0 oy
187 göst.
Diğer kategorisinde (16,551 puan) tarafından
Cinsiyeti gidip kendiniz mi öğrendiniz yoksa kendi aranızda parti surpriz vs. Yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız.

Birde devlet hastanesinde zarfa Cinsiyeti yazıyor mu dr. Bunu da merak ediyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(5,329 puan) tarafından
Yaomadim insanların gözüne sokmak istemedim cocugu olmayanlar var . 

Devamlı gittiğin doktorsa söylersin zarf içine yazarlar 
-Reklam-
0 oy
(861 puan) tarafından
Doktorun anlayışlı biriyse rica ettiğinde söylemek yerine bi kağıda yazıp verecektir, ama böyle şeylerdeki şahsi fikrim tamamen gereksiz oldukları yönünde. Bu arada doktorun cinsiyet konusunda yanılma payının olduğunu da unutmamak gerek. Bi tanıdığın çocuğuna 8 aya kadar erkek demişler, doğdu doğacak şimdi kız diyolarmış
0 oy
(1,093 puan) tarafından
Gereksiz buluyorum . popüler kültürün parçası olan şeyleri sevmiyorum zaten. Sade ve abartısız hayatı seviyorum. Ben öğrendim bebeğimin cinsiyetini. Eşime ve çocuklarıma sürpriz yaptım. Gece bunu kendi aramızda birşeyler yiyerek kutladık. Doğum günlerini de kendi aramızda kutluyoruz. 
(16,551 puan) tarafından
Aaa bu cok mantıklı ben öğrenip eşim ve oglumq surpriz yaparım

Ben sosyal medyada paylaşım yapmam ama böyle eğlenceli birsey yapmak isterim
(514 puan) tarafından
Evet pıtırcık bizde sen gibiyiz
0 oy
(4,505 puan) tarafından
Devlet hastanesi yazar mı bilmiyorum benim doktorum kağıda yazayip vereyim mi cinsiyet partisi falan yapacaksınız dedi hayır dedim çünkü rüyamda hamile olduğumu bilmeden kucağıma erkek çocuğu verdiler  erkek olacağına emindim :) söyleyin siz dedim öyle partiler bana saçma geliyor yapanlara falan birşey diyemem saygı duyarım ben sevmiyorum 
(1,355 puan) tarafından
AaaBende kizlarimda hep kız bebek görüyordum benim olduğunu biliyordum kızlarım oldu bu seferde ilk defa kucağımda çok güzel bir erkek bebek gördüm bu benim oğlum diyorum emindim erkek olacağına çünkü rüyalarım hep çıkar ama doktorum 12 .haftada kıza benzettim dedi hala inanamıyorum rüyama dayanarak doktorumda emin değilim diyince bilemedim
0 oy
(294 puan) tarafından
Devleti bilmiyorum ama özelde doktor pat diye söyledi :) eşimle gitmiştik zaten. Parti yapmayacak tipler olduğumuzu anlamıştır belki :) kadın zaten dümdüz bir tip hiç heyecan yaptırmadı ama ben hamile kalmadan rüyamda görmüştüm sürpriz olmadı o yüzden. Parti filan özeniyorsanız yapın bana göre gereksiz para tuzağı işler bunlar. Batının hep eğlencesini alıyoruz kültürümüze karıştırıyoruz bu da onlardan biri. 
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Artık demode oldu canım o tarz partiler bence. Kendi aranızda yapabilirsiniz 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Öncelikle 29 haftalık hamileyim 5 buçuk yaşında bir kızım var ilk kızımda cinsiyet partisi yapmıştım bu ikinci hamileliğim de kontrol yaparken doktor cinsiyetini görürseniz kağıda yazar mısınız demiştim oda tamam dedi sonra güldü doktor ne oldu dedim şaaakk diye kendini gösterdi dedi sonra bende parti yapsam mı diye düşünüp duruyordum gereksiz olduğuna kanaat getirdim ve yapmadım herkese telefonda söyledim cinsiyetini bu arada erkek :) 
0 oy
(248 puan) tarafından
Bende yapmadım sadece eşime sürpriz yaptım ben bir şeyler alıp o kadar abartıya gerek yok bence ama tabi herkesin kendi tercihi 
0 oy
tarafından
Benim doktorum aile doktorumuz, tüm organizasyonu ayarladık cinsiyeti kardeşim öğrencek ve balonu alıp organizasyonun oraya gıdıcez. Doktor şaak diye söyledi bu sene tüm aile kızınız olcak diye :) sonra dilini ısırdı ama ne fayda :) 
(16,551 puan) tarafından
Off çok fena olmuş bu birazda komik ama

Ben öğrenip eşimle oğluma surpriz yapmayı düşünüyorum öyle daha keyifli olur abartmadan ufak bisey yapicam
tarafından
Evet ailecekte güzel olur

Bizim ilk ya içimizde hiçbir şey kalmasın dedik
0 oy
(1,550 puan) tarafından
2 çocuğumda da yapmadım canım. Uğraşamam öyle şeylerle ya. Doğum gününü de sade ve aile arasında kutlarım. Anaokulu yaşına gelince belki arkadaşlarıyla falan parti yaparız 
0 oy
(10,687 puan) tarafından
yapmayı düşünmedim ama aklımda olsa da yapmazdım depremden 1 hafta sonra öğrenmiştim ve cenazemiz vardı yapamazdım. ha ikinci çocuğum olursa belki ilk kızım eğlensin diye evde kendi aramızda minik bir kutlama gibi olabilir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
35 cevap 653 göst.

401,989 soru

12,034,291 cevap

36,262 kullanıcı

...