0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (1,011 puan) tarafından
Artık gidemiyorum lazere. Hiç hoşuma gitmiyor insanların yapması. Evde kendim yapmak istiyorum. Evde kullanan var mi. Hangi marka iyi. Ayda bir mi yapıyorsunuz ve acitiyormu

2 Cevaplar

0 oy
(1,125 puan) tarafından
Merkezde seanslarım bittikten sonra devam etmedim kendim evde yapmak için Kiwi marka aldım ama memnun kalmadım hiç 
(1,011 puan) tarafından
Anladım cnm tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(129 puan) tarafından
Philips lumea 950 kullanıyordum şu an hamileyim ara verdim. 2 haftada 1 kullanılıyor. Zaten uygulaması var nasıl yapılması gerektiği konusunda ne kadar sürede olması gerek hepsini haber veriyor. İlk aldığımda yaparken mi zorlandım. Bu ne böylr nerden aldım pişman oldum beceremiyorum dedim ama sonra alıştım 2-3 yapmaya ve acı falan bir şey yoktu kaydırmalı da yapılıyor yapması aşırı rahat ama anüs bölgesine yapılamıyor 
(1,011 puan) tarafından
Cnm diyelim ayda 1 kullandın olmuyormu. Sürekli lazerlemi ugrasacaz
(1,015 puan) tarafından
Benimki de sanırım aynı model, etkisini gördünüz mü gerçekten? Aldım ama 2-3 kere kullanıp bıraktım, uğraşmama değer mi
(129 puan) tarafından
Ayda 1 etki etmez maalesef 2 haftada 1 ediyor önemli olan düzenli kullanmak
(129 puan) tarafından
BusraC düzenli kullanım olmazsa etkisini göremezsin maalesef ben mesela özel bölgene düzenli kullanamadım diğer yerlerin almama gerek yok azalttı ama orası kaldı
(1,015 puan) tarafından
Hadi ya maşallah o zaman ben de başlayayım. Teşekkür ederim
(1,011 puan) tarafından
Ağda çok acıtıyor ya bitmesi için değilde kıl olmaması için ayda 1yetmezmi. Hemen mı çıkıyor tuyler
(129 puan) tarafından
Yani hiç denemedim hep 2 haftada bir yaptım zaten 2 haftada 1 olduğu için de traşlama yapmaya bile gerek kalmamıştı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
29 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Olacakmi bilmem (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
4 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
24 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Pelin1 (679 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 279 göst.
25 Haziran 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Oykununannesiiiiii (42 puan) tarafından soruldu

412,174 soru

12,408,142 cevap

44,700 kullanıcı

Kategoriler

...