0 oy
241 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (308 puan) tarafından
Çocuklara dikkat edin her parka gittiğinizde elini yüzünü hatta duş.aldirim bulasiciymis bı bu eksikti yaaa Allah beterinden korusun

3 Cevaplar

0 oy
(2,240 puan) tarafından
İstediğimiz kadar korunalım ben kovid zamanı da dedim hastalık resmen adam seçiyor. Kovidde evlendim eşim ve ailesi pozitifti bende çıkmadı. 

Defalarca hastaneye gittim, toplu taşıma kullandım, festivale gittim yine kovid olmadım, sonra doğum yaptım diye eve kapandım 4-5 aylık bebeyle dışarı çıkmadan kovid oldum. 
(4,384 puan) tarafından
Ayy bende covid zamanı Cerrahpaşa da işe başladım ve beni direk covid servisine vermişlerdi başta korktum ama bir süre sonra alışınca dikkat etmemeye başladım 2 sene çalıştım covid olmadım sonra hamile olunca gebeliğim sıkıntılı geçti evde hep yatmam gerekiyordu serkan ameliyattı da olmuştum diye covid azalmıştı artık kimse olmuyordu ben olmuştum :))
-Reklam-
0 oy
(7,629 puan) tarafından
Neymiş bu maymun çiçeği belirtti neymiş
(204 puan) tarafından
Internette var biz şu an ailecek gribiz cumartesi cocugumu hastaneye götürdüm doktor bu sefer değişik muayene etti bende şaşırdım acaba niye böyle yaptı diye meğer maymun çiçeği var mi diye bakıyormuş o zman hemşireye normal demişti ama şimdi ben kendimden suphelendim bir kaç belirtisi bende var çok korkuyorum(doktor maymun çiçeği için bakıyorum demedi ben şimdi okuyunca anladım ona baktığını)
(308 puan) tarafından
Bı bu eksiktizaten ama çok salgın var etrafımdaki çoğu çocuklarda sivilce gibi birşey çıkmış tüm vücuda yayılıyor aynısını kizimdada oldu
0 oy
(710 puan) tarafından
Canim sana sukadarini soyleyim ben gerekirse dus almam onlara aldirim tertemiz bakarim insanalr bana der 4 cocuga bukadar temiz ütülü  saclari hep yapili ustleri tertemiz nasil bakiyosun diye inanki bakmakla alakasi yok buna ragmen kizim gecen hafta nerden getirdiyse el ayak hastaligi getirmis 7 yasindaki kizim dan da 10 aylik olana gecti mahvetti beni o yuzden dikkat ettikce daha cok geliyo 
(308 puan) tarafından
Çok haklısın valahh benim kızımda çok kotu oldu bilmiyorum omuydu deilmiydi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 737 göst.
17 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 112 göst.
0 oy
15 cevap 625 göst.
14 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy