+2 oy
263 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (37 puan) tarafından

arkadaslar etim kemigimden ayriliyor sabki her yerim ama her yerim agriyor eklemlerim de dahil olmak uzere ve inanilmaz oksuruk var napicam parol disinda nedir bu allah icin 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (2,452 puan) tarafından

Merhabaa yeni salgın bu bide üşüme geliyo hiç bie şekilde ısınamıyorsun ben bu hastalığı 3 hafta çektim şuanda bile ağrılarım var çok zor geçiyor serum bile fayda ettirmiyo dikkat edin çocuğunuza bulaştırmayın dahada içinden çıkamazsınız geçmiş olsun bol bol duş alın nane limon ıhlamur için sık ***

önce (37 puan) tarafından

ooof :( 

-Reklam-
+1 oy
önce (158 puan) tarafından

Ay beynimi kaybettim sanırım etim kemiğinden ayrılıyor deyince nasıl dedim şaşırdım 

0 oy
önce (230 puan) tarafından

Maleseffff bende geçirdim hiçbirsey içmedim hasatenyede gitmedim çay limon Gripin öyle geçti korana virüs gibi sırtım parçalanıyor du çok şükür geçti 

Onu bilemiyorum cnm ama limon çayına koy iç iyi geliyor 

önce (2,452 puan) tarafından

Hastanede fayda etmiyor ben dayanamayip gittim kendim serum istedim ağrım dinsin eve gidebilmek için oda fazla sürmedi akşama sağ çıkmadım 

Ben asla Allah göstermesin kötü bişey olmadan gitmem çünkü aciler de fayda yok gerçekten sana tavsiyem çayına limon sık kendini baya sıcak tut gpin de koy emzirme de zararlı değil bence çünkü ben kullandım hem hamilelik de hemde emzirme de iyice terle iki güne kalmaz iyileşir sin bebeğin çok küçük değilse grpin taylot alabilirsiniz bence 

8 bucuk aylik canim ya kolumu kaldiramiyorum ya :(

Dediğimi yapppp kızını da fazla emzirme içmeden iyice emzirr uyusun sende kaynamış suya Gripin Taylot biraz limon sık iç iyice terle sabaha biseyin kalmaz Allah şifa versin ne diyim hemen süt ede geçmez korkma 

0 oy
önce (1,994 puan) tarafından

Domuz gribidir bende oyleydim

of deme ya :(

0 oy
önce (10,475 puan) tarafından

Yeni salgına yankılandın sanırım geçmiş olsun bizde 10 13 gün çektik eklemlerim kemiklerim sırtım belim kopuyordu sanki üstümden kamyon geçmiş gibi öksürmekten konuşamıyodum o derece ilaç antibiyotik serumlarla iyileştik bide bizde yüksek ateş vardı 3 4 gün kadar 

ates disinda hepsi var :(

0 oy
önce (1,180 puan) tarafından

Maalesef belirtiler domuz gribi gibi. Bir acilden gidin isterseniz test yaosrlar. Öyleyse ona göre bir tedavi uygularsiniz. İlacı var sanırım onu veriyorlar

ilacsiz tedavi evde olamaz miyim bagisiklik.guclendirici bir iki koca kari ilaciyla mesela ya aksamdandir parol ictim portakal yedim adacayi ictim limonlu sarimsak yedim.su iciyorum surekli :(

önce (1,180 puan) tarafından

Zor ya, arkadaşımda hamile, 1 aydır atlatamadi kocasına geçti o atlattı arkadaşım hala aynı. Hamile olduğundan ilaç vs de icemiyor. En güzeli acilden bir git

0 oy
önce (5,070 puan) tarafından

İburamin cold alın eczaneden iç ve terlet kendini bol bol terlemen lazım

Taylot var toz olan onu kaynar suya koy bal ve limon koy iç terletir oda sirkeli su ile duş al 

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 

ay ama emziriyorum bunlari icebilir miyim ki 

cok sagol bu arada iyi dileklerin icin

önce (5,070 puan) tarafından

İburamin dışında diğerlerini içebilirsin bence ama iburamin cold hakkında bilgim yok 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 244 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozgesmskk (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 270 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
6 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde UyurGezer (1,614 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 160 göst.

411,193 soru

12,377,101 cevap

42,921 kullanıcı

Kategoriler

...