0 oy
1,254 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (7 puan) tarafından
Kizlar ya goguslerim cok kucuk biz 3 kiz kardesiz 3 muznde kucuk genetik galiba bu durum canimi cok sıkıyor eşimde bence bu durumdan memnun degil utanark soyluyorm ama her iliskide sirf bu yuzden istemiyom bile beraber olmak hep acaba esim.ne düşünüyor diye kafamda gecirmekten odaklanamiyorm bile anladnz siz. Yani blmiyorum cok uzuluyorm aynda kendime bakmak istemiyorum bile sutyen bile bsye benzemiyo yani sutyen çıkartsam dumduz hic yok :(

38 Cevaplar

+4 oy
(8,594 puan) tarafından

Şuan büyük goguslerimden dolayı isyan ederken postu görmem:((((

Demekki ikiside dertmisss
(7 puan) tarafından
Ya şöyle ben smdi her kadinin gogsu olur kendi kendime diyorum esimde illaki ister goguslerimin guzel olmasini yaninda tişörtümu bile degistirmedim bugune kadar bazen kiziyo hatta diyor sanki namahrem pjama giyerken hani hizli hizli giyerim sanki dikkatlice baknca sey dycek aa ne kucuk diye dusncek diye korkularm var ama dile getirmedi bazen kilo al der direk aklima goguslerim gelir suanda 67 kiloyum yeni dogum yaptm smdi demiyorda hani 57 kiloyken diyo du boyumda var kilo belli etmez o kadr bende
(5,487 puan) tarafından
ohoo yeni dogum yaptiysan buyur. sutlendikce . merak etme.
(7 puan) tarafından
Canm emzirdim 1 bucuk yasna kadar snra emzirmeyi kestim evet bi tık sütten dolayi buyudu fajat tekrar eski haline dondu malesf
(2,590 puan) tarafından
Fizigimde tek rahatsız olduğum göğsümdü benim de küçüktü. Şimdi emziriyorum çok güzel oldular gidip gelip bakıyorum. Ama biliyorum emzirme gidince onlar da gidicek. Keşke gitmese :D
(5,080 puan) tarafından
Ne büyük dert . Valla oldum olası biraz büyük goguslerim  . Özellikle ergenlikte nefret ediyordum gogsumnden. Çuval gibi şeyler gidiyodum. Suan da emziriyorum büyük geniş şeyler giyiyorum. Utanıyorum dar giyinince
-Reklam-
0 oy
(206 puan) tarafından
Dümdüz dediğiniz erkeklerin ki gibi mi ?

Yoksa 75 beden altı mi ?
(7 puan) tarafından
Aaa o da iyiymiş valla ben bencede fazla detayina iniyorm o kadar da kafama takmamam gerekiyor yormlarnz icn teskkr ederm cogu kisi yorm yapti ve baya moral motive oldunz bana
tarafından
Meryem eşin nasıl ? Fiziği görünüşü dört dörtlük mü? Değilse sen kusurları için onu sevmemezlik yapıyor musun? Yada eşinin ne kadar umrunda kusurları ??? Bide öyle düşün ve rahatla
(7 puan) tarafından
Canm ben hep esimi kiskanirim bliyor musun boyle teni bem beyaz gozleri yeşil saclari kumral boyu uzun ve kilosuda benm tam istedigim gbi . Bazen diyorm benmde keske.gozlerm renki olsa yada mesela bugday tenliyim bende beyaz tenli olsaymsm vs . Onda ksuur bulamaynca ben galiba o yzden kendmi onun yaninda eksik bluyorm kendimi biz severek evlendik hani onun beni sevmesinden suphem yok tamamen benmle alakali bir durum ama bazen göğüslerimi cok kafama takiyorm o kadar o da sizn destegnzle biraz daha kafmda bazi seyler değişti tabi cok kafama takmicam
tarafından
Aşırı öz güven eksikliği var sende memeyi at bi kenara :) buna odaklan bunun üzerinde dur yoksa çok sıkıntı yaşarsın bir an önce aşman lazım bunu
(7 puan) tarafından
Var var ozguven ekskligi .Insallah aşabilirim yani insallah ne diyeyim ki şu devlete flaan bir arastiraym olur olmazsa salicam artk.napaayim :)
0 oy
(539 puan) tarafından
Sen benimkileri gör ben daha cok utaniyorum cnm benim iki cocuk emzirdim oglum emmeyi birakti kizim basladi ve goguslerim çok büyük ve sarkti kizimida sutten kestikten sonra esnetik yaptırmayı düşünüyorum cok utaniyorum ama üzülme benimkiler daha kötü adamin yanina sütyen takip geliyorum utanmayim diye
(5,487 puan) tarafından
devlet hast esteik isi guvenilip emanet edilmez bence.univ hastaneleri denek gibi kullaniyor zaten. cogu devlet hast de zaten uyduruk kaydiril yapiyor estetik islemleri. ucuz etin yahnisi yenmez
(7 puan) tarafından
65 binse yine o na cok diyemem ama ozeller baya istiyormus . Guvenilir mi ondan bende emin deglm.tabi
(723 puan) tarafından
Yok kız öyle deme ben asla devlet özel ayrimi yapmam. Ama doktor ayrımı yaparım.
İşinin ustası doktor heeyerde iyidir.
Burda bı hastane vardi küçük hatta kapandı orası sağlık ocağı oldu düşün. Orda bı doktor vardı yaptığı bir burnu gördüm daha 1 Aylikti burun efsane yapmıştı. Yine devlet hastanesinde göğüs yaptiran takip ettiğim biri var aşırı memnun. Arkadaşım Bursa'da devlet KBB de estetik yaptırdı bebek gibi oldu. Okadar çok örnek verebilirim ki
(5,487 puan) tarafından
iste dr denk gelmek lazim. dedigin gbi var ornekler de.
(7 puan) tarafından
Kbb dedigin kulak burun bogaz mi cnm o bolum mu bakiyor buna bende bi yakindakine gideyim konusayim bari
0 oy
(2,070 puan) tarafından
Bu konuda bende muzdaribim gercekten.krrmler falan var diyorlar ama hic inanmiyorm etkisine.hqni en aznindqn birazcik gorunebilir buyuklukte olsa ne ala ama yok.bende esim tarafndan bu konuda dusunceliyim.insqn ister istemez takiyor.korkmasam valla silikon.taktirirm
(7 puan) tarafından
Bende inanmadigim icin hic almadm da denemedim de valla tek çözümü silkon galiba o da km blir ne kadardir bu arada korkmak demissinz kotu yanimi var
(2,070 puan) tarafından
Ben narkozdqn korkuyorm canm.neden bilmiyorm ama beni korkutuyor.yoksa burun amelytida olmayi cok istiyorm ama sirf bu yuzden yaptirmiyorm
(7 puan) tarafından
Anladim baska kotu yani yoktur bence butn unluler slikom yaptırıyor diye bliyorum ama detayni blmiyorm imkanim.olsa ertesi gn yaptırırım valla
0 oy
(9,210 puan) tarafından
Benim de yok gibi sütyensiz dümdüz dert etmiyorum yaa 
(7 puan) tarafından
Yorumlari gornce cogu kadinin oyle galiba yani insan kotu hissediyor blmiyorm ben oyleyimde
0 oy
(1,881 puan) tarafından
Benim de öyle canisi sutyen takmak bile sıkıntı çünkü tutacak göğüs yok. Ben fazla takilmiyorum ama.Bu kadr üzülüyorsan imkanın varsa yaptır.
(7 puan) tarafından
Imkan var da yokda yani tam ortada aslnda  esimle bu durumu konuşsam bir sekilde para si blunur vs ama blmiyorm soylemeye bile utaniyorm esime
(1,881 puan) tarafından
Bence yaptır olmadı biriktir seneye yaptır mesela ona vereceğin para senden önemli mi. Nasıl mutlu olacaksan onu yap. Ben mesela burnumu yaptırmayı çok isterim cocuklar büyüsün istiyorum biraz daha kafa falan atarlar Allah korusun :)
(7 puan) tarafından
Umarm sende yaptirirsin canm istedigin gibi olur hersey :) umarm bende yaptırmak nasip olur . Biriktirmek zor yani de artk bi şu konuyu eşimle konusabilsem belki destek cikar yada paradan kacmak icin yo guzel mi der bilemedim artk once kendisinden bir defa bile olsa agzndan duymak istiyorm snra konuyu acmak istiyorm ama kendisi hic dile getirmeynce bende cesaret edemedm soylemeye
0 oy
(1,279 puan) tarafından
80 bedenle evlendim şuan 100 2 çocuk emzirdim ve sarktı hiç hoş görüntü yok yani büyük olunca da dert
(129 puan) tarafından
Sporla duzeliyorrr gercektenn toplanıyor diklesiyor çok iyi oluyor göğüs diklestirme sporları yaznca cikiyorr 3 çocuk dan sonra denenmiş tecrübe edildi bnde bizzat :)) şuan bir yaşında 4 cum emiyor emme bitince yine yapacaklar listesinde :))
(7 puan) tarafından
Gogsum.olsa birazcık diklestirmede sorn yok valla her seyi yapardim evde fakat olmayan gogusle zor :)
(129 puan) tarafından
Valla canm olsa sıkıntı olmasa sıkıntı gerçekten orta yol bulmak zorr vücut yapsi nasıl el veriyor öyle oluyor sanırım bnm şuan sütten dolayı büyük kesince kiloma göre kalıyor zayiflarsam küçülüyor bnde küçük seviyorum kibar duruyor :)) ama sarkık değil dik dursun  küçük de olsa :) bı eczaneye danissaniz artık eczacılar yardımci oluyor herseye bı kremi felan vardır bnce buyutmenn
(7 puan) tarafından
Evet evet dogru burdki yorumlardan snra herkesn kendine gore goguselrden sikayeti var anlasilan hrhalde sadece memun olan silokn yapanlardir diye dnsuyorm . Kremler falan pek inanmiyorm ama sorarm tabi yinede
(1,279 puan) tarafından
Dikleşmtirme sporlarıni deniycem canım şuan bebeğim 16 aylık emzirme bitince yapıcam:)
0 oy
(436 puan) tarafından
Benimkide aynı senin gibi hatta eşime evlenmeden önce dedim küçük olduğunu sonra beni kandırdın deme defim oda napicam basketmi oyniycam büyük yada küçük ne farkeder dedi küçük daha iyi dedi ama içimde hep şüphe kaldı acaba uzulmiyim diyemi dedi bende isterdim biraz büyük olsun olmadı iki çocuğum ikisinide emziremedim emzirmek için boyut önemli değil diyorlar ama bence önemli çünkü birisinde olsa süt gelmezmi
(436 puan) tarafından
Telini çıkarıyorum ben bu seferde formu bozuluyor gerçi dediğiniz gibi onu giysekte icinin boş olduğunu bende eşimde biliyor kendimize eziyet ediyoruz giyerek ama diğer türlü de ben utanıyorum erkek gibi bir ara estetik olmayı düşündüm eşim izin vermedi
(7 puan) tarafından
Kesn benmkide izin vermz :)
(436 puan) tarafından
Sen yinede konuş bı canım beli verir benimki bıçak altına yatmani istemiyorum ne gerek var ben sorun etmiyorum diyor
(7 puan) tarafından
Anladm gun gelir konu açılırsa dile getirecegm nasip bakalim post acarm silikon taktrdm diye ahahah :)) yorm icin tskler bu arada
(436 puan) tarafından
Rica ederim canim:))
0 oy
(1,782 puan) tarafından
Çocuk var mi benim çocuktan sonra normale döndü benimde çok küçüktü şuan ideal bence 
(7 puan) tarafından
Var var bacm biraz emzirmeden dolayi sut doldu iste emzirmeyi biraknca eski haline donduler smdi biraz kilomda var daha kotu gozukuyor karnim var biraz popomda var biraz gogus kismina gelirsek yok kotu gozukuyor yani .
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Evet bnmkilerde oyle yani kadini kadin yapan gogus gibi dusunuyom bnmde cok cnm sıkiliyo esiminde pek hosuna gttigini dusunmuyom acikcasi imkanim yok ama korkmasam kredi cekip yaptrrim o derece rahatsizim ama korkuyom cocukta emzirdim ama yok yani dümdüz 
(7 puan) tarafından
Evet ayniyiz seninle demekki bencede kadni kadn yapan gogus cnku once insanin kendine ozguveni olmasi lazmki daha rahat hissederim kendmi ya evli olmasam takmam da iste ayyy bu evlilik ne skntili seymiss allahm her yonden berbat esimi seviyorm cocklarmi seviyorm ama blmiyorm ya bekarlk sultanlk  :)
0 oy
(6,331 puan) tarafından
Eşin sorun ediyosa estetik yaptır. 
(7 puan) tarafından
Ettgni dile getirmedi hic ama anliyorm bence onunda bu durmun hosuna gitmedgni . Cok utanırım bu yzden soylemeye cesaret edemem ama dile getirse keske bende estetk yaptırmak istiyorm derim ama dedgm gbi o bsy demeynce .
0 oy
(1,531 puan) tarafından

Kimisi büyüklükten kimisi küçüklükten muzdarip keşke şansımız olsada biz büyük göğüslüler küçük göğüslülere versek tıpkı kilo almaya çalışan insana fazla kilosu olanın vereyim birazını demesi gibi :D 

(7 puan) tarafından
Ay evet keske ve şey olsa ucretler bu kadar yuksek olmasa sizin yaglari birakirdinz devlete ucretsiz bizde giderdik kucuk gogusluler olarak biraz yag ekleyin derdjk 3 4 bine yapsaydilar keske kucuk goguslu kalmasaydi dunyada :)
0 oy
(903 puan) tarafından
Keşke benm küçük olsa öyle diyorm iki çocuktan sonra çok büyüdü hiç memnun deglim 
(7 puan) tarafından
Kac beden ki cnm şöyle dusun buyuyup cocuktan snra da cogu kisinin sarkiyormus sarkmamissa cok takilmayin bnce saglk acisinda sana rahatlk vermiyorsa tabi
(903 puan) tarafından
Benim sarkmış gbi goruyorm çok büyümüş ya  90 .95 arası değişiyor eşime diyorm benlik sknti yok diyor ama ben baya taktim kafaya ya
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Vallahi benim de öyle bacım önceden takiyordum da artık sallamiyom çok meraklı olan inek alsın kendine anacim olanla idare edecek yapacak bişi yok:)
(7 puan) tarafından
Ahahah haklsn valla :)))) ay napiyim yaa bende istiyorm iste ama yormlar cok iy motive verdi bana tskler yorm icin :))
(4,589 puan) tarafından
Ne demek canım benim hepimizinnvar beğenmediği yerlerimiz bide hadsizler var tabi bekarken öyle psikolojimi bozdular benim işte çok küçükte bilmem ne de bende uzunca süre taktım cocuklarimi emziremeyecegimi düşündüm hatta ucu bile yoktu o derece şimdi de küçücükler ama Allah öyle vermiş napalim büyük oluncada sarkıyor böyle en azından porsuse de aynı insani insan yapan bedeni değil ruhudur ruhuna dokunan her şey zevk verir insana ten uyumu dedikleri şey var ya işte bu dünyanın en güzel vücuduna sahip olsa da bı insan ruhuna dokunamiyorsa yuruyemezsin ayrıca sanki bizim adamlar da çok mu matah hepsi saliveriyi evlenince:)
(7 puan) tarafından
Halsn gercekten suanda cok iyi anladm ne demek istedgni .
0 oy
(148 puan) tarafından
Benimde aynı bende çok rahatsız oluyorum 3 çocuk doğurdum emzirdim emzirme döneminde sütten dolayı biraz büyüyorlardi ama sütten kestiğim gibi eski haline geliyorlardı. Senin eşin dile getirmiyor benim ki hep der küçükler niye sütyen kullanıyorsun kendine eziyet ediyorsun falan büyük olsun isterdim 
(7 puan) tarafından
Evet ayni durum ikmzkide . Esin kucuk ve nedn sutyen kullaniyorsun nden oyle diyor ki analmadm orayi zaten kucuk oldgu icin takiyoruz gogsumuz zaten buyuk olsa desteksiz sutyen takarm oda gogus uclarm belli olmasn diye :)
(148 puan) tarafından
İşte sanırım büyük göstermeye çalıştığımi anlamıyor. Diyor takma gerek yok ipler seni sıkıyor kendine eziyet ediyorsun falan ben cevap bile vermem gerçekten yoklar yani sütyen takmasam gündüzler
(7 puan) tarafından
Eh iste bnmkler de oyle bacim valla yaz kis hep evde de olsam sutyenle duruyorm bazen evde yalnz kalinca cikariyorm sadece ama takmamk en dogrusu kafaya
0 oy
(9,451 puan) tarafından
Göbeğine kadar memeleri sarkan ben hayretle okudum. Allahım kulların olarak dertlerimiz ne kadar farklı :D
(7 puan) tarafından
Ya ben bu posttan snra dusuncem baya baya degisti bliyor musn. Aslnda sukretmek lazm her acidan . Ama şikayetlerimize bak hep bu erkeklern yuznden bekar olsam takmazdm asla ama smdide takmycam artk seninkiler de zor tabi ama sutyenle toplarsn artk :)
(9,451 puan) tarafından
Yok bebişim bebegımı emzıreyim insallah yaptırıcam inşallah
0 oy
(710 puan) tarafından
Hahahha 4 cocuk emzirip sönmüs balon gibiler benimkiler bide sag göğsüm soldan buyuk duruyor kizzzz bir bucuk memeli gibi geziyomya ortada ne takacam beee amaaaan büyüklüğü  degil islevi onemli diye erkekler kendini avutuyorya bizde oyle diyelim gulelim takma kafana bisey olmaz esinde sikayet ediyorsa veya ederse versin patayi yaptırsjn tas gibi cicikler:))
(7 puan) tarafından
Haklsn valla bencede cok kafaya takmamak lazm artk takmicam bende :))
0 oy
(6,699 puan) tarafından
Canım büyük olması bı sıkıntı küçük olmasına da biz istemiyoruz benimde küçük ama ben kendimi seviyorum büyük olup göze çok batacagina küçük olsun yeterli sen kendinde özgüven olduğu için eşinden felan utanıyorsun çoğu kadının küçük kimisinin hiç yok gibi bende büyükleri sevmiyorum çok sallanıyo ben burdayım diyo sen önce kendini sev gerisi kafanda biter yani 
(7 puan) tarafından
O kadar yorum geldi ki bu posta zaten sayenizde artk bu dusunce kafamdan slindi ben artik kendimi begeniyorum :))
(6,699 puan) tarafından
En iyisi canım önce sen kendinle barışık olmalısın elalemi boşver sen mutluysan bitmiştir valla küçük olması bence çok iyi kimilerinin çok büyük ben burdayım diyo
0 oy
(302 puan) tarafından
Benim göğsüm de küçük hiç eşim beğenir mi beğenmez mi aklıma gelmedi valla karpuz kadar olacağına elma kadar olsun daha iyi sanki düşünsene bişe giysen ağzına kadar göğsün var bence kötü duruyo benim kide sütyeni doldurmuyor eşim beğenmiyor olsa yani sorardım ben illa beğenmiyorum dese para ver yaptırayım derdim biz kadınlar çok fazla koca için yaşıyoruz sanki kendimizi unutuyoruz belki bende onun pipisini beğenmiyorum :) ala ala 
(7 puan) tarafından
Ahahaha allah seni napmasn kiz emi suanda sesli gldum ama bu yorum cok iy geldi bana haklisin vallla :)
(302 puan) tarafından
Sen de beni güldürdün valla :)
0 oy
(96 puan) tarafından
O dert bendede var bu tek olsa gene nyse zayifligmdn öz güvenim yok cok zayifm boyum 172 kilo 50    bazn utaniyorm yani bi düşün esimn yaninda   gündüz vakti asla elbise degstrmem   zayifligmdn dolayi utanirm  iki cocik emzirdim  meme yok yani bi elma kadr var yok gibi :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 455 göst.
15 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Jsjsbdjjx (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
2 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Ozgeceylin (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 484 göst.