0 oy
528 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (484 puan) tarafından
Allah bütün annelere sabır versin hemde bol bol...

Çok zor gerçekten çocuk büyütmek çok zor aklımı yitirmek üzereyim herşeye inatlaşma herşeye ama herşeye 7 24 ağlama bana vurma hayır kelimesini duyduğu an kriz geçirme Allah'ım büyük konusmak istemiyorum ama bazen kendimi birden boşluğa birakasim geliyor öyle zor annelik varlıklarına bin şükür ama biz böyle olursak onlar hiçte sağlıklı buyuyemez her gece babasıyla birbirimize söz veriyoruz bir daha ne yaparsa yapsın kizmiycz ne istersen yapsın etsin diye ertesi gün oluyor çocuk resmen gelin bana kızın bağırın çağırın diye yalvarıyor yani kendine kızmaya mecbur bırakıyor Allah'ım bana ve benim durumumda olan bütün annelere yardım etsin inşallah akıl hastanesine yatmadan bitsin bu çile ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım inan bilmiyorum şu an bile çikolata vermedim diye avazı çıktığı kadar ağlıyor 

15 Cevaplar

+1 oy
(7,638 puan) tarafından
 Yardım alın bence 4 yaş   herşeyi anlaya bilir   her istediğini yaptırmak için   yapıyor
-Reklam-
0 oy
(517 puan) tarafından
Kız öyle bı bağırarak çığlık atıyor kiii sanki etlerini kopariyorum sanki dovup parcaliyorum ,kardeşine vurmaları var ,ama öyle böyle değil tekmelermi dersin ,kafasını yer sürtüp üstüne çıkmasını mi dersin bırakamıyorum tek,Eylül'de 4 yaşına girecek anlatsam burdan dağ olur valla.bende senin gibi her yatmaya geçince söz veriyorum kendime ama olmuyor.sessiz kal bırak ağlasın diyolar ama öylede iyice hircinlasiyor.buyuyecek böylede aklimda gidecek valla ,Allah yardımcımız olsun
(484 puan) tarafından
Diyorum ya işte akil hastanesine yatmadan bitseydi herşey rabbim canlarını sağ etsin ama annelik gerçekten çok xok çok zor yani
0 oy
(405 puan) tarafından
Birakicaksin aglayacak canım ağlayabilirsin diceksin bı kere açıklama yap neden hayır dediğin için sonra duymuyacaksin sakinlesince gelebilir yanına ilk baslarda zor oluyor ama alışıyorlar sende sabretmen lazım sakın alternatif sunma bırak ağlasın bu çocuğunun iyiligi için unutma 
(484 puan) tarafından
Ben zaten ağladı diye istediğini yapmam yani ağlaya bilir ama bu çocuk sürekli 7 24 ağlıyor insanda kafa kalmıyor artık
0 oy
tarafından
Kizimimi anlattin acaba sende benmisin ☺
0 oy
(606 puan) tarafından
Seni o kadar iyi anlıyorum ki inan o kadar iyi anlıyorum ki dün oturdum ağladım yastığa kafamı gömdüm hıçkıra hıçkıra ağladım 
(484 puan) tarafından
Ah bende bende hemen hemen hergun ağlıyorum artık psikolojik olarak çöktüm resmen
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Kreşe göndermeyi düşündünüz mü biraz sizden ayrı kalmaya ihtiyacı var sanirim . Sizin için de aynı şekilde çok iyi anlıyorum sizi . Kreste bir nebze sakinlesir diye düşünüyorum 
(484 puan) tarafından
Gönderdim canım gönderdim bir ay kadar gitti ondan sonra gitmek istemedi orda da sürekli ağlamis hiç bir aktiviteye katılmamış öğretmeni de hazır değil okul ortamina bir süre daha bekleyin falan dedi ondan sonra göndermedim bende
0 oy
(10,221 puan) tarafından
Yemin ederim 2 çocuktan sonra tam olarak böyleyiim :D 

Diyeceklerim bu kadar :D
0 oy
(685 puan) tarafından
Bu kadar zorlaniyorsan bı destek al canım inan çok faydası olur sana.
0 oy
(886 puan) tarafından
Bir çocuğa ne yaparsa yapsın kızmayacağız kelimesini kullanmak bana göre çok yanlış 3 evladım var suçlularsa cezada alırlar özür de dilemeyi bilirler biz böyle mi büyüdük annemızın bi gözümüze bakması yeterli olurdu siz bıraz kural koymalısınız 
0 oy
(3,843 puan) tarafından

Allah'ım yalnız değilmişim çok sevindim buna benim de kızım 4 buçuk yaşında <3 

Okurken gözümün önüne geldi aynısı artık çocuğu psikolaga götürcektim o derece küçük bir ergen resmen yemek seçme , inat , dediğim dedik haller , vurma , ağlama krizleri ,  söz dinlememe , böyle birşeyi yapma diyince inadına yapma delircem dikkat dağınıklığı da çok var mahvediyor beni :(

0 oy
(2,516 puan) tarafından
Bizde cnm bizde biri 4 diğeri 5 yaşında 5yasindaki tam nöbete gideceğim zaman suyu Vileda nin içine attı su doldu telim 
0 oy
(301 puan) tarafından
4 yaş cidden zor bizde Eylül'de 4 olcaz zor zor. Allah'ıma çok şükür onu bana verdi orası ayrı :) ama zor inatlaşma desen var dediğini yapmazsam hemen iğrenç anne sen ne bicim annesin falan diyor hele babasını görse aşırı şımarıyor adama vuruyor eşim her dediğini yapıyor kızmaz asla tepesine çıkardı benden yine korkuyor  İnşallah geçer bugünlerde daha kötüye gitmeden :)
0 oy
(367 puan) tarafından
Allah hepimize kolaylik versin canim bu anlattiklarindan bendede iki tane var 4 yasina girecekler yakinda, birde kardesleri var 2 bucuk yasinda hepsi bir olunca bazen sinirden oturup agliyorum. Asiri bas agrisiyla ( migren ) cok sıkı arkadas olduk.   Hele birde kaynanam gecipde karsima disiplinsiz az disiplin verin diye söylemesi insani tam delirtiyor. simdiki cocuklar cok degisik bunu sadece o yaş cocugu olan anliyor galiba 
0 oy
(7,445 puan) tarafından
Anamdan emdigim süt burnumdan geldi hergün disarilarda geziyoruz eve geliyoruz yine sinir ediyo dışarda yaptıklarında ayrı tabi sürekli bağırıs cagiris halindeyiz dua ediyorum okul biran önce açılsın tek umudum o anaokuluna yazdirdim darısı size 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Ağlasın ağladıkça dediğini yaparsan seni kukla gbi oynatır dediğini yapmaki ağlamanın fayda etmediğini anlasın ve sürekli sen konuş bu şekilde ağlarsan bağırırsan bana vurursan yasaklar gelir de 
(484 puan) tarafından
Zaten ne kadar ağlarsa ağlasın asla ağladı diye istediğini yapmam ama bir yerden sonra kafam kaldırmıyor ağlamalarıni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
25 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde N.n (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 273 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 111 göst.
0 oy
14 cevap 559 göst.

408,401 soru