0 oy
410 göst.
Aile kategorisinde (38 puan) tarafından
Bir oğlum var sağolsun doğdu doğalı oturmak nedir bilmedim yan komşumu bırakın salondan mutfafa geçemedim kuzenlerim 3 çocuklu vallahi her gün bir yere gidiyorlar misafirliğe tatile çıkıyorlar biizim medai sabah 8 de başlıyor asla oturmuyor sürekli döküyor koşuyor zıplıyor hopluyor ev işi derken akşam 9.30 kapanış ve benim bayılış saatim sahi nedir sakin çocugun sırrı :D

8 Cevaplar

0 oy
(55 puan) tarafından
Aynı benim kızımı anlatıyorsun bir de 4 aylık oğlum var halimi tahmin ediyorsundur.. Şans işi çocuk canım ben öyle diyorum bakıyorum milletin kızına prenses gibi sakin sakin bebekleriyle oynuyor.. Benimki araba kepçe kamyon onlarla oynuyor ne durdan anlıyor ne yapmadan..  Allah yardımcımız olsun inşaallah.. 
(38 puan) tarafından
Ben de özeniyorum vallahi anam çocukları nasıl sakinnn
(7,636 puan) tarafından
Peki oğlan nasıl ikinci çocuk sakin olur derler
(55 puan) tarafından
Oğlum Allah'tan kıza göre daha sakin.. Kızım çok zor bir bebekti uyumazdı sürekli ağlardı.. Ne çektim ağlamadığım gün yoktu.. Hala da uyku problemimiz var.. Elektrikli salıncak mı almadık normal demir salıncak mı almadık denemediğim kalmadı uyusun diye.. Salıncakta sallana sallana uyur..
(7,636 puan) tarafından
Benim kızımda çok zorluk çektirdi ne uyku ne sakinlik ne yemek hiçbir şeyi düzgün değil 27 aylık
(55 puan) tarafından
Benim kızımda 26 aylık hala da çektiriyor ama canı sağolsun napalım hasta olmasınlar da
-Reklam-
0 oy
(6,826 puan) tarafından
Sanırım Allah vergisi dur maşallah diyimde ne olur ne olmaz kızım 4 yaşında uzun yol , tatil , AVM , yemek ,çarşı alışveriş hatta derslerede gidiyorum kızım heryerde yanımda sıkıntı yaşamadık ☺️
(38 puan) tarafından
Maşallah nazar değmesin gerçekten kınıyorum sizi ki başıma gelsin :D
0 oy
(3,578 puan) tarafından
Sabah 8 akşam 12 benim mesai
(3,578 puan) tarafından
Çok hareketli çocuklarım ama gezerim de :D
(38 puan) tarafından
Anam sadece hareketli değil ki aksi sürekli ağlıyor :D
(3,578 puan) tarafından
Ağlayan bebeğe çözüm yok maalesef:D
0 oy
(2,471 puan) tarafından
Benim kızımda 2 yaşında hem hareketli hemde aşırı huysuzdur. Ama 3 aylık olduğundan beri burnumdan geleceğini bilsemde geziyorum. Gezdikçe o da rahatlıyor
(38 puan) tarafından
Vallahi ben gezemiyorum sürekli ağlıyor insanların evlerini döküyor ediyor adım atamıyorum kendini yerlere atıyor
0 oy
(12,381 puan) tarafından

Kiz ne alakasi var benimkilerde çok hareketli bende gidiyorum :D canim cikiyo ama yinede gidiyorum. Mesela biri 4 yas biri 1.5 yas iki bebekle 3 gun tek basima otele gittim :D

(38 puan) tarafından
Valla sana helal olsun bacım ben markete gidiyorum saatlerce ağlıyor kendini yerlere atıyor adım attıramıyorum
(12,381 puan) tarafından
Ay keşke tek olsa ya fizana giderdik birlikte
0 oy
tarafından

Gözlerim dolu yazıyorum oku canım 

Çocuğun var iki tane 

Oglumla bir herw gitmekten çekiniyorum artık çünkü hiç durmuyor döküyo hiç oturtmuyor sirkeli ağlıyor 

İkinci bebeğim kız 6 aylık ne dursa. Anlıyor ne sustan şimdi diyeceksiniz bebek o daha anlıyorum bebek o daha ama hiç susmadan ağlıyorlar her işi kucağımda yapmaktan çok sıkıldım ne gecem var ne gündüzüm hatta geceleri durmuyrilar uykumda bağırarak uyanmaya başladım 

Sebze yemeklerini corbalairni helsini özenle hazırlıyorum asla musluktan su vermiyorum pijama siz banyosuz yaptırmiyirum yemek yemiyorum oynatiyroym ama gel gör ki hiç anlamıyor hep ağlıyorlar 
(38 puan) tarafından
Benimde aynı doğdu doğalı çok zor bir çocuktu her gün 5 te kalkardı gündüz uykusu da hiç yoktu o kadar inatki asla bırak dediğimi bırakmaz yapma dediğimi yapmaha devam eder ne yaparsam yapayım kenfi bildiğini yapıyor 3 yaşına geldi hala 7.30 da uyanıyor arkadaşlarımın çocukları 11 de anca uyanıyor ben 7.30 da kalkıyorum çok aksi çok huysuz bir dediği olmasın tamam yemin ediyorum ağlamaktan sesi kısılıyor yaşadığımız yerde kimsemiz yok kaynanası kayınbabası ile çocuk büyüten görümcelerim de bana akıl veriyor bir de
tarafından
Ah canım Allah sizinde yardımcınız olsun
0 oy
tarafından
Benim kızım da çok hareketli ama gezmekten hiç geri kalmıyorum valla saniye oturmaz benim mesai sabah 6 da başlar akşam 22.30 da biter 19 buçuk aylık 
0 oy
(92 puan) tarafından
Bebeğim özel bebek sürekli hastanelere ve fizik tedaviye gideriz. Yinede ona rağmen çıkarım dışarı. Gündüz hiç vakit bulamazsam akşam yemekten sonra çıkarız parka hatta çayı çekirdeği alır orda içeriz. Ben epilepsi hastasıyım güneş nöbetini tetikler mahveder beni ama ben görge olan yerlerden giderim  olsun deyip yine çıkarım. Sürüne sürüne geri dönerim:) faydası olarakta kızım çok sosyal biri dışarıda olduğumuzdan. 3 çocukla yapıyorum bütün bunları... 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 308 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde fatmagulll. (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 304 göst.
12 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,751 cevap

36,823 kullanıcı

...