0 oy
1,564 göst.
Diğer kategorisinde (1,108 puan) tarafından
Kızlar dun post actım baban aramiştım eşimle kavga ettiğim icin kaynım kayınbabam araya girdi  babam diyo r gel ama kızını getirme kabul etmiyorlar kızım 2 bucuk yasında siz olsanız ne yapardınız 

32 Cevaplar

+1 oy
(244 puan) tarafından

Ya sen kızını bırakmak için bahanemi arıyorsun.
Dünde sordun olmamasını gerektiğini illa sana yazılı kâğıt mi gönderilsin.

Yapmamalısın evlat bu anneden başka kimse iyi bakamaz merhamet edemez katlanamaz.
(1,108 puan) tarafından
Kızımı asla bırakmam ztn babam oyle dedi dıyorum
-Reklam-
+1 oy
(5,108 puan) tarafından
Sen o kizi bırakacan anlaşılan 
0 oy
tarafından
Tabi ki bırakmam sen gidince evladına zarar vermeyeceği ne malum
(1,108 puan) tarafından
İşte bende bilmiyorum kızıma bakmaz ailem
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Ben anlamıyorum bu aileleri nasıl bir anneyi evladından ayırmak düşüncesi akıllarından geçiyor gerçekten bu kadar kolay mı niye kavga ettiniz bilmiyorum ama senin yerinde olsam çocuğumu bırakmam kendi ekonomik özgürlüğümü kazanmaya çalışırım ondan sonra boşanırım
(1,108 puan) tarafından
Anlaşamıyoruz artık kufur ediyor Namus laf edıyor cabalicam hersey kızım icin  nasıl bırakırım kızımı kıyamam ona
(3,549 puan) tarafından
Ya da ailenle konuşacaksın çocuğumla birlikte beni kabul etmezseniz sizi de komple silerim Bir daha ne torununuzu gösteririm ne de benim yüzümü görebilirsiniz diyeceksin
tarafından
Canım bak küfürü varmış ben sana anlatsam yaşadıklarımı kanın donar 3 bebegimi bırakıp asla gitmedim herseyw katlandım tabiki çabaladım dogru yolu bulsun diye aile polis kadın sığınma evi aklina ne geliyorsa ben dilimden duamı hiç düşürmedim Allah'a o kadar dualar ettim ki sonuçta Allah'tan baska kimsem yok diye çok şükür simdi hersey gönlümce inşallah yuvan düzelir diyorum Allah'ım evine huzur versin
0 oy
tarafından
Lütfen bırakma baban madem seni kabul ediyor küçücük çocuk nasıl kıyacak gideceksen götür emrivaki yap çocuğunu kimseye güvenme
(1,108 puan) tarafından
Bakmazlar abla cpcuguma kızım kucuk bazen öğlen olduğunda ona patates haşlıyırdum annemlerdeyken annem diyodu senin kızın doymak nedır bilmiyor
tarafından
Allah vicdan versin Rabbim seni onların elinden kurtarsın inşallah
(1,108 puan) tarafından
Amin inşallah tesekkur ederim
0 oy
(3,042 puan) tarafından
Benim anneannem de 3 çocugunu bırak öyle gel demis anneme. Annem o lafını hiç affetmedi anneannemin. Bizi de bırakmadı 2 öğretmen 1 polis yetiştirdi tek başına mekanı cennet olsun. Kızını asla bırakma kimseye 
(1,108 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin öncelikle ailem gotursem de bakmaz uraya gittiğimde kızım yemek yemesi bilr gozler geliyordu
(3,042 puan) tarafından
Çok üzuldum. Kabul etseler seneye okula verip sen de calisirdin
(1,108 puan) tarafından
Gotursem de mahcup olacam kızıma bakmazlar
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Malesef var öyle aileler.arkadaşım da 2 çocuğunu bırakmıştı sonra ne oldu hayatına devam etti kısa sürede evlendi eski eşinde aynı şekilde. Çocuklara da babaanne bakıyordu. Asla bırakma mümkünse 
(1,108 puan) tarafından
Kıyamam ona ailemde bakmaz gotursem kızım yemege bile onlar gozlerine geliyordu
(1,876 puan) tarafından
Ne söyleyebilirim ki keşke her boşanan kadının kendi imkanı olabilse kendi evi kendi kazancı ama öyle olamıyor malesef
(1,108 puan) tarafından
Malesef oyle olsa durmazdım ailene de muhtac olmazdım
0 oy
(5,262 puan) tarafından
Kendi kızını kabul eden ama.kizinin kızını kabul etmeyen bir baba figürü çok yazık baba olamamış ne yazıkki bir baba nasıl evladını evladından ayrı koyar ha eşiniz huzursuzluk yaratmış ha babanız ikiside aynı durum şuan 
(1,108 puan) tarafından
Evt cok caresizim nasıl kızımı bırakayım
(5,262 puan) tarafından
Sakin bırakma kızını sakin
(1,108 puan) tarafından
Asla bırakmam ama ailem kızıma bakmaz kızım yedıgı yemek bile gozlerine geliyor ailemib
0 oy
(32,573 puan) tarafından
Benim evladımı kabul etmeyen ana babayı ben kabul etmem 2.5 yaş daha bebek sayılır annesiz nasıl olcakmış nasıl kafa yapısı bu ya
(1,108 puan) tarafından
Vallah oyle soyledım kızıma bakmazlar gotursem de uraya gidiyorum kızımın yedigi yemek bile gozlerine geliyor
(32,573 puan) tarafından
O zaman sende gitme bırakıp yada al götür mecbur bakacaklar işe girersin çalışırsın onlara muhtaç etmezsin ama yavrunu sakın bırakma
(1,108 puan) tarafından
Gidecegim yer koy hani iş yok birde 2 hamileyim  asla bırakmam
0 oy
(3,246 puan) tarafından

Ulan nasıl bir vicdan bu nasıl bir baba bu benim böyle bir durumum olsa babam herşeyden önce çocuğu gönder sen kal der :blink:

(1,108 puan) tarafından
Malesef ailem o kadar anlayışlı değil
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Asla olduğun yeri bırakma mutsuzsun ama bunun için o çocuğun hayatını yakıpta gitme, ayrıca hadi bunu bıraktın 3 4 ay sonra diğeri doğunca ne olcak , ona kimle nerde bakacaksın, hadi onu babanlar kabul etti , bu kızının suçu günahı ne
(1,108 puan) tarafından
Kızımı asla bırakamam hayır ailem bakmaz kızıma
(5,064 puan) tarafından
O yüzden zor olsa da çocukların için biraz daha dayan , eşinin şiddeti var mıydı tam hatırlamıyorum
(1,108 puan) tarafından
Şimdiye kadar dovmedi bu 2 şiddeti keske dunya gelmeseydim
0 oy
(1,189 puan) tarafından

Bu soruyu sorman bile hata degil babam öleceğimi bilsem evladimi arkada birakip gitmem daha bide kiz cocugu ya vicdan merhamet versin allah bu gibi insanlara

(1,108 puan) tarafından
Amin inşallah işte nasıl bırakayım kucucuk yuregim el vermez
(1,189 puan) tarafından
Kocan çok kötü birisi olabilir senin icin ama düşün en azindan kizin yaninda olur
(1,108 puan) tarafından
Bana kotu olsada asla beni muhtac etmedi birgun nede kızımı kızım ne isterse alır sorun kufur etmesi ofkesi
0 oy
(5,413 puan) tarafından
Babanın da kocandan zerre farkı yok. Allah merhamet versin vicdan versin. 2 buçuk yaşındaki bir kuzuyu anasından nasıl ayırırlar anlamıyorum. Allah buna neden olan herkesten hesap sorsun inşallah. Siz olsanız ne yaparsınız sorusunu da yazmamışsın gibi kabul ediyorum. Kendine gel anasın sen. Sen nereye evladın oraya. Ne demek ne yapardınız. 
(5,413 puan) tarafından
Kırcan dizini oturcan o zaman bacım. Keza postlarını okudum hamileymişsin bir de. Hadi büyüğü bıraktın karnındakini napıcan. Doğum yapıp kapılarının önüne mi bırakcan. Tek büyük olsa azıcık sabret kreşe verir işe başlarsın diyecektim ama bir tane çocuğu bile haketmeyen adamlara genel olarak daha çok daha çok doğurma isteği olduğu için kadınlarımızda... Ama şuraya yazıyorum sen o çocuğu bırakmayı kafana koymuşsun. Eğriye eğri doğruya doğru
(1,108 puan) tarafından
İyimisin oda bir bebek nasıl bırakayım kimse benim kadar bakamaz ona  hamile olmadan once eşim bu kadar asabi biir insan değildi sakindi
(1,059 puan) tarafından
O zaman hamileliğin bitmesini bekle, esınle olabıldıgı kadar muhatap olma, uzerıne düşeni yap evde çekil köşene neyı paylaşamıyorsunuz adamın huyu bellı polemıge gırme bu kadar basıt otur oturduğun yerde evladını bırakma düşüncen bile çok kötu
Aılende karakter yok esınde de yok ama en azından çocuklarına eve bakıyor mıntac etmıyor ortalıkta rezıl olacağına bır süre daha çek
Doğaya katılıyorum ne bu doğurma aşkı? Bır anda bu kadar degısemez geçende yazmıstım sana Allah askına kendını kandırma
(1,108 puan) tarafından
Ne kadar bos insansın eskiden bu kadar asabi ofkelı degildi  babasın sozunde cıkmıyor el altı o şekilde düşün ya Allah goruyor muhatap olmak istemiyorum tesekkur ederim yorum için
(1,059 puan) tarafından
Hmmm hı sen dolu insan ol bu düşüncelerinle hayatında mutluluklar
0 oy
tarafından
Evladını kabul etmiyorsa gitme
(1,108 puan) tarafından
Evt soyledı kayınbabam yanında kızı bırak gel
0 oy
(30,486 puan) tarafından
Benim evladımdan vazgeçmemi isteyen birinin evlâd olarak bana sahip çıkacağını düşünmüyorum 
(1,108 puan) tarafından
Bekarken bizi muhtac ediyordu biz tarlada calısıyorduk zengin aile olmasına ramen bitane kız kardes var 1 ay evli kalıp baban yanına geldi her eziyet göruyur 5 dk oturduğu yok kole olmus onlara zorla kız kardeşim verdi kocaya
0 oy
tarafından
Yine mi bu soru. Sormana bile gerek yok ne olursa olsun kızını bırakma 
(1,108 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Sen kızınla gitsen kovarlar mi sanki kızını. Bir iki söylenir kabul ederler mecbur. 
(1,108 puan) tarafından
Bakmazlar muhtac ederler o kesin kızım yedigi yemek bile gozlerine geliyor
0 oy
(2,086 puan) tarafından
Bu soruyu nasil sorabilirsin ya.
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun birkaç postuna göz attım ne gidilecek gibi ne kalınacak gibi bilemedim valla ama tek bildiğim varsa o da asla ama asla çoğunumu bırakıp gitmem. E baban kızını kabul etmedi diğeri doğunca ne yapacak? Doğduğu gün postayla onuda mi babasına yollayacak? Ne biçim baba, ne biçim koca, ne biçim aileler ne biçim hayat :( bacım bunları bile bile  neden birinci çocuktan sonra iyi korunmadin ki çok üzüldüm valla hem sana hem cocuklara 
(1,108 puan) tarafından
Abla aslında eşim bu cocuk tan sonra baya sey oldu hanı gitmez boyle nasıl desem daha cok ust geldı ne yapsam gitmez gibisımde. Kabul etmıyo işte  ailem gitsem kızımda gotursem kabul etmezler keşke dunya ya gelmeseydimm
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Niye cnm sorun çokmu büyük duzeltilemeyecek kadar
(1,108 puan) tarafından
Yok sorun buyuk degil anlasamayn biziz anlayışlı degıl kufır edıyor  surekli ailem diyor

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 915 göst.
+1 oy
9 cevap 900 göst.
0 oy
16 cevap 864 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (1,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 897 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde hiranisa (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler