+1 oy
839 göst.
Diğer kategorisinde (361 puan) tarafından
Herkese hayırlı geceler kızlar 35 haftalık hamileyim Allah nasip ederse 3 çocuğumu alacağım kucağıma ve sezeryan olacağım o yüzden buzluğa birşeyler yapıp koymayı düşünüyordum ama ayrı bir dondurucum yok dolabımda dolu geçen hafta kaynanamlar da misafir vardı orada konusu geçti dedim dolabımda boş yer olsa da hazırlık yapsam iyi olacak aslında falan dedim kaynanam da benim dondurucu boş götürün eve kullanın seneye yaza kadar dedi bende dedim ki anne evlerimiz yakın nasılsa eğer boşsa yapıp koyayım bi gelen olduğunda yada yemek yapamadığımda gelir alır giderim biraz da fazla yaparım birlikte yeriz dedim tamam dedi neyse bugün akşam üstü 3 yaşında ki kızım çok mız mızlandı sıkıldım diye dedeye gidelim mi dedim gidelim dedi gittik yine konuyu temizlikten hazırlıktan açtı naptın diye bende malzemeleri aldım bugün hafta sonu yiğenim gelecek onunla birlikte yapcaz dedim bana nereye koycan dolap dolu ki dedi şok oldum dolabıda baya büyük bir hafta da dolması mümkün değil ki kayınpederim dondurucudan çıkan sebzeyi yemediği için konserve yapar dondurucuya atmaz bozuldum ama belli etmedim biraz oturduk kalktım kayınpederim kızım yanlız gitme beraber yürüyelim dedi çıktık yolda noldu kızım elin yüzün düştü dedi bende bişey olmadı baba yorgunum dedim oda annenin dediğine mi takıldım dedi bende baba ben ona demedim ki dolabını kullanayım geçen hafta kendisi dedi dolap boş götürün seneye yaza kadar kullanın diye ki ben getirmeyi kabul etmedim burda dursun birlikte yeriz dedim bugün de böyle diyo dedim meğerse eltim gil gelmiş bugün o götürmüş dolabı ondan öyle demiş kayınpederim söyleyince nasıl sinir oldum hem bana kendisi götür diyo hemde eltime vermiş madem ona verecektin bana niye söyledin aldığım malzemeleremi yanayım yufka peynir yaprak patlıcan un almıştım koycak yerimin olmamasına mı giden paraya mı eve geldim eşim ne oldu dedi bişey yok dedim neye kızdın dedi bende bişeye kızmadım dedim oda belli belli kaynanan damarına basmış yine dedi bende valla kusura bakma gülüm ama senin anan iki yüzlü dedim anlattım eşim e be gülüm 5 yıldır yeni mi öğreniyon anamın ipiyle kuyuya inilmeyeceğini dedi bende haklısın gülüm dedim kapattım konuyu mutfağa geçtim kızıma süt yapıyodum eşim telefonla konuşmaya başladı ben zannettim anasını aradı hemen dinledim ortağını aramış yarın ben şehir dışında olacağım sana zahmet yengeyle  benim hatunu bi çarşıya götürüp getiriver de yengeyle dondurucu bakıp alsınlar diye ama nasıl mutlu oldum seslendi hatun gel diye gittim yarın tahsinler seni çarşıya götürecek ne istiyor nasıl istiyorsan al dondurucu eve gelince de kaynananı ara anne kışlık hazırlayacak olursan benim dolapta yer var de o zaten anlar dedi ben bu ada mı sevmeyeyim de ne yapayım şimdi kaynanama gelince siz olsanız sinir olmazmısınız 

27 Cevaplar

+1 oy
(7,287 puan) tarafından
Kız sonunu hiç böyle beklemiyodum ay :) en iyisini yapmış eşin takma kafana kimseye de minnet etmek zorunda kalmazsınız. 
(361 puan) tarafından
Allah razı olsun eşim kimseye minnet ettirmez zaten çok şükür ama hem kendisi diyo götür diye hemde ona veriyo eminim ki eltimin ihtiyacı yoktur biz küsüz eltimle kaynanam anlatınca inadına götürmediyse bende bişey bilmiyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
E hata sende be gülüm kadın sana götür demiş götürmemişsin yemiyenin malını yerler misali 

Enişteye de maşallah daim olsun mutluluğunuz❤️
(361 puan) tarafından
Ya evlerimiz çok yakın onunda ihtiyacı olur birlikte kullanırız diye getirmedim bide emaneti sevmem hiç bi zaman bişey olur diye.allah razı olsun eşimden kimseye ezdirmez minnet ettirmez amin canım benim cümlemizin inşallah
tarafından
Her şerde vardır bir hayır iyiki öyle yapmış o zaman:)
(361 puan) tarafından
Orası öyle tabi
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Kendi düşen aglamaz derım  mükâfatın donduru olmuş  bençe kaynananı ara teşekkür et  kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış
(361 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Ahh be gülüm okurken sinir oldum sana söz veriyor başkasına veriyor eşine de maşallah inşallah hep böyle gider
(361 puan) tarafından
Bide bana sor eminim ki eltimin ihtiyacı yoktur biz küsüz eltimle kaynanam anlatınca inadına götürmediyse bende bişey bilmiyorum ikinci evliliğim 5 yıllık evliyiz Allah razı olsun eşimden ne beni ezdirir kimseye nede ilk eşimden olan oğlumu muhtaç eder
(2,864 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(1,474 puan) tarafından

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin :)

(361 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin inşallah
0 oy
(159 puan) tarafından
Maşallah eşine insanın eşi insanın yanında olsun gerisi boş 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım aynen öyle her zaman birbirimizin yanında dururuz oda bende
0 oy
(948 puan) tarafından
Ay sonu çok güzel bitti :) maşallah maşallah kırk bir kere maşallah. Valla böyle kocan varken 50 tane dengesiz kaynanan olsa ne olur. Hiç sinir olup canını sıkma. Allah mutluluğunuzu daim etsin çok hoşuma gidiyor böyle postlar okumak :) 
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin cümlemizin inşallah
0 oy
(7,484 puan) tarafından
En sonunu okuyunca en başına kocaman bir BOSVER demek geldi içimden canım.  Seni anlayan bir Kocan var anasını da biliyor.daha be olsun. Bak kendi demiş onun ipiyle kuyuya inme diye. Hiç streslenme. Her şerde bir hayr vardır bu olay olmasa belki yarın gidip dondurucu almayacaktin
(361 puan) tarafından
Biraz öyle oldu artık
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Kocanada helal olsun senin çizgini bozmamanada :) ben olsam anne dalgamı geçiyorsun benimle der tartışırdım valla. Sinir olmak ne kelime valla aşırı kızardım. 

(361 puan) tarafından
Ben hiç münakaşaya girme gereği duymam genelde eşim yapar gerekeni
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Oy maşallah maşallah nasıl mutlu oldum sonunu okuduğumda, boşver kaynanayı bundan sonra mesafeni ayarla, sözüne inanma sakın belli ki değişik birisi
(361 puan) tarafından
Öyle çok samimi değilizdir zaten ben biraz sivri dilliyimdir birazda dik başlı ondan pek sevilmem öyle samimiyetimiz yoktur yani
(1,070 puan) tarafından
Aynı şekilde devam o zaman
0 oy
(18,330 puan) tarafından
Eşimin davranışı dediğin yerde anasından yana tavır aldı sandım buradaki kötü postlar yüzünden. Neyseki kaynananın kaypaklığı sana dondurucu kazandırmış :)
(361 puan) tarafından
Yok sağolsun eşim anası bişey yapsa hemen gerekeni yapar
0 oy
(538 puan) tarafından
Ya bu eltiler neden böyle fesat ztn hamilesin ne olacaktı senin daha ihtiyacın vardı belki kaynanda az değil varya bidaha güvenme kayinbabanda iymis esinde hayırlısı canim maşallah ezdirmesin ztn benm eşimde öyle ben çok ezdirrm kendimi o söver direk fırsat vermez kaç defa payladi beni biliyor cnku eşim geçen dolandırıldı maaş full gitti ben onlar köyden gelecek yemeğe alım diye kolyemi satacaktm eşim kesinlikle dedi onlara değmez yapar yapar durursn sevgili selam vermeyen gelini anlatır bir hafta gerçekten Kaynanalar böyle inemli olan eş eşim çok destektir ve böyle goeunce mesajın sonunu veklemiyoedum aşırı mutlu oldum canm daim olsun :)))
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım rabbim cümlemizin mutluluğunu daim etsin inşallah kız eltim küçükte değil benden 16 yaş büyük ama olgunlaşamamış hala benim ikinci evliliğim ilk evlendiğimizde bana sürekli eşimin ilk eşini övdü durdu kalabalık ortamlarda bende anlattığın kadar iyi bir eş olsaydı şuan hala o burda olurdu ben değil dedim mesafemi koydum ondan hazmedemiyo malesef Kaynanalar hep böyle ben kurban bayramına kadar evden çalıştım sırf çalışıyom eşime destek olupta evde hır gür olmuyo diye kaynanam hep çalışma bırak beslesin seni diyordu baktı ben bırakmıyom işi en son otura otura çocuğu sakat etcen bile dedi öyle bi insan kaynanam ama kayınpederime bişey diyemem çok sever beni bende onu sever sayarım eşimden de Allah razı olsun kimseye laf ettirmez ezdirmez çok şükür
(538 puan) tarafından
Cekemediginden işte canim sanki üstüne gelmissn gibi hareketler bide eşin sahipleniyor ya o batar çok fazla bende öyle kayinbabam geldiler köyden dün nasıl özlemiş bizi kızımı yiycekti artık okadar sevdi bizi çok özlemiş ama kaynanm çok oralı olmadı birde üstüne kalkıp diyoeki ben daha gelmicektimde mecbur kaldm eşim dedi bidaha derse deki anne seni bağlayan bişey yok eltimin oğlu sünnet varda ondan sonra geri dön istersen sussn bidaha konuşmasın dedi eşim bile rahatsiz oldu kaynanm tavru bana iki eltimide idare ediyim istiyor sürekli laf sokuyorlar ezil ama kocana deme diyor resmen oda idare etms hep mecbur degilmki bnde eşim destek ona bozluyor bizi geri planda bırakıp ağzına edene afedrsn köle olmuş artk kaynanami taniyamiyorum mesefali durdum baya bişey getirms köyden Allah razı oslun dedim ama çok konuşmadım soğuk durdum farkında giderken gönlümü yapmaya calsyor oralı olmadım bni merhametimden vuruyor hep eşim dolandırıldı bu ay maaş ful gitti onlar gelcek diye kolyemi bozacaktm eşim koymadi bak gerçekten bozmaya gittm ama değmiyor herşeyi biliyor kaynanam ama oğullarım iyi olsun diye sen ezil diyor resmen herkes bir ananin evladi tek tarafla iylik olmaz herkesin bazı şeyleri görmezden gelip saygı sevgi göstermesi gerekir yoksa kaynanmi severm
(361 puan) tarafından
Evet görmüştüm postunu aynen dediğin gibi öyle hareketleri var ki eltimin zannedersin ona kuma geldim be 5 yıldır hiç muhatap olmam eltimle selam bile vermem ondan kuduruyo kaynanalar malesef böyle kendi evlatları ağzının içine baksın canları sıkılmasın ama elin kızı ne olursa olsun kafasındalar
(538 puan) tarafından
Tam olarak o yüzden kırgınım bizde bir ananin evladiyiz bu kadar stresi üzüntüyü kimse haketmiyor
0 oy
(6,929 puan) tarafından
Sonu mutluluğa bağlanmış boşver gerisini kocan senin yanında olduktan sonra diğerlerine birşey düşmez valla sevindim senin adına Rabbim aranızda ki muhabbeti artırsın 
(361 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim cümlemizin inşallah
0 oy
(2,892 puan) tarafından
Ay enisteye helal olsun. Mutlu son resmen :)
(361 puan) tarafından
Evet öyle oldu teşekkür ederim canım
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Benim bile burada içimin yağları eridi. Minmet etmemek lazım. Ama bence deme kaynanana öyle bir şey. Yüzsüzlük yapar kullanır. Al doldur gelince görecek zaten .
(361 puan) tarafından
Kız kendisi dedi yoksa hayatta gidipte kullanayım demem minnet etmem kızıma sezeryan doğum yaptım ben onda bile haber vermedik düşün yani ertesi gün eve gelince komşudan duymuş geldi ama ben alınca da kullanamaz kudurur eşim koydurtmaz zaten
(7,816 puan) tarafından
Bize kaynananın tepkisini post açar mısın çok merak ediyorum ne tepki verecek :)
(361 puan) tarafından
Dondurucuya aldım akşama gelecek eşimde gece gelecek yarın arar kaynanamı açarım tabi ki
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Kız helal olsun eşine. El ipiyle inme kuyuya demişler. Oh miss güle güle kullan agız tadıyla
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(710 puan) tarafından
Kizzz ben de de vardi ondan hemde uvey versiyonu sonra onlara inat ev sahibi olduk hemde 3 katli:))))) hahahahay bana hayattaki en buyuk iyiligi o oldu kayinbabami doldurup doldurup ustumuze saldi onlarin ust kattaydik kayin babam cikin evimden dedi 12. Ayda kizin ortasi biri 2 biri 1 yasinda iki cocukla ev yok nereye gitcez esimde benim bilezikleri aldi dayisindan borc vs aldi arabimiz satti ozaman tabi sene 2012 yili 90 bine tek katli ev aldik suan 3 katli oldu ev ben degil onlar catlasin
(361 puan) tarafından
Kız ona bari hadi üveyde ondan yapıyo dersin ama buna ne demeli Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin inşallah
0 oy
(3,452 puan) tarafından
Sonuna çok sevindim canım, üzülme hamilesin. Kaynanan çok yanlış yapmış ama mükafatı güzel olmuş ❤️
(361 puan) tarafından
Evet öyle oldu Allah razı olsun eşimden üzüntü müzüntü kalmadı
0 oy
(178 puan) tarafından
Maşallah bizimki de bogazimizdan kısıp onlara versin vay ne ne kocalar var 
(361 puan) tarafından
Valla ne diyim bilemedim canım Allah aklını başına getirsin inşallah
(178 puan) tarafından
Bende artık bir şey demiyorum
0 oy
(298 puan) tarafından
Ben de kimseye minnet etme maddi durumunuz varsa satın alın yazacaktım ki eşin düşünmüş çok iyi olmuş. Derin dondurucu hep lazim olacak, boşa alınan bir eşya değil yani.
(361 puan) tarafından
Evet öyle oldu canım öğleden sonra gidip alacağım inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 226 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 423 göst.
20 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 649 göst.

410,667 soru