0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (1,349 puan) tarafından
ben çok korkuyorum bugün trafiğe çıkmıştım cesaretlenip onda da insan evladının biri yüzünden kaldırıma sürttüm artık hiç çıkamam sanırım 

25 Cevaplar

0 oy
(7,101 puan) tarafından
Çöp kovasına girip lastik patlatmışlığım var ☺️ cesaretini kırma bir kere oldu diye hep olacak değil ya 
(1,349 puan) tarafından
ay öyle mi diyorsun teşekkür ederim ♥️
-Reklam-
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Olacaksa her türlü oluyor canım Allah korusun ben park halindeydim düşün bak arabayı çalıştırıcam tam ilk daha yeni yeni çıkmaya başladığım dönemde otobüs geldi duran araba çarptı şaka gibiydi
(1,349 puan) tarafından
çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın hala araba kullanabiliyor musun
(2,336 puan) tarafından
Evet canım ama uzun zamandıd inan çıkmadım gurbetteyiz burdaki yollara çok hakim değilim kaldı ki eşim bile hakim olamadı daha biraz yolları öğrenelim de çıkarım araba sürmek bu devirde cidden şart her ne olırsa olsun hiç panik yapma kısaca olacaksa her türlü oluyor bendeki örnek gibi
(1,349 puan) tarafından
ben elektrikli motorlaydim canım yolumda ve yavastim d.engesiz hizlica arkama gelip korna çalınca zaten kaldırım tarafindaydim panik yapıp sürttüm motoru
(2,336 puan) tarafından
Ya varya bazen bilerek yapıyorlar cidden acemi olduğunu zaten azıcık anlasınlar hemen sıkıştırayım artistliği yapıyorlar
(1,349 puan) tarafından
evet canım maalesef bende bilerek yaptığını düşünüyorum
0 oy
(722 puan) tarafından
2 saat önce amcanın biri geldi vurdu bide yuzsuzce bana cemkirdi mal
(1,349 puan) tarafından
çok geçmiş olsun ben araba ile değildim ama yavaş ve yolumda giderken arkadan bı araba gelip zart diye bastı ve ben panikledim
(722 puan) tarafından
Sık sık trafiğe çik canım hiç korkma ben 4 yılda 3 kaza yaptım 2 si karşı taraftan biri kendi hatamdam dolayı. Kaldırıma surtmeden araba öğrenilmez onları kazadan sayama hiç. Kimse annesinin karnında ogrenmiyir soncta. Ben hergun saatlerce araçta ta kullanıyorum ama oluyor yani yururken bile insanlar birbirine carpabiliyor.
(722 puan) tarafından
Buarada çok teşekkür ederim. Allah daha büyük şeylerden saklasin
(1,349 puan) tarafından
teşekkür ederim canım Amin
0 oy
(6,720 puan) tarafından

Arabayla yapmadım ama motorla yapmıştım ama kimseye çarpmadim dönerken motoru düşürdüm :D ilk kullanmaya başladıgimda 

Hayır bak öyle düşünme zamanla sende ustalaşacaksin olur öyle şeyler sadaka vermeyi ihmal etme çokça bela def eder unutma ☺️

(1,349 puan) tarafından
bende elektrikleydim canım yavaş ve yolumda gidiyordum arkadan bir araba hızlıca gelmiş olmalı çünkü sürekli aynalardan arkama bakıyordum bir anda korna çaldı panikledim zaten kaldırıma yakindim sürttüm :( teşekkür ederim Allah tekrarından korusun senide mutlaka vereceğim ♥️
(7,773 puan) tarafından
Hümoşşşş
0 oy
(4,303 puan) tarafından
Geçmiş olsun rabbim büyük kazalardan korusun 

Ben kendim değil ama eşim sürerken kaza yaptık 1.5 yaş oğlum ben ve eşim vardık 3 metrelik yerden dere kenarına yan takla attık 
(1,349 puan) tarafından
çok teşekkür ederim amin canım Allah sizede tekrarını yaşatmasın
(4,303 puan) tarafından
Amin canım
Özgüvenini asla kaybetme
(1,349 puan) tarafından
canım bir kere araba ile kaza yapmamıza ramak kalmıştı geçen hafta annem elektrikli motor aldı ben çok heveslendim çünkü çok korkuyordum artık trafikten falan bugünde yolumda ve yavaş giderken arkamdan bir araç hızlıca gelip korna çaldı ve ben çok panikleyip kaldırıma sürttüm kaldırıma cikabilirdim inip bakmadı bastı gitti innsan evladı
0 oy
(7,816 puan) tarafından
Bende bugün kaldırıma çıktım ya nasıl oldu anlamadim neyse ki yüksek araç ve kaldırımda alçaktı bir şey olmadı 
(1,349 puan) tarafından
çok şükür canım rabbim tekrarını yasatmasın
0 oy
tarafından

Ben hiç kaza yapmadım ama kaza zede olmuştum araba çarptı bana hemde arka arka gelirken :D kolum kırıldı 1 hafta yürüyemedim şimdi gülüyorum ama zor bir süreçti tabi Rabm kimseye göstermesin 

(1,349 puan) tarafından
çok zor ya bende araba ile değil elektrikli motordaydım yolumda yavaş yavaş giderken d.engesizin biri arkama hizlica gelip kornaya basınca panikledim motoru kaldırıma sürttüm korna çalacak bir olay yokdu kaldirima çıkıp düşmek üzereydim inip bakmadı bile insan evladı
0 oy
(205 puan) tarafından
İlk zamanlar olur böyle ufak tefek kazalar bunlar cesaretini kırmasın
0 oy
tarafından
Bı kere öyle oldu diye hep olcak dye bsey yok canm benmde ilk motor deneyimimde su kanalının içine giriyordum zor durdurdum Rabbim korudu
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Duran arabaya çarptım aynası kırıldı :) şu an komik geliyor ama akşama kadar bişey yemedim içmedim çok üzüldüm beceriksizliğime :) eşim de çok baskılıyor çok karışıyor geriliyorum.. bir sene ara verdim geçen ay tekrar başladım araba sürmek zorundayim 
0 oy
tarafından
Evet hemde kaza yaptıktan 2 ay sonra ehliyet aldım ama büyük bir kaza değildi küçüktü 
0 oy
(857 puan) tarafından
Kocaman arabayı göremeyip arkadan toslamıştım. Hiç cesaretim kırılmadı aynen devamke :) 
0 oy
(1,546 puan) tarafından
7 yıllık şöförüm 9 kazam var. Son 1 yıldır trafiğe cikmiyorum 7 si karsi taraf suçlu. En kotusu de 7 suç karsi tarafinken son 2 kazayı birini sepepsiz ağaca carparak digerini demir site kapisi acildi sanip acilmamis kapiya girerek sonlandirdim o zamandan beri esim arabayi vermiyor 
0 oy
(3,996 puan) tarafından
0 arabayi 2. gunde otoparktan cikarken cizdim baya , 1 ay icerisinde de on tarafta cizilmedik yer kalmadi  ,boyle yapa yapa ogrenecegiz sonucta 
0 oy
(5,472 puan) tarafından
Benim panik atagim var ehliyetim bile yok o yuzden babam kac senelik sofor kacinci kazasi birinde dugun konvoyundaydik aynamiza carptilar birinde babam annemleri eve birakti dedem ameliyatliydi yaninda kalicakti hastaneye geri donerken evimizin bir kac metre. Ilerisinde carptilar araba pert oldu kaza yapicagini anlamis ama birsey yapamadim o an dedi sonuncusu babaannemi hastaneye gotururken tam donucek carpismis biriyle oluyor boyle seyler 
0 oy
(674 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Bekarken kız arkadaşımla birlikte bir kaç kere ATV ile işe gidip gelmiştik diye az çok ondan sürmeyi öğrenmiştim. Birgün Eşimle ATV gezisine çıkmıştık illa bende kullanacam diye inat etmiştim oda zaten beni hiç kırmaz hemen verdi, ama onun gözü hep üzerimde ve oda bir yandan direksiyon kontrolünü bırakmıyordu, bir kaç dakika sürdüm önümüzde yokuş bir yol vardı sonra eşim ver dedi tamam dedim, eşim de o an çakmakla sigarasını yakıyordu bende tam frene basacaktım bi an şaşırdım gaza bastım sonra hemen heycana girdim fren gaz derken şaşırdım eşim de kontrolü bıraktığı için yetişemedi o şekilde yokuştan düştük, bir gözümüzü açtık ben yerde eşim üstümde motor da ikimizin üstünde yokuştan aşağı duvar vardı Allah'tan yoksa gerisi nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum, eşim tüm gücüyle kolunu duvara yasladı yoksa ben önde olduğum için duvara çarpacaktım, bende 6 aylık hamileydim çok şükür ikimizde bebeğimiz de bir yara almadan kurtulduk o gün bugün hiç binmedim motora, benden çok eşim korkmuştu bize birşey olacak diye ama bende çok korkmuştum hepimize birşey olacak diye, birde kendimize gelince etrafa biraz baktık yan taraflar hep uçurum daha çok korktuk Allah korudu hepimizi Rabbim herkesi korusun :(

0 oy
(4,592 puan) tarafından

Araba sürmeyi öğrenirken iki kez eve giriyordum ki kardeşim el freni çekti :D duvarla aramda yarım metre yoktu bir daha da tövbe ettim araba sürmemeye

0 oy
(9,640 puan) tarafından
Bir kere büyük bir kaza yaptım bir kaç kerecikde ufak sürtme çarpma bana çarpanlar falan o konuda şanssızım panik biri olup dikkat etmeme rragmen illa bişey bulur beni
0 oy
(1,157 puan) tarafından

Ben çok güzel araba kullanırım gören herkesin ağzı açık kalır geçenlerde geri geri gelirken sağ aynaya bakmamışım şu heryeri demir olan küçük kamyonetler varya ona çarptım baktım far çatlamış biraz da göçük var tabi karşıda hasar yok demir sonuçta bastım gittim birkaç gün sonra da eşime buraya nolmuş böyle dedim eşim baktı heralde park halindeyken çarpmışlar dedi konu kapandı kimse bilmiyo ben araba sürmeye devam:D

0 oy
tarafından

image

Pes etmek yok araba bindiginde bunu oku öyle bi kolay süreceksinki öyle bi rahatlıcaksinki anlatamam  

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
8 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (533 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,507 göst.
19 Aralık 2018 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 134 göst.
0 oy
2 cevap 266 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,667 soru

12,355,489 cevap

40,906 kullanıcı

Kategoriler

...