0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (1,167 puan) tarafından
Kargo eve gelmeden arıyorlar bazı kargolar, eşinizin telefon numarası mi kayıtlı sizin mi kızlar eşleri bu durumdan rahatsız olan var mı 

16 Cevaplar

0 oy
(1,318 puan) tarafından
Kargo siparisinde kimin numarasi varsa onu ararlar o an evde kim varsa onun numarasini vermek lazim.
-Reklam-
0 oy
(8,433 puan) tarafından
Beni arıyorlar kocamın alacaklarınıda ben sipariş ederim çünkü evdeyse o alır yoksa ben çıkarım 
0 oy
tarafından

Sipariş verirken kimin numarasını yazıyorsak onu arıyorlar :) o size kalmış bir şey, eşin rahatsız oluyorsa oluştururken onun numarasını yaz.

(1,167 puan) tarafından
Başlarda bu konuda bisey demiyordu bi kaç gündür dile getiriyor
0 oy
tarafından

Benim numaram kayıtlı benim kargom gelecekse beni ararlar eşiminki gelecekse eşimi ararlar olması gerektiği gibi :)

(1,167 puan) tarafından
Olması gereken bu bana göre de bazı insanlar rahatsız oluyor bu durumdan
tarafından
Aman boş ver ya takma kimseyi
0 oy
tarafından
Beni ararlar hiç böyle bişeyden rahatsız olduğunu dile getirmedi
0 oy
(20,928 puan) tarafından
Ben numaramı veriyorum beni arıyolar
0 oy
(375 puan) tarafından
Eşimin numarası kayıtlı onu aralar o söyler zaten yada kapıya biraktirir heryerde eşimin numarasini veririm
(1,167 puan) tarafından
Onun hesabından sipariş verdiğim için onu ararlardı kendi hesabımdan sipariş vermeye başladım beni arıyorlar, geçen gün bi numara aradı kargo herhalde sen aç dedim o günden sonra benim numaram olsun diyip duruyor
(375 puan) tarafından
Canım benim telde eşimin üstüne açtım çünkü eşim anlamaz ben vermiyorum siparişleri eşimin numarası var ben ne alacaksan eşimden arıyorum o evde olmadı mı o zaman sen ara der öyle ararım
0 oy
tarafından
Beni ararlar ben numaramı veririm 
0 oy
(3,494 puan) tarafından
Bunda birşey yok bence
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Kim kendi hesabindan siparis verdiyse onu ararlar. Bunu da kiskanmasinlar ben de kıskanmam. Millet de cok meraklıydı musmula karilarina kocalarina :)
0 oy
tarafından
Herkes herşey için beni arar eşim ilgilenmez o tür şeylerle
0 oy
(7,270 puan) tarafından
Beni ararlar neden rahatsız olayım siparişimi getiriyolar başka nasıl ulaşacaklar
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Kargo kimin adına ve siparişte kimin numarası kayıtlı ise onu ararlar normal olan da budur zaten. Senin numaran varken eşini aramazlar
0 oy
(6,206 puan) tarafından
Kim verdiyse onu arıyorlar ama eşim evdeyse ona açtırırım ben rahatsız olurum :D o varken 
0 oy
tarafından
İkimizin de numarası kayıtlı, evde hep ben varım. Eşimi ararlarsa eşim beni arayıp haber verir. Bazen de beni ararlar. Eşim evdeyse o konuşur, ben uğraşmam. Değilse mecbur ben açarım, onlar da sadece evde misiniz diye arıyor, evet diyorum kapatıyor.

Duruma göre değişiyor yani. Daha ziyade benim kargom geldiği için benim numaramı arıyorlar, bu sabah eşimin kargoyu için beni aradılar çünkü benden sipariş etmiştik vs vs
0 oy
(4,183 puan) tarafından
Evde olan benim alacak olanda benim o yüzden benim numaram kayitli

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 815 göst.
0 oy
22 cevap 522 göst.
9 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 702 göst.
1 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bilinmezzzz (106 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 79 göst.

Kategoriler

1,445,182 soru

23,743,452 cevap

314,275 kullanıcı

...