Bekarken kız arkadaşımla birlikte bir kaç kere ATV ile işe gidip gelmiştik diye az çok ondan sürmeyi öğrenmiştim. Birgün Eşimle ATV gezisine çıkmıştık illa bende kullanacam diye inat etmiştim oda zaten beni hiç kırmaz hemen verdi, ama onun gözü hep üzerimde ve oda bir yandan direksiyon kontrolünü bırakmıyordu, bir kaç dakika sürdüm önümüzde yokuş bir yol vardı sonra eşim ver dedi tamam dedim, eşim de o an çakmakla sigarasını yakıyordu bende tam frene basacaktım bi an şaşırdım gaza bastım sonra hemen heycana girdim fren gaz derken şaşırdım eşim de kontrolü bıraktığı için yetişemedi o şekilde yokuştan düştük, bir gözümüzü açtık ben yerde eşim üstümde motor da ikimizin üstünde yokuştan aşağı duvar vardı Allah'tan yoksa gerisi nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum, eşim tüm gücüyle kolunu duvara yasladı yoksa ben önde olduğum için duvara çarpacaktım, bende 6 aylık hamileydim çok şükür ikimizde bebeğimiz de bir yara almadan kurtulduk o gün bugün hiç binmedim motora, benden çok eşim korkmuştu bize birşey olacak diye ama bende çok korkmuştum hepimize birşey olacak diye, birde kendimize gelince etrafa biraz baktık yan taraflar hep uçurum daha çok korktuk Allah korudu hepimizi Rabbim herkesi korusun