0 oy
257 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,217 puan) tarafından

image

doğum Mart iki veya üçüncü haftası görünüyor böyle uzun sabahlıkli istiyorum tesettürlu olduğum için ama evde de sabahlıgim var ikili pijama takımı mi daha mantıklı sabahlıkli mi bide fiyatlar aşırı geldi bana ya siz hangisini önerirsiniz 

20 Cevaplar

+4 oy
(772 puan) tarafından
Lohusa elbisesi adı altında kazık yemek bu resmen … Çok pahalı bence . Düğmeli pijama takımlarından almanı tavsiye ederim o kadar rahat oluyor ki emzirirken vs. Buna bu kadar para verme zaten zayıflayacaksın olmayacak ki yine hevesim var dersen sen bilirsin . 
(2,217 puan) tarafından
İşte diğer kızımda kadife ikili almıştım kullanısliydi bunda da takım olsun dedim ama elim gitmiyor o fiyatları vermeye:)
(772 puan) tarafından
Benim aldığım bütün pijamalarım şu an bana olmuyor büyük geliyorlar :) bilemiyorum tabi yine kendi tercihin :)
(12,565 puan) tarafından
aynı fikirdeyim bi de gerçekten lohusaya neden böyle renkler oluyor. kıza açık pembe, oğlana maviler. kan bu belli olmaz nerden çıkacağı. ben normal gömlek yaka düğmeli pijama takımı almıştım. ekstra sabahlıklı alınabilir ama adında lohusa geçiyorsa biraz pahalı oluyor
(2,018 puan) tarafından
Sonuna kadar katılıyorum idil
(2,018 puan) tarafından
Ben de şuan lohusayım gülistan 1 takım kadife bir de normal pijama takımı aldım 2xl çok memnunum
Kadife olan yumuş yumuş
Kadife olan 400 diğeri 225 aldım
-Reklam-
+2 oy
(1,525 puan) tarafından
Bence sade bir model onu dugmeli uzun kollu pijam takimi kullnisli oluyor
+2 oy
(1,873 puan) tarafından

Normal pijama takımı aldım acayip rahattı işimi gördü çok uyguna almama rağmen 2 yıl olacak hala giyiyorum:) şimdi hamileyim yine aynı şekilde alırım. Herkesin kendi tercihi tabi ki ama ben bu takimlari gereksiz buluyorum.

+2 oy
(69 puan) tarafından

Ben trendyoldan 2 takım.aldim.2xl hamile yada lohusa diye geçince iki katı oluyor ikiside.onden düğmeli alt.ust takım 450 ye aldım toplam doğumdan sonra da.giyerim siyah ve koyu mavi aldım 

image

(985 puan) tarafından
Link atar mısın canım bende almak istiyorum da
(2,217 puan) tarafından
Güzelmiş canım güle güle giy
(69 puan) tarafından
https://ty.gl/j8equ7pduc2ln.      Ben bunu 250 ye almistim zam gelmiş
+1 oy
(2,297 puan) tarafından
Ben düğmeli pijama takımı almıştım çok rahattı sonrada giydim lohusa takımı hiç almadım gerekte duymadım 
+1 oy
(2,282 puan) tarafından
Vallaha benimde martın sonu gibi doğum ben düğmeli alıcam bu kadar paraya fazla geliyor güzelde gözükmüyor tabi benim düşüncem en iyisi düğmeli olanlar hem pratik hem uygun 
+1 oy
(17,734 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ben iki takım biri kalın bjri ince düğmeli ikili pijama takimi koydum canm bu şekilde almadım  gereksiz pahali bence lohusa takimi falann birde hastanede leke olur falan diye 1 tane daha fazladan alt pijama koydum ne olur ne olmaz 
+1 oy
(88 puan) tarafından
Valla bence her modellerden birer tane olmalı ama lohusa adıyla satilinca pahalı oluyor cok ben. Doğum esnasında elbise odaya geçtiğimde pijama hastaneden çıkarken kolları paçalari tüylü olanlar varya ondan giymistim
+1 oy
(150 puan) tarafından
Ben de kismetse iki güne doguruyorum bizim burda pazar kuruluyor orda tanıdığım bı abla var ürünlerin o kadar güzel ki altlı üstlü pijama takımı aldım ben 300 liraya önde 3 düğmesi var gayet yeterli işimi görür ilk kizimdada ondan aldim  bu fiyatlar çok yüksek geldi bana ya  sabahligin varsa o renge Uygun bişey kendinde uyum yapabilirsin canım 
(2,217 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
(150 puan) tarafından
Amin sağol canım ❤️ seninkinide inşallah ❤️
+1 oy
(1,173 puan) tarafından
Canım hiç gerek Yok tıklım tıklım gelen mi olacak sanki bende Mart'ta yaptım düğmeli takım aldm 2 tane birde önceden vardı hiç birisini takım düzgün giyemedim bile rahmim toparlanmadi   kıyafet yatak kan gölüne döndü annemin donuna kadr hatta gelirken ki dona kadar giydim  hepsi kirlendi sonradan giyecek de al ben hem hamilelik de giydm son haftamdada çantama kattm halada giyiyorum hiç alma böyle bence 
+1 oy
(1,835 puan) tarafından
Ben düğmeli pijama takımı aldım 3 tane. Bu modelde düğme bile yok emzirirken rahat edemezsin bir de çok pahalı gerek var mı canım ? Maddi durumun çok iyiyse al
+1 oy
(1,131 puan) tarafından
Sezaryen olacaksan pijama takımı almalısın canım hastanede muayene ederken rahat olur. Normal doğumsa elbise türü gecelik türü rahat olur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 
+1 oy
(90 puan) tarafından
Bunları tercih etmezdim daha pratik olsun isterseniz önü düğmeli esofman alabilirsiniz bende öyle alacağım inşallah. 
+1 oy
(21,989 puan) tarafından
Ben pijama takımı almıştım 

Bide Mart soğuk cnm giyemezsin bunu doğumdan sonra titreme üsume geliyor.

Peluş takım al kendine

Üzerine de ceket giyersin yürüyüş yaparken 
+1 oy
(2,329 puan) tarafından
Bu tarz nene usulü alma ya çok gereksiz ve kötü duruyor. Önü düğmeli gecelik takımlarına bak canım en güzeli ve rahatı onlar 
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Lohusa takımı değilde rahat pijama takımları var lohusaliginiz bitincede kullanbileceginiz✓ satış politikası olduğunu düşünüyorum bu tarz kombinleri...sadece
+1 oy
(13,091 puan) tarafından
Suwenden üç pijama aldım çnü düğmeli 3 ü 1800 tuttu üzerime De hırka alacağım. Bitti gitti. Bunlar kullanılmıyor
(129,116 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
(13,091 puan) tarafından
Sevdoş❤️❤️❤️
0 oy
(698 puan) tarafından
Bende bununun kırmızısını aldım ne olur ne olmaz diye koyu renk aldım ayrıyetten yanına iki tane alt üst düğmeli pijama takımı aldım iç çamaşırı birde yarım atlet aldım südyen giymene izin vermiyorlar doğumdan sonra bu daha rahat oluyor hemde göğüs uçların görünmüyor
0 oy
(392 puan) tarafından
Kışa geliyor doğumunuz acaba soğuk olmaz mı bunlar bende düşünüyorum bu tarz bir şey benim ki tam yaz ortası bunlar serin rahat olur diye düşündüm 
(2,217 puan) tarafından
Doğal gaz olduğu için soğuk olacağını düşünmüyorum ama düğmeli olanları tercih edcm sanırım
0 oy
(895 puan) tarafından
Bunlar para tuzağı resmen ben ikili önü düğmeli olan pijama takımlarından almıştım ilk bebeğimde bundada öyle yapacağım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 61 göst.
0 oy
6 cevap 579 göst.
0 oy
16 cevap 446 göst.

408,301 soru

12,265,261 cevap

37,443 kullanıcı

Kategoriler

...