0 oy
908 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Nnnnnnnn

34 Cevaplar

+11 oy
(11,415 puan) tarafından
Bu öküzden sakın çocuk yapma 
(635 puan) tarafından
Bi kızı varmış önceden :/ Adam kendi ağzıyla söylemiş vardır bi hayır diye… Rabbim merhamet versin namerde muhtaç etmesin
(11,415 puan) tarafından
İkinci bi hatayı yapmasın işte. Kadınlarımız bu günleri çabuk unutuyor. Ne yaparlarsa yapsalar ısrarla çocuk deniyorlar.
(519 puan) tarafından
aynen boyle insana 2 cocuk yapilmaz benim kuzenim karisi bi kizi oldu yillarca olmadi cocugu rabbim yillar sonra ikiz nasip etti ama bu seferde onlar 7 yasindayken ayrildilar aldatti karisini kuzenimde post sahibinin esi gibiydi kizi surekli assagiliyodu katlaniyodu ama olan cocuklara oldu ortada kaldi 3 cocuk ordan oraya suruklenip duruyorlar
(11,415 puan) tarafından
Allah yardımcıları olsun zor vallahi
-Reklam-
+8 oy
(655 puan) tarafından

Böyle bir adama cocugu rabbim bile bile vermemiş. Seni korumuş da haberin yok..

-sizin şer sandıklarınız bazen bir hayrın başlangıcıdir <3

(909 puan) tarafından
Yorumun anli olsada öpsem++++
(655 puan) tarafından
Kalp kalp kalp :)
+2 oy
tarafından
Valla kusura bakma ama akılsızsin bacım . Bu adamın böyle olduğunu bile bile buna hâlâ daha çocuk yapmaya çalışıyorsun ! Kürtaj ne kadar sanki. Bu çocuğun masraflarını düşünmüyor mu bu adam acaba ?
+2 oy
(2,072 puan) tarafından
Zaten 1 çocuğun var canım. 2.çocuk için bu kadar yıpranmaya değer mi 
+1 oy
tarafından
Doğru söylüyor zorlama bu adamdan baba olmaz işte yapma çocuk buna çocuk verme 
+1 oy
(462 puan) tarafından
Kendi ağzıyla söylemiş olmuyorsa vardır bı hayır,böyle merhametsiz vicdansız bı adamdan çocuk yapma.
+1 oy
(2,943 puan) tarafından
Rabbim dur diyor adeta sana :( otur düşün. Bu çok ağir nasıl kaldirilir bilmiyorum. Yapabilirim dersen vazgeç bu insandan. 
+1 oy
(14,787 puan) tarafından
rulo yapsin esine soyle de.
(1,070 puan) tarafından
Kız yorumları okuya okuya iniyordum koptum yorumuna ahahahah bencede o ruloyu da alsın soksun kıymetlisine
(14,787 puan) tarafından
hak ediyorlar vallahi zaten sinirler tepemde duruyor
Allah daha cok guldursun canim :)
(1,070 puan) tarafından
Amin canım cümlemizi :)
tarafından
Kraliçe yapmış yorumu hahahah
(14,787 puan) tarafından
ooooooo kimler gelmis kimler ☺❤
+1 oy
(7,765 puan) tarafından
Bir çocuğun varmış zaten Allah ona uzun sağlıklı ömür versin. Senden çok parayı düşünen kocanada Allah hidayet versin. Merahmetsiz pislik!
+1 oy
(4,589 puan) tarafından
Rabbim seni koruyor bacım belliki yol yakınken arkana bakmadan kaç o evden 
0 oy
(5,981 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten eşim byle herşey den önce parayı düşünseydi asla yapmazdım kendime bir iş bulur çalişirdim bende kürtaj oldum iki ay snra hamile kaldım adam kredi çekti parayı gönderdi heersey paramı nekdr kötü kalpli adam Allah sabır versin insan kötü zamanda eşine destek olmalı köstek degl ya
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Böyle adamdan baba olmaz .sanki senin elinde sağlıklı gebelik geçirmek. Hersey Allah'tandır. Bende boş gebelik geçirdim kürtaj oldum eşim dört döndü etrafımda. 
0 oy
(2,086 puan) tarafından
Çoğul olarak konuşuyor. Senden başka kimden bahsediyor?  Ve gerçekten olmuyorsa hayır vardır. Böyle bir adama çocuk yapma sakın. 
0 oy
(282 puan) tarafından
Böyle bir adama neden 3 .kez hamile kalıyorsun ki
0 oy
(784 puan) tarafından
Evet gerçekten vardır bir hayır ama senin için bı hayır gerçekten iyice toparlanıp ilişkini gözden geçirmeden çocuk düşünme sana yazık 
0 oy
(20,519 puan) tarafından
Bu gibi adama Rabbim vermiyosa vardır bi bildiğiii
0 oy
(909 puan) tarafından
Senin bu ihtiyaç masrafini bile karsilamaktan aciz bir adam çocuğun ihtiyahlarini hic karsilayamaz 

Yani kürtaj olman gerektiyse suçlusu sen misin öyle davranmış 
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Size böyle yapan birinin yanına dönmeniz hata. Çocukta yok madem at sokağa gitsin
0 oy
(7,033 puan) tarafından
Bu adama çocuk falan yapma zaten maddi zarara uğrar mall değneği 
0 oy
tarafından
Kac haftalikti ki keşke biraz bekleseydin bebek varmış geç döllenme olmuştur belkide 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 95 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yeniheyecanlianne (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 509 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (11,905 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 189 göst.
17 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Huniliprenses (11,905 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Eminenida (100 puan) tarafından soruldu

408,897 soru

12,289,996 cevap

38,175 kullanıcı

Kategoriler

...