0 oy
658 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,058 puan) tarafından
Esim agzi ailesinin agzi cok bozuk kufurlu agzlarindan necis eksik olmaz malesef bide esim asker o ortamda da kufutler donuyo

Her neyse oglum 4 yasinda babasindan duydugu kufurleri birebir aynisi bana soyledi sinirlendi ilk kez duymustum daha once de lojman da cocuklar cnar lufur ediyo bize deyince agzindan duymadigim icin ihtimal vermemistim ama meger dogruymus 

Bugun milletin icinde bana kufur etti yer yarilsa icine girseydim cocuklarda geldil34 annelerine dediler cinar kufur spyluyor annesinim kulafina spylrdi kadin tovbe estagfurullah dedi

Oyle utandim ki pislik kocam.yuzundwn terbiye yoksunu cocufum oldu utandm daraldm

Babasi suan gorevde 3 ay olmayacak ama ne bileyim cocugumdan utandm ne yapacagimi da bilemedim agzona sinirle yapstirdim ama oyle utandm ki

11 Cevaplar

+4 oy
(1,064 puan) tarafından
Çocuğunun değil eşinin agzına yapıştır ne kadar saçmasınız ya eğitimi düzgün vermeyin kocanız yada sız hıc farketmez ıkınız halletmelısınız bunu çocuğun suçu ne gördüğünü yapmak mı??? Bir laf var afedersınız ama imam osurursa, cemaat sıçar diye aynen o durum sizinki

Öncü olarak dıkkat etmelisiniz, yazık bırde vurdum dıye anlatıyorsun 
(3,058 puan) tarafından
34 yasindaki adami egitemiyorum defalarca yalvardim cocugun yaninda boyle konusma diye ha duvara soylemissin ha ona ailesi nasilsin der gibi kufurlu muhabbet yapiyo
(1,064 puan) tarafından
Çocuğunuzu uzak tutacaksınız yapacak bırsey yok ve cıddı anlamda esıne anlatıp kavga et gerekırse konusmasın
(3,058 puan) tarafından
Simdi.msj yazdim ama benim necis agizli adam olur mu bilmem
-Reklam-
0 oy
(528 puan) tarafından
Ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama utanılacak bi durum yok canım esinle ve ailesiyle konus konuyu gerekirse uzak tut unutur inşallah zamanla küçük daha
(3,058 puan) tarafından
Ya unutmazsa cok utandim esimin utanmasi gerekiyor ama milllet tabi nasil terbiye vermis diye annede suc bulur
0 oy
(856 puan) tarafından
Canım çocuk bunlar İnan ki söz dinlemiyorlar benim atipikotizm oğlum var dışarıda çocukların söylediği her küfrü bana ve kardeşine söyledi kaç kere tartakladığım oldu çünkü dışarıda başkalarına da söyler duruma gelmişti bu uyarıyı da anlamıyordu maalesef gözünü korkutarak terbiye etmek zorunda kaldım şu an küfürlerin çoğunu bıraktı diyebilirim ama çok zor oluyor bırakana kadar 
(3,058 puan) tarafından
Inam utancimdan modum dustu hemen kalktim geldim agzkndan gerizekali mal hic eksik olmuyo
0 oy
(647 puan) tarafından
Çocuklar sünger gibi herşeyi emiyorlar, bana oğlum bir kere sal a k mısın dedi. Ceza verdim öğrendiği çocuklarla bir hafta görüşmesini yasakladım. Kötü olduğunu bilmiyor olabilirsin bundan sonra yeni birşey öğrenirsen bize sor anlamını kimseye kullanma dedim. Tamam anne dedi. Benim oğlum da beş yaşında. Siz de böyle konuşmayı deneyin. Babam da söylüyor derse büyükler her zaman doğru olmazlar sen onlara bakma de. Ben bu sekilde açıklama yapıyorum. 
(3,058 puan) tarafından
34 yasinda kocami egitemem zaten egitilmezde onun yuzunden utancumdan yerin dibine girdim Allah in cezasi yuzjnden oglm boyle oldu
(647 puan) tarafından
Kocanız için çok geç onu kendi annesi düşünmeliydi. Siz çocuğunuzu düşünün gerekirse kocanızla da konuşun çocuğun yanında dikkat et milletin yanında söylüyor ben utanıyorum diye.
(3,058 puan) tarafından
Msji gordu cvp yazmadi
(647 puan) tarafından
Uzaktaymış eşiniz şimdi olmaz gelince yüzyüze konuşursunuz.
0 oy
(2,939 puan) tarafından
O kadar sıkıntılı ki.. Kızımda gittiği yerden öf ve be kelimesini öğrenmiş. Öf anne Bee aman Bee tamam Bee diyor. Saç diplerim diken diken oluyor. 
(3,058 puan) tarafından
Keske oyle olsa zaten bana mal gerizekalo kelimesini agzindan dusurmuyor
(2,939 puan) tarafından
Öğrenmesi nasıl basit dimi unutturmak çok zor ya :/
0 oy
tarafından
Babası dururken çocuğun ağzına mı yapıştırdın hemde daha 4 yaşında ki çocuğun yazık gerçekten de yazık 
(4,431 puan) tarafından
Tatlim cok haklisin derdim seni rencide etmek degil de erkek cocuk rol modeli babasi. Sana iki hatta üç katı gorev düşüyo. Zaten kamera gibiler herseyi kaydediyolar. Sen sık sık uyar. Hatta oyle deyince degil demedigi zaman da uyar. Oyun oynarken oyuncaklarla filan canlandirma yap kendi kendine tesekkur etsin karakterler mesela benimle kibar konustugum için tesekkur ederim. Evet cevremizle boyle konusmaliyiz filan diye
(3,058 puan) tarafından
Haklsniz biraz daha oyun oynamaliym onunla daha akfif olmaliym normalden ins cabuk atlariz bu donemi de ypranmayz
(4,431 puan) tarafından
İnşallah canım. Sen hep aklına sokmaya calis o ona yer eder. Mesela telefonda konuşurken dedikodusunu yap iste biliyomusun teyzesi benim oğlum arkadaşlariyla benimle cok güzel konusuyo düzgün konusuyo cok hoşuma gidiyo o oyle konuşunca de. O duysun ama sen caktirmamis gibi yap
(3,058 puan) tarafından
Cocuj buyutmek col zormus hakikaten
(4,431 puan) tarafından
Cokkkk. Eger bi insan bi ruh bi karakter bir yasam sekillendirdiginin olusturdugunun farkindaysan cok zor gerçekten. Yoksa sal cayira mevla kayira . İlerde psikopattt mi olur narsist mi içe kapanık ezik mi ne olacagi bilinmez
0 oy
(9,725 puan) tarafından
Bu kadar utanacak bısey yok cocuk o. Fişleme dediğinin kotu bi söz oldugunu söyle üstünde cok durma benım kızımda bana babssının yanında anne agzına s.çarım dedi acıkca babssı hemen uyardı bi daha demedi
(3,058 puan) tarafından
Bana surrkli mal gerizekali diyodu defalarca kez d3me uzuluyorum desem de artik pes edip kabullenmstim simdi daha agir kufurler konusmaya baslaynca cildirdm
(14,898 puan) tarafından
cocugun mal gerizekali kelimesini kabullendin mi gerckten ?
(3,058 puan) tarafından
Bin defa uyardim olmadi olnuyo istedifini yapmazsam hem4n mal kelimesi geliyo
0 oy
(700 puan) tarafından
Bunları kötü kelimeler olduğunu, kötü konuşan insanların toplum tarafından çokta aevilmeyeceğini anlatın belki güzelce konuşmak fayda eder. Eğer böyle çözüme ulaşmazsa kötü kekime kullandığı zamanlar size karşı görmezden gelin, güzel konuştuğunda ödüllendirin
(3,058 puan) tarafından
Yapacagm sinirilerime de hakim olmaya calisacagim
(700 puan) tarafından
İnşaAllah düzelebilir Allah kolaylık versin bol bol da dua edin :)
(3,058 puan) tarafından
Duqlqrom yavrumla
0 oy
tarafından
Eminim konuşmuşsundur eşinle ama anlamıyorsa neden çocukları cezalandırdığımız gibi eşinizi cezalandırmıyosunuz. Hassas noktası neyse ondan uzaklaştırın konuşmayın çocuğunuzun size sürekli grzklı falan demesi normal değil demekki sürekli birilerinden duyuyor. Duyduklarını uyarın gerekirse konuşmayın. Benim eşimin ailesi de kalabalık toplanınca terbiyesizleşirler bi saniye durmam yanlarında anında kalkarım başka odaya giderim bunlar benim kişiliğime uygun şeyler değil sizde mutsuzsanız onlara tepki koyun Çocuk her şeyden kıymetli 
(3,058 puan) tarafından
Ailesuyle ben gorusmutorm ama esim izne gelince ailesine goturuyo torunlari degil mi diyo
tarafından
Çocuğunuz hakkında böyle pasif olursanız olacaklara mecbursunuz yapacak bir şey yok
(3,058 puan) tarafından
Napaym torun goemek istiyolarms
0 oy
(7,630 puan) tarafından
 Öyle bir ortamda  bulunan  çocuk  sonuçta he bi'de asker ortamı  demişsin kaynımda askerdı   âmâ son derece kibar küfür bilmez  bençe   ne olursa olsun eşin zırt  
(3,058 puan) tarafından
Valla cogunub msjlasmalarina bakiyorm kufur doku kayniniz sizin yaninizda etmeyebilir rutbeli komutanlarin agzindan ne kallavi kufurler cikiyo
Iclerine girmeyen bilmez
(7,630 puan) tarafından
İçinde olmayanda küfür etmez
(3,058 puan) tarafından
Zaten konuda o degil
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Ayyy benim bir arkadas var aynı sorunu yaşıyor. Ana bacı ne küfürler ediyor 3 yaşındaki çocuk. Önce babayı düzeltmek lazım ama o da zor 
(3,058 puan) tarafından
Babasi 3 ay gelmck

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 396 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 511 göst.
14 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,166 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu