Arabayla yapmadım ama motorla yapmıştım ama kimseye çarpmadim dönerken motoru düşürdüm ilk kullanmaya başladıgimda
Hayır bak öyle düşünme zamanla sende ustalaşacaksin olur öyle şeyler sadaka vermeyi ihmal etme çokça bela def eder unutma ☺️
Ben hiç kaza yapmadım ama kaza zede olmuştum araba çarptı bana hemde arka arka gelirken kolum kırıldı 1 hafta yürüyemedim şimdi gülüyorum ama zor bir süreçti tabi Rabm kimseye göstermesin
Bekarken kız arkadaşımla birlikte bir kaç kere ATV ile işe gidip gelmiştik diye az çok ondan sürmeyi öğrenmiştim. Birgün Eşimle ATV gezisine çıkmıştık illa bende kullanacam diye inat etmiştim oda zaten beni hiç kırmaz hemen verdi, ama onun gözü hep üzerimde ve oda bir yandan direksiyon kontrolünü bırakmıyordu, bir kaç dakika sürdüm önümüzde yokuş bir yol vardı sonra eşim ver dedi tamam dedim, eşim de o an çakmakla sigarasını yakıyordu bende tam frene basacaktım bi an şaşırdım gaza bastım sonra hemen heycana girdim fren gaz derken şaşırdım eşim de kontrolü bıraktığı için yetişemedi o şekilde yokuştan düştük, bir gözümüzü açtık ben yerde eşim üstümde motor da ikimizin üstünde yokuştan aşağı duvar vardı Allah'tan yoksa gerisi nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum, eşim tüm gücüyle kolunu duvara yasladı yoksa ben önde olduğum için duvara çarpacaktım, bende 6 aylık hamileydim çok şükür ikimizde bebeğimiz de bir yara almadan kurtulduk o gün bugün hiç binmedim motora, benden çok eşim korkmuştu bize birşey olacak diye ama bende çok korkmuştum hepimize birşey olacak diye, birde kendimize gelince etrafa biraz baktık yan taraflar hep uçurum daha çok korktuk Allah korudu hepimizi Rabbim herkesi korusun
Araba sürmeyi öğrenirken iki kez eve giriyordum ki kardeşim el freni çekti duvarla aramda yarım metre yoktu bir daha da tövbe ettim araba sürmemeye
Ben çok güzel araba kullanırım gören herkesin ağzı açık kalır geçenlerde geri geri gelirken sağ aynaya bakmamışım şu heryeri demir olan küçük kamyonetler varya ona çarptım baktım far çatlamış biraz da göçük var tabi karşıda hasar yok demir sonuçta bastım gittim birkaç gün sonra da eşime buraya nolmuş böyle dedim eşim baktı heralde park halindeyken çarpmışlar dedi konu kapandı kimse bilmiyo ben araba sürmeye devam
1,486,346 soru
24,299,925 cevap
343,998 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın