0 oy
200 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (388 puan) tarafından

image

kizlar burnu çok büyük duruyor :-) 26 haftalikti burda sizce normal mi ya :-)

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ya Allah aşkına ciddi ciddi buna mı takıldın :D

(388 puan) tarafından
Merak ettim kuzu :-) anası gibu çirkin mi olacak diye
tarafından
Doğana kadar gerçek halini göremezsin :) gerçi doğduktan sonraki halleri de kalmıyo biraz büyümce çok değişiyolsr
-Reklam-
0 oy
(1,650 puan) tarafından

Bebeler detaylıda böyle öcü gibi çıkıyor :D ama yinede tatlılar bence ya 

(388 puan) tarafından
Aynen kuzum benim ben diğerlerinde denk gelmedm hep yüzünü kapatmislardu sırtı dönüktü bunu görünce şaşırdım :-) doktorla sakalastuk hatta koca burunlu çirkin şey diye
0 oy
(2,389 puan) tarafından
Ne kadara yaptırdınız acaba renkli ultrasonu 
(2,389 puan) tarafından
Ozaman şehirden şehire mi değişiyor ben İstanbulda yaşıyorum bizim burda ki hastane de bırak ultrason kağıdını kalp sesi bile dinletmiyolar
(388 puan) tarafından
Büşra sizin gittiğiniz yer özel mi bizim burda özeller de hepsi veriyor
(2,389 puan) tarafından
Ben devlet hastanesine gidiyorum ve hiç. Bir devlet hastanesin de renkli ultrason verdiğini görmedim de duymadım da özeller veriyor sadece
(388 puan) tarafından
Zaten özeller veriyor devlet hastanesi vermez canm bizim burdada vermiyor ki eşimi bile sokamiyorum içeri o derece
(158 puan) tarafından
Walla ben detayli ultrasyonu devlette yaptirdim ve ordan aldim renkli ultrasyonu. Sehirden sehire değişiyor galiba
0 oy
tarafından
Suyun içinde yaşıyorlar ondan öyle gözüküyor kız doğunca görürsün minicik olur
(388 puan) tarafından
Çok sabırsızlaniyorum görmek için minik maymunu canm bide bu benm üçüncü gebelik yine heyecan var yine merak var
tarafından
Ne güzel seninki yüzünü gösterdi ben 9 ay yüzünü göremedim kızımın asla göstermezdi
(388 puan) tarafından
İlk iki oğlum göstermedi kuzum bir bu gosterdi
0 oy
(2,020 puan) tarafından

Bebe suyun içinde şuan bir balon gibi o yüzden yüz göz şiş benim kızda çok değişik çıkmıştı korkmuştum işin şakası pohahhaha ama doğduğunda resimle alakası yoktu :D Sağlıkla gelsin varsın köfte burun olsun :)

(388 puan) tarafından
Oyyy inşallah canım benim teşekkür ediyorum :-)
0 oy
(5,748 puan) tarafından
Ayyy maşallah nerde çektirdin canım ya bende istiyorum ama oturduğum yerde hiç yok. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(388 puan) tarafından
Kuzum teşekkür ederim ben Adana'daym algomed de çekti doktorum muayeneye gittim fotoğraf kağıdına baskı yapıp verdiler özelde var genelde
0 oy
(14,612 puan) tarafından

Kızımın da öyle duruyordu bir doğdu ki burunsuz resmen 4 yaşın da hala minik burunlu :) İnsanlar burnun nerede diye seviyor :D

(388 puan) tarafından
Hadi inşallah kuzum benim benm burnum büyük garibimin de küçük olsa güzel olur :-) ama genlerden gene çeker

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
16 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
4 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 641 göst.

408,435 soru

12,271,353 cevap

37,599 kullanıcı

Kategoriler

...