0 oy
173 göst.
Moda kategorisinde (179 puan) tarafından
Ya kızlar bildiğiniz bir site var mı bizim burda çok pahalı kendime bir kaç tane almak istiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Trendyol da baktınız mı fiyatları iyi bence
tarafından
Bı dakika canım bı sorayım ona
tarafından
(179 puan) tarafından
Ay Allah razı olsun canim benim
tarafından
Senden de canım beğendinmi bu arada alırsan kendi bedeninden büyük alsın dedi kaliplari biraz dar
(179 puan) tarafından
Evet canım güzel zaten ben büyük almayı seviyorum:)
-Reklam-
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Canım uygun alıp bırkac tane alana kadar kaliteli bır tane al ben bu mantıktayım çünkü ucuzlar solma ve diz yapıyoe yazık parana 6 aya 3 tane alsan üçüde çöp olur bıtane al yıllarca gıy sağlam sağlam durumun olunca bıdaha al 
(179 puan) tarafından
Ya öyle canım ama temizlik ev illaki çamaşır suyu oluyor ben ondan bir iki tane uygun almak istiyorum
(1,064 puan) tarafından
Canım pijama takımı ile temızlık yapılmaz kı gece gıyılır akşam işler bıtınce gıyer keyıf yapar sonra yatarsın :)
Gundelık ıcın pazarda carsıda uygun var 120 ye 100 e kaprı tarzı 60 a bile gördüm geçenlerde üstte aynı sekılde ucuz 100 lıraya thısortler dolu bence bır carsıya bak gün ıcınde gıymek ıcın yeterde artar bıle
(179 puan) tarafından
İşte bizim burda pahalı bir pijama 200 lira yazik en fazla bir iki giyilir gibi hele bir tane çok begendim 900 dedi ben şok
0 oy
tarafından
HAYDİGİY'den aldım ben kaç kere yıkadım bir şey olmadj çok güzel ve uygunlar, eşime de aldım sonra onlarda çok güzel çıktı 
(179 puan) tarafından
Tamam canım bı bakiyim
(14,862 puan) tarafından
bu site dolandirici degil mi kiz
tarafından
Yoo ne dolandırıcısı kız ben kaçtır sipariş veriyorum olduğu gibi geliyor :D  kız kardeşimde kaç kere aldı. Güvenilir merak etmeyin
(14,862 puan) tarafından
baya ucuz aynisi geliyor mu herkes defolu yolluyorlar felan yazmis
tarafından
Ben kendime 3 tane pijama aldım, eşime 3 pijama, kendime 4 tişört, oğluma 2 tişört, kendime 1 spor ayakkabı ve pantalon. valla hepsi de olduğu gibi geldi hiç birinde defo yok. Kız kardeşimde kaç ürün aldı hep alır o, hepsi sağlam geldi. Trendyoldan da alınca bazı satıcılar defolu ürün gönderiyor ki o ihtimal hep var ama bize denk gelmedi
tarafından
Daha da alacağım bu ay çok aldım ordan
tarafından
Ürünler hemen bitiyor, ben sepeti onaylayana kadar alacağım iki ürün bitti mesela alamadım onları
(14,862 puan) tarafından
anladim canim tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
26 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 232 göst.
0 oy
3 cevap 55 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Hafize12345. (72 puan) tarafından soruldu

411,023 soru