0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Hayvanları çok seviyor kedi köpek vs. Ben de balık alalım dedim eşime kedi köpek alsam sanırım maddi olarak yetemem yoksa çok isterim almak balık fiyatı ne kadar acaba bilen varsa bide akvaryum alsam küçük bişe bana ne kadara maal olur 

5 Cevaplar

0 oy
(155 puan) tarafından
Canım muhabbet kuşu alabilirsin kafesle beraber yanındayken beraber açarsınız kafesini uçar balıklara Allah korusun elini sokup dışarı çıkarabilir balıktansa muhabbet kuşu daha iyi bence 
(310 puan) tarafından
Kuşu da ben istemedim abimler besliyodu zor bakımı
-Reklam-
0 oy
(689 puan) tarafından
Her şehirde değişiyor fiyatlar. Balık başlangıç için iyi bir seçim bence muhabbet kuşu etrafı çok toz yapıyor bakımı zor. Ben aldım geri verdim sonra. Ortalama 150-200 TL birşey tutar tahminim. Alacağın akvaryuma bağlı fiyat artabilir. Fanuslar var onlar akvaryuma göre daha uygun oluyor.
(310 puan) tarafından
A evet fanus alayım
0 oy
tarafından
3 ay önce aldım 35 TL verdim ama küçük balıktı benim akvaryum küçük olduğu için küçük balık aldım 
(310 puan) tarafından
Ya uygunmuş ben de pahalı sanıyorum bakımı zor mu eşim de hemen ölüyorlar bu kez üzülür diyor
tarafından
Fiyatları boyutlarına göre değişiyor benimkiler öldü 1 er gün ara ile nişana gidecem dönüşte yine alacam kendime sularına dikkat at 10 günde bir değişim olması lazım her gün aynı saatte az yem vermen lazım çok verirsen ölürler
0 oy
(769 puan) tarafından
5 6 ay once aldık iki tane 50 mi 60 mi oyle bisi verdik tanesi 35 falan olmasi lazım 
(310 puan) tarafından
Bugün bakıp alayım
0 oy
tarafından
Alacaklarının hepsi şehirden şehire fiyat farklılığı gösteren şeyler. Net olarak şu fiyata alır hepsini halledersin demek zor. Kendi yaşadığım şehir olan Kastamonu'dan örnek vericem, ama başka bi şrhirde bunları 200 300 lira daha ucuza da mal edebilirsin daha pahalıya da. 50 cmlik akvaryum 350, iç filtre 250, ortalama küçük boy bi japon balığı 50, bi paket balık yemi yanılmıyosam 25 yada 35ti. 
(310 puan) tarafından
Eşim hemen ölüyorlar bu kez üzülür almayalım diyo çok sevdiği için alıp baksın isterim ölürse nasıl anlatırım bilmiyorum tek sıkıntı bu
tarafından
Öleceklerinden zerre kadar şüphen olmasın, tüm doğru şartları sağlasan bile er yada geç mutlaka ölecek ondan kaçış yok

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 421 göst.
25 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 598 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 271 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Zhra06 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 126 göst.

412,095 soru

12,405,807 cevap

44,601 kullanıcı

Kategoriler

...