0 oy
119 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (300 puan) tarafından
Kısmetse inşallah haftaya oralardayız. Bizim yaşadığımız yerde hava sıcaklığı 34-35 derece. 16 aylık bebeğimiz var. Hava değişikliği hasta etmesin istiyoruz. Geceleri nasil oluyor, serin mi? Yaylalara da çıkacağız acaba kalın kışlık gerekir mi? Akdeniz ikliminden sıcaktan gelecek insanlara öneriniz var mı? Daha önce gitmiştik ama bebek yoktu kafamız rahattı. 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben en son Ağustos ayında gittiğim zaman yaylada soba yakmistik :D şuan iklim değişti nasıldır bilmiyorum 

(300 puan) tarafından
Biz de 3 yıl önce gittiğimizde uzun kollu gitmiymistik ama çok yüksek yaylalara çıkamayız gibi
-Reklam-
0 oy
(134 puan) tarafından
Ben trabzonluyum yanıyoruz burda valla ama yayla serin olur 
(300 puan) tarafından
Yayla günü birlik olacak gene merkezde kalacağız. O zaman sıcak diyorsunuz
(134 puan) tarafından
Valla hamilemiyim diye bilmiyorum ama ben asla uyuyamıyorum sıcaktan merkezdeyz oğlum bile şıp şıp terliyor
0 oy
(259 puan) tarafından
Canım ven Rize ile artvinin ortasındayım buralar yanıyor akşamları serin oluyor ama 
0 oy
tarafından
Karadeniz'in bi günü bi başka gününü tutmaz. Garanti olsun diye yanına hem yazlık al, hem serin havada giyilebilecek şeyler al
0 oy
(1,816 puan) tarafından
Trabzon lü değilim ama çok yakınım oraya dün trabzondaydik çok sıcaktı yandık. Ama yaylalar serin olur 
0 oy
(2,322 puan) tarafından
Trabzon da yaşıyorum. Köyler ve yaylalar serin ve soğuk ,merkez sıcak. Sen ortaya bir karışık yap :)))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
28 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Bilmek lazim (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 230 göst.
0 oy
1 cevap 88 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
6 Eylül 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Mesudeee (19 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,336 cevap

42,265 kullanıcı

Kategoriler

...