0 oy
781 göst.
Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından
Kızlar dun post actım baban aramiştım eşimle kavga ettiğim icin kaynım kayınbabam araya girdi  babam diyo r gel ama kızını getirme kabul etmiyorlar kızım 2 bucuk yasında siz olsanız ne yapardınız 

32 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Ege r baban seni sevseydi kizinida kabul ederdi net
(1,016 puan) tarafından
Malesef cok uzgunuö
-Reklam-
0 oy
(538 puan) tarafından
Niye baba sen beni atabailirmiyidn deseydin oda senin ciğerin  annem abbam ayrı buyudum ve ASLA annem olmak istemme oda öyle yaptı 3umuuzde dedeme göre hareket etti  biz buyudk ben kizim var şimdi anneme baktıkça onun adına üzülüyorum çok büyük bir güzellikten mahrum kalmış evlense mutlu olsa ne evlat en büyük nimet ve nabacagim deme eşinle şiddet vs bişey yoksa coxuklqrin için oturup konuşun gerekirse piskiyatriye gidin terapi alın ne bilm o çocuğa yazik lütfen yasayn biri olarak diyorum kızım 17 aylık ona bakıp içimden aglamadgm bir günüm yok annem nasıl durdu bizsiz diye dayanamam bn ya kızımı hastaneye vs biryere gitsem kaynanam parmak sayısı kadar biraktm onda evdne uzaklastikca ciğerim sokuluyor abartmiyorum içime ateş düşüyor lütfen ya babana de evladımı atamam yada eşinle destek al günah o yavruya 
(1,016 puan) tarafından
Vallah abla ailem bakmaz adına da cok uzuldum  hicbir anne kolay kolay evladını bırakıp gitmez
(538 puan) tarafından
Niye böyle yapıyorlar ya sanada yazık insan evladından ayririrmi bak sen onun evaldisin atmıyor seninkini neden atıyor yarın oburgun buyuynce araya soğukluk giriyor kötü oluyor
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Görümcem iki kızını bıraktı geldi kaynanam kabul etmedi karşı taraf da zaten vermek istemiyordu kac aydır çocuklarını görmüyor hergun kahroluyor eşi de gel dön demiyor gururundan kendi de dönmüyor o yüzden çok pişman çocuklarını bırakıp geldiğine 
(1,016 puan) tarafından
Yazık ya cok uzuldum Rabim yardımcı olsun inşallah
0 oy
(7,638 puan) tarafından
 Babana bır sor bakalım  sen onun evladısın   Peki o masum kimin evlad-ı
(1,016 puan) tarafından
Sormadım kayınbabm yanımdaydı
0 oy
(3,608 puan) tarafından
Çocuğumu kabul etmeyen bir insanın evine adım bile atmam senin de babanın kocandan farkı yok gibi seni düşünmüyor sığıntı gibi seni yanına alıp çocuğunu terk etmeni istiyor böyle babamı olur sen bugün evladını bırakıp gidersen emin ol onun hayatıda ileride senden farklı olmayacak 
(1,016 puan) tarafından
Bu hayata kaldıysam sırf kızım icin yoksa bir dk durmam  uraya gittiğimde kızım yedigi yemek bile gozlerine geliyor
(3,608 puan) tarafından
Hamilesin doğum yapıncada git bebeği bırak diyecek ses etmeyip dayanabiligin kadar eşinin yanında dayan sonra sosyal yardım kuruluşları var onlara derdini anlat sana yardımcı olurlar iş bulurlar çocuklar kreş de durur tek göz oda olsun çocuklarla ol onların geleceği için sen onları çok sev onları bırakma ki onlarda ilerde yanlış evlilik yapmasın ve bilsinlerki arkadalarında dağ gibi anneleri var evlatları en çok anneler yetiştirir bunuda sakın unutma Rabbim yardımcın olsun inşallah
(1,016 puan) tarafından
Asla evlat bırakmam ne olursa olsun  amin inşallah gorucu usulu evlendim  oda babam zorladı bu evliliğe defalarca dedim uzak istemiyorum ama hep yanan ben oldum
(3,608 puan) tarafından
Hem zorla hem arkasında durma sen hiç gitme boşver boşansanda gitme
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Asla asla birakmazdim cocugumu. Ben birakmak istesem babam cocugumu alir beni almaz. Oyle birakmaz torunlarini. Baban neden birak diyo bilemiyorum ama ben olsam babama durumu izah ederim.
(1,016 puan) tarafından
Ailem cpcuguma bakmaz muhtac eder. Babam durumu biliyor ama boş
0 oy
(9,719 puan) tarafından
Ay bu ailelere ne oluyo ya canını nasıl bırakıp gelsin bir anne olacak iş mi ? 
(1,016 puan) tarafından
Onlar oyle dusunuyor ama asla bırakmam ben nereye onlar uraya
0 oy
tarafından

Benim kızımı bırakan kendi kızını da bırakır diyerek rest çekmelisin. Ya birlikte ya hiç. Allah muhafaza öyle şey mi olur?

Her gün cuma suresi okuyun. (Adet lohusa halinde okunmaz.)
 Şu alttaki duayı da 1000 defa okursan bu 2si Allahın izniyle eşinin ahlakını düzeltecektir.

image

(1,016 puan) tarafından
Tamam canım cok tesekkur ederim işte dedi kızlarını bırak gel nasıl  bırakayım
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Bırakma kızını o sana Allah'ın emaneti 
(1,016 puan) tarafından
Asla bırakmam
0 oy
(531 puan) tarafından
Boyle insanları kendi halinde bırakacaksın seninki yine onlara at gel demis benim anne bile demiyorum yuvaya ver öyle gel hatta kanala at ölsün kendilerini bi *** zannediyorlar doğurup sahip çıkmama degil anne baba olmak pislikler valla canım ben 10 yıl hatta 15 yıldır görüşmüyorum 
(531 puan) tarafından
Sende inşallah mutlu olursun canım ama inan Allah insanın kalbine gore veriyor bol dua et
(1,016 puan) tarafından
Amin inşallah dua ediyorum namaz kılıyordum 2 gundur bırakmışım. Diyorum Allah gormuyor hicbirşey
(531 puan) tarafından
Sakın öyle düşünme sen caresizlikten oyle söylüyorsun ama bak namazını bırakmışsın Allah'ım kalbine huzur sakinlik versin inşallah duanın gücü başka canım benim
(1,016 puan) tarafından
O kadar caresizim ki hicbirşeyden tat almıyorum birde 2 hamileyim 4 aylık Birtane kızım var 2 bucuk yasında yanı dıyorum keske dunya gelmeseydim  annennin ceyizi kızın ceyizidır derler ya annemde hayır gormedi bende gormuyor um
(531 puan) tarafından
Canım hamileleginde etkisi vardır illaki esinle aran iyiyse kulagini kapat kimseyi duyma ferahla önce kendi sev iyi hisset sen iyi ol ki bebeklerinde iyi olsunlar anlıyorum seni ama degisime her zaman kendinden basla
0 oy
(531 puan) tarafından
Ve sunuda eklemek istiyorum seni sevseler zaten ailen her zaman yanında olur bırak 1 tane bebegi baska aileler afedersiniz kötü yoldan evladını kurtarmak için neler yapıyor 
(1,016 puan) tarafından
Evt ailem malesef destek cıkmıyor bana biliyorlar kızımı bıdakmayacagımı
0 oy
(3,115 puan) tarafından
Kuzenim eşiyle tartışmış adam aldatmış kızda rezil etmiş adam kuzenimi evden konmuş kızda baba evine gelmiş çocuğu orda kalmış nasılsa bakamayacak bana illaki ver çek diyor kız ,3 gu. Snra kızın eltisi aramış kuzenimi çocuğun hali hal değil bakmıyorlar perişan diye gec den amcam gidip alıyor çocuğu 
(1,016 puan) tarafından
Verdiler mı peki cocugu amcanız yinede iyi gidip getiriyor benimki bırak gel diyo
(3,115 puan) tarafından
Gidip aldı torununu valla Allah kolaylık versin merhamet versin kimse çocuğunu bırakamaz ya biraknda insan olamaz

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 437 göst.
+1 oy
9 cevap 530 göst.
0 oy
16 cevap 417 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 651 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde hiranisa (26 puan) tarafından soruldu

410,937 soru