okuldan öğrenmiyordur, ama tv,aile içi  park vs olabilir.Ama okul güzel davranislari öğretmeli disarda hatalı öğrenilenleri doğru ve etik olanlar ile değiştirmeli çocukları yönlendirmeli.Ayrica serbest oyun saatinde bile olsa komple çocukları yalnız mı bırakıyorlar, ilgilenmiyormus fatkli bir isi varmis gibi yapip olanlara kulak kesilmeli takip etmeliler oyle şey mi olur.Okulda öğrendiklerini  birak disardaki hayata gecirmeyi ayni okulun icinde bile devam ettirememeleri  yine bir sorun. KRESE giden cocuk kafa kesmeyi nerden bilecek, bir tuhaflık var.Sizinkide aynı kreste bu durum dehşet verici birsey olduğunun farkında da onlar niye değilmiş,Size durumu normallestirmek onların kolayına geliyor çünkü. Ek desteğe ihtiyaçları varsa aile ile iletişime geçip çözüm yolları aramalilar okul nasıl olsa parayı aliyorum diye bakmamali zaten uyum sorunu olanlar uyumlansin diye para alıyorlar diğer ailelerde oYALANSIN oynasın bu tip çocuklara örnek olsun  diye gonderiyor.O iki yaramazin ailesinede büyük haksızlık.Olumlu olumsuz her durumu  sahiplenmeli aileler ile iş birliği yaparak ilerlemeliler bunu vaad ediyor okullar ama is icraate gelince al paraları, ver boya yapsın hamur oynasın iki kagit yapistirsina döndüğü için bu haldeler.Okul hatalı payına düşeni kabul edip ,işbirliği yoluna gitmeli.
0 oy
(173 puan) tarafından
Canım öğretmenle mutlaka konuş bu konuyu takip edilmesi gerekiyor öğretmenler tarafından çok saçma çocuk bile oyun bile olsa Tehlikeli 
0 oy
(713 puan) tarafından
Bence korkmaniz gereken şey farklı. Allah korusun çocuklar akılları ermez ve oyun diye gerçekten yapmaya kalkarlar. Öğretmenleri uyarın mutlaka boş birakmasinlar 
0 oy
(14,742 puan) tarafından

Bizde buna benzer bir durum yaşadık

Kurban bayramına yakın kızımın sınıfındaki erkek çocukları birini yere yatırıp boynundan kesiyor gibi yapmışlar eve geldi anlattı kardeşine yapmaya çalıştı eliyle 

Hırsız polis oynamayı öğrendi eşim jandarma evimiz de silah olmasına rağmen bilmezdi maalesef bu okulda öğrendi 

Bu sene oraya göndermiyorum  çocuklar devam edecekmiş 
Kızım 3.5 yaşındaydı onlar da 4.5 5 yaş grubu 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,128 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 245 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bercemkaya (571 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy