0 oy
70 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (204 puan) tarafından
Ne yapabilirim spora zamanım yok evim dubleks sürekli in çıkta yapıyorum bebegim 3 buçuk aylık ama kilo veremiyorum yemek yemem ekmek az yerim ama evde değil biyere gittigim zaman hamur işi yerim evde yapmıyorum bebekten birde 4 yaş oğlum var suyu da çok içerim ama kilo veremiyorum bazen kendimi çok kaybederim eger aç kalırsam bebekten yiyemezsem ögün bire düşüyor mesela o zaman bana nasıl zayıflaya bilirim yardım edermisiniz abur cubur çok tüketemiyorum ama çikolatlaı tatlı yiyorum emzirdigimden mi bilmiyorum çok çikolata çekiyor canm

2 Cevaplar

0 oy
(1,204 puan) tarafından
Sağlıklı beslenerek ekmegi keserek tatlı yemiceksin yiyiyorum demişsin atiyorum tabuk köfte yicen ama fırında yap kizartma sebze yemekleri yap az yağlı verirsin zaten bunun yaninda harekette şart 
(204 puan) tarafından
Tatlı istegimi neyle bastırabilirim canm hareketliyim gün içinde sürekli merdiven in çık yapıyorum bebegim kolik zaten oturamıyorum hiç
(1,204 puan) tarafından
Valla cnm meyve olabilir hurma falan olabilir benim pek öyle bir isteğim olmadığı için bilmiyorum açıkçası yesende çok aşırıya kaçma
-Reklam-
0 oy
(29 puan) tarafından
Ben doğumdan sonra diyetisyene gitmeyi planlıyorum. Sütümü azaltmayacak sekilde bir diyet hazırlar diye düşünüyorum. Akşamları 10 gibi bir kase yoğurt içine 1 çay kaşığı tarçın karıştırıp yiyebilirsin tatlı isteğini hafifletir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
1 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 274 göst.
0 oy
7 cevap 155 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ikra4141 (5 puan) tarafından soruldu

403,973 soru

12,102,134 cevap

36,418 kullanıcı

...