0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (1,097 puan) tarafından
Kendime ait bir çanta bebeğe aitte bir çanta yaptım.kendime ait olan çantaya bebeğin kıyafetlerini koysam evet belki sığabilir ama biraz çantayı zorlar gibi sizce bu şekilde ayrı ayrı götürmek mantıklı mı hem eşim kapıda daha rahat aradığını bulur diye düşünüyorum.yoksa iki çantayı birleştirsem mi ? Fikir verin kızlar her an doğumum başlayabilir 39+4 haftalık oldum 

9 Cevaplar

0 oy
(739 puan) tarafından

2 tane iyi düşünülmüş bence hem aradığını kolay bulur , 1 fazla çantanın yükünden bir şey olmaz :)

(1,097 puan) tarafından
Tşk ederim güzel yorumun için
-Reklam-
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Ayrı ayrı olsun aradığını bulmak daha kolay olur 
(1,097 puan) tarafından
Tşk ederim yorumun için
0 oy
(1,302 puan) tarafından
Ben hepsini küçük hurçlara ayrı ayrı koydum. Sonrada tek büyük hurcta butunlestirdim. Benim kıyafetler , doğumda hemşireye verilecekler,  bez ve kremler , bebegin yedeklerini ayrı ayrı koydum 
(1,097 puan) tarafından
Tşk ederim yorumun için
0 oy
(1,053 puan) tarafından
Bende öyle yaptım canım bebek sırt çantasına hemşireye verilecek hurcu bide bez ıslak mendil mama onları falan koydum ne olur ne olmaz diye . Kendime ait olan çantayada kendi eşyalarımı bide bebeğin yedek kıyafetlerini koydum eşime de tesbih ettim öyle canım daha rahat olur ayrı ayrı
(1,097 puan) tarafından
Tşk ederim yorumun için canim
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Oo geç kaldın ben 39+4te doğum yapmıştım nasıl rahat bulacaksa eşin öyle yapsın 
(1,097 puan) tarafından
Benimki ne zaman gelir yaa:))
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Bende iki çanta yaptım bide çanta düzenleyicilerden aldım üstlerine yazdım neyin nerde olduğunu çok rahat olmuştu hayırlı doğumlar ❤️ 
(1,097 puan) tarafından
Bende hep bu bez torbalar oluyo ya ağzı büzgülü öyle ayırdım ve iki çanta yaptım.tsk ederim canım
0 oy
(1,119 puan) tarafından
Ben bı çanta tek yapmıştım bebeğe ait olanı trend yolda düzenleyici almıştım çok güzel sığdı çok abartı şeyelr koyamadım koyduklarımin çoğunu kulanmadim bile doğum sırasında eşim bankaya gitm diyor benim doktorumun sekreteri ben geldikden sonra dedi masllah ne gzuel herşeyi düzenli yapmışsınız  Allah hala ne alaka dedim nerden bilyor eşim dışarı gitmiş bankaya o gelip almiş sonra eşim analatı bence düzenleyici koyasaniz daha rahat sığar bı valiz yeterli hem alan için pratik düşün o esnada hemşire gelip almiş hemen bulmuş aradığını kolaylik
(1,097 puan) tarafından
Bez torbalar oluyo ya ağzı büzgülü bende o şekilde tek tek düzenledim ama iki çanta yaptım.tsk ederim yorumun için canim
(1,119 puan) tarafından
He onalrda güzel iyi oluyor duzenleyici sağlıcakla al kucağına yavrunu
(1,097 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(524 puan) tarafından
Ben bı çantada hazırladım bebeğin kileri bı poşette çantaya koydum
(1,097 puan) tarafından
Tşk ederim yorumun için
0 oy
(9,747 puan) tarafından
Varsa kucuk bi valize koy canım ikinizin esyasını da ben su moda olan organızer hurclardan aldım ona koyacağım 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 109 göst.
26 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 381 göst.
26 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 526 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (13,433 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 239 göst.