0 oy
958 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bir buçuk ay oldu çok özledim kadını ya :) herkes dert yanmak için açıyor bende değişiklik olsun dedim neler yapıyorsunuz 

21 Cevaplar

0 oy
(6,968 puan) tarafından

image

masallah masallh:))))  kaynanam yok bende ozledim rahatlikla diyorum hahah mekani cennet olsun hic tanimadim kendisini:))
tarafından
Öyle deme ama ya kaynanali hayatta çok güzel be :)
tarafından
Aynen güzel cnm bak bugün bana reçeller yapmış cin bıber turşusu yapmış canım kaynnanam:)) benim gibi gelinde bulamaz ama :)))))
tarafından
Oh mis Allah bozmasin :)) bizde de durumlar öyle
(6,968 puan) tarafından
kadir gecesinin alasi dogmusm kaynana kayinpeder gorumce hepsi vefat allah affetsin gulumseme emojisu. koycam:))) esim tek yasamis cok zorluk cekmis falan ayri bisey de. bi abisi var yani eltim var ama onunla da bi tanisma isteme gunu cuma aksami bide pazar aksami nısanimda iki kez karsilastim yuzunu daha gormedim. esim yengesiyle anlasamaZ abiis ile de mal miras olaylarindan kus. onlar kayserideler.yani esim copsiz uzum. beni esimin amcaasi ile yengesi istedi .  yazin gideriz bi kayseriye  mezarlik ziyareti birde bir iki akraba ziyareti icin.amca yengede kaliriz bikac gun okadar.
kocami alip kendi soyadimi versem yeri yani o derece:))) hahah
tarafından
Kız masallah masallah kiskancaktim düşündumde bizimkiler iyi cok sukur shsjjsjs. Elti bı arıza actı 10 yıldan sonra konuşmuyoruz oldu bitti ahahah.. Cuma günü doğunca anca bu kadar oluyor shfdjkdks.. Cok sukur ben memnunum. Allah tan kocam aklı başında kimseyi takmaz ezdirmez... Esın zorluk cekmıs ama şimdi sefasını sürsün milletle uğraşmak zor bu zamanda:))) esım diyor ki ben ölürüm kalırım kızımı kaynanasiz birine ver ahahah
-Reklam-
0 oy
(2,989 puan) tarafından
50 gündür görmüyordum, geçen hafta düğünde denk geldik ki gelmesek daha mutlu olurdum
tarafından
Ben çok özledim valla :)
0 oy
(4,438 puan) tarafından
Ben gecen sene buraya yaziyodum benimki de cok iyidir iyi anlasiriz. Anlasirdik da arada laf sokardi tinlamazdim kendi bildigimi okuyorum nasilsa diye. Biri demisti ki biz de iyi anlasiyoduk taaki cocuk oluncaya kadar. Ben de demistim aman oyle deme benimki bana lazim olur evler yakin cocuk bakar. Aman Yarabbiiiiii ben doğum yaptim kari da allien dogurdu sanki. Oyle bi canavar cikti icinden yastik kilifimin rengine karismaktan tut senin ne kadarsa benim de o kadar cocugum gerzekligine kadar vardirdi isi. Allah yuzunu gormeyi sesini duymayi nasip etmesin . Can verse arkasindan üç İhlas bir Fatiha dahi okumam o derece uzdu canimi
tarafından
Okurken şok oldum çok üzüldüm benim ikinci çocuğum oğluna bile karıştırmaz annesi en iyisini aratirip bulur sen karisma  der soran herkese gelinim gözü gibi bakar diye söyler Allah razı olsun hiç degismedi
(4,438 puan) tarafından
Ah ahhhh yok su kadar çocuk dogurmus yok bu kadar torun büyütmüş. Ben malim sanki annem geldi o biseyden anlamiyo sanki. Tek o akilli soyle yıkayın boyle giydirin sunu ye bunu yeme. Yok bunu niye aldin yok sunu niye kullandin. doğar dogmaz koluna bacagina hareket yaptiralim diye cocugu cekistirmeler. Ah neler neler. Ben tup bebekle dogum yaptim aylarca yatakta yattim bin tane igne yedim 15 kilo aldim o tedavide. Allah bana evlat vermeseydi esime de dedim bosanicaz diye. Git baskasiyla evlen cocugun olsun dedim. Hepsini biliyodu hepsini. Ben gulerek gittim ameliyata gulerek sakalasarak da ciktim bir of demedim. Yavruma dort kez kordon dolanmis o lohusa halimle doktor doktor dolastik. Bi de onun sacmaliklarini kendi laf dinletemedigi için bi de kizlarini saldi onlarin sacmaliklarini dinledim. İstersen gelmesin dedi esim esime kiyamadim yok gelsin dedim. Gulen yuzum soldu. Sapsariydi yuzum aynada kendimi taniyamiyodum. Ugruna neler cektigim yavrumum yüzüne bakip dogurmasamiydim acaba dedim ben bana bunu dedirttiler. Allah iki dunyada da birakmasin ahimi. Ben ölüyodum halüsinasyonlar goruyodum.ah kardesim neler neler.
tarafından
Allah ıslah etsin çok üzüldüm ya
(4,438 puan) tarafından
Uzulme ya :)) hayir ben de kendini ezdiren silik bi tip değilim. İki universite mezunu ailesinin tek cocugu bir dedigi iki olmayan bi insanim da isin icine girince herseye bisey diyemiyosun bi de ben fazla sustum galiba. Hani bi yerine bisey olur sicagiyla anlamazsin ama sonra deli gibi acır ya bende öyle oldu. Sonradan kafana dank etti icime oturdu. O kirilmasin bu uzulmesin derken kendimden oldum yavrumun ilk zamanlarini hatirlamiyorum amaa Allah verir de bir daha dogurursam aslaaaaaaa :))
tarafından
Hiç takmadım bir ara bana da dediler etraftan alışır malisir doya doya yaşadım çocuğumla hiç umrumda olmadı çoğu şey
0 oy
(706 puan) tarafından

Bismillahirrahmanirrahim inanılır gibi değil:D

tarafından
Ahahah tanıyanlar bilir benimkini :D son örneklerinden
(706 puan) tarafından
Waaooov iyiymiş :))
tarafından
Tabi Allah razı olsun kendisinden herkesin anlattığı gibi biri olsa bende özlemezdim tabiki
0 oy
tarafından
Off gene göremedim sevgim kaynana deme bana binkuddet ona kırgınım malesf biraz 
tarafından
Kız noldu seninki iyi kadın
tarafından
Canım kırgınım ona ya arkamdan konuşmuş gözlerimle okudum biraz kırıldım ama seviyorum yinede
Cahilligine veriyorum hep o örümceğin gorumcegin yüzünden
0 oy
(34 puan) tarafından
Valla görmesem bende çok özledim ama evlerimiz yakın çok şükür 
tarafından
Ben şehir değiştirdim ya annemedeyim bayadir
0 oy
(11,822 puan) tarafından
Canım eşinle barıştınız mı 
tarafından
Canim karıştırdın mi acaba ben kusmedim ki
0 oy
(1,366 puan) tarafından

Ah yavrum ah kuzum yaşın kaç senin :D

tarafından
Yaşım 26 4 senedir evliyim 8 senedir de tanıyorum :)
0 oy
tarafından
Ben hiç özlemedim daha 1 hafta önce kocamı doldırdu senin karın edepsiz kardeşleri edepsiz yarın bizi eve de bırakmaz ya ağzına s..ç ya da babasının evine gönder böyle yapıyo ki sözünü sana geçirsin nefret doluyum ona karşı
tarafından
O nasıl kanana ya hayret bişey
tarafından
Sebep ne biliyo musun tuğramın ucunu düşürmüşüm ben de bunu eşime söylemedim ablam kaynanamın yanında deid bulabildin mi hayır dedim o da orda öğrendi kocanın haberi var mı dedi yok dedim eve gider gitmez yetiştirmiş hemen
tarafından
Kız o ne fena ya bir sırdaş gibiyiz ikimizin konuştuğunu kocalarimiz duymaz bilmez
tarafından
Fena nasıl fena bu söylediklerini sen böyle dedin deyince dizlerini vurdu sen bizi rezil ettin bana iftira atıyosun diye
0 oy
tarafından

Ay ben de kavgasız yaşayamadığım annemi özledim umrede kendisi ama kendisine söyleyememiştim. :)

tarafından
Allah kabul etsin inşallah
0 oy
(423 puan) tarafından
Bizde konuşuyorz 1 yıldır vallahi özlemedim desem yalan ozledm ya
(423 puan) tarafından
Konuşmuyorz dicektim
tarafından
Ben her gün konuşurum:)
0 oy
tarafından

Herkese inat mı açıyorsun hsshhss kıskandırma milleti sevgi:D

tarafından
Kaynanam da kaynanam benim tatlı kaynanam :) ;) afagag
tarafından
Hahaha iyi kaynana sadece sende yok sakin ol sjaja
tarafından
Yok yok var burda kaç kişi :) kaynana severler derneğimiz başkanı Şirinle ben
tarafından
Şirin ayrı ya o bir diva
0 oy
(3,958 puan) tarafından
Ben de en son 11 ay önce gördüm özledim vallahi gurbetteyiz uzunca bir süre de göremeyeceğim maalesef
tarafından
İnsan alışınca özlüyor bende öyle oldum
0 oy
(5,768 puan) tarafından

Benim etrafımdaki bütün kayınvalideler vallahi çok iyi,gelinlerini el üstünde tutarlar. 

Benim kayınvalide var ama yok eşim zamanında küsmüş görüşmüyorlar şu an. Yani tanımıyorum kadıncağızı :)

tarafından
İyi olrsunuz inşallah sende uyumsuz biri degilsin zaten abla :)
(5,768 puan) tarafından
İyi insan her zaman özlenir :) maşallah size muhabbetiniz daim olsun inşallah
(14,878 puan) tarafından
Düğününüze de mi gelmediler :)
(5,768 puan) tarafından
Hayır, düğünden çok nikah yemek vardı aile arkadaş arasında oldu. Benim eşimde deve kini var
0 oy
(140 puan) tarafından
Seni camdan aşağaa atarım :)))) 
tarafından
Ama niye:))
0 oy
(185 puan) tarafından
2 2 buck senedir konuşmuyoruz görmüyorum çok şükür hiç de özlemedim :)) 
0 oy
(2,517 puan) tarafından
Tek merak ettiğim bu kaynanalarla aranız nasıl bu kadar iyi sizmi çok iyi davraniyosunuzda anlaşıyosunuz ben ne yaptıysam olmadı bana bi türlü alışamadılar sevmediler acaba sorun bendemi diyorum bazen bunun püf noktası varmı
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Cümleyi okurkwn bıle irite oluyorum :)) allah muhabbetinizi artırsın
0 oy
(14,270 puan) tarafından
Ben haftada 1 mutlaka görürdüm k.validemi artık hiçbirimiz göremiyoruz 1 senedir k.validem de iyiydi kızım assa kızım yukarı Allah öte yanını iyi etsin
0 oy
(1,149 puan) tarafından
Doğum yaptığında nasıl davrandı merak ettim. İyi insan kötü günde belli olur. Ben ikinci doğumda gıcık kapmıştım. Üçüncüde iyice soğudum. Her yerde dedikodumu yapmış. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 436 göst.
0 oy
5 cevap 853 göst.
0 oy
9 cevap 768 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
33 cevap 778 göst.

Kategoriler

1,441,424 soru