0 oy
276 göst.
Diğer kategorisinde (350 puan) tarafından
Kızlar benim ne yapmam lazım ya ne olur yardimci olun bana hep böyle kötü şeyler düşünüyorum ailemin yanında rahat değilim çok karışık bi ailem var evde ne düzen var ne huzur ama benim psikolojim iyi değil hiç boşandım bende çok acayip şeyler oluyor ya sanki üstümde nusubet varmış gibi hep kötü şeyler düşünüyorum insan görmek istemiyorum bende çok acayip şeyler oluyo ya hastalık yaptım sıkıntıdan sürekli göğüs bolgemi ve özel böylemi hissediyorum neden böyle oldu ya ellerim kollarımı tuaf hissediyorum çok soğuk kanlı davranıyorum hiç rahat olamıyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(988 puan) tarafından
Göğüs bölgeni ve özel bölgeni nasıl hissediyosun yani hastalık var diye mi
(350 puan) tarafından
Bende anlamadım ama hissediyorum devamlı canımı sıkmaya başladı bu durum
(988 puan) tarafından
Doktora git ağrı vs varsa
-Reklam-
0 oy
(212 puan) tarafından
Boşandıktan sonra ailen ile birlikte mi yaşıyorsun ?
0 oy
(703 puan) tarafından
Psikologa git acilen canim.Burdan kimse sana yardımcı olamaz.
0 oy
(2,467 puan) tarafından
Aynı sorudan devamlı post açıyorsunuz bende amacınızı anlamadım 
(350 puan) tarafından
Canımı sıkıyor bu durum ondan
(2,467 puan) tarafından
Psikoloğa git diyorlar sana yani gitmelisin
0 oy
(355 puan) tarafından
Acillllll psikoloğa git sana burda kimse yardım edemez 
(350 puan) tarafından
Psikiyatriye gittim depresyon ilacı verdi psikolog farklimi oluyor
(355 puan) tarafından
Aslında aynı hemen hemen psikolog ilaç yazmıyor bi konuşarak tedavi uyguluyor
0 oy
(20,524 puan) tarafından
Boşanma sürecindesin normal böyle olman canım sabırlı olmaya çalış kolay bi süreç değil ama namaz kılarak dua ederek içinden çıkarsın Allaha sığın gerisi hallolur
0 oy
(310 puan) tarafından

Psikoloğa gidin ve verdiği ilacı söylediği şekilde KULLANIN. Kontrollerinize gidin. Bu ve önceki sorularınıza istinaden söylüyorum başka türlü iyileşmeniz mümkün değil sizin. Hayatınıza kaldığınız yerden devam edemiyorsunuz. İşe girmek istiyorsunuz ama sosyal ilişki kuramıyorsunuz. Çocuklarınızın almak istiyorsunuz ama onların temel bakımlarını karşılayamıyorsunuz. Ve hepsinin nedeni psikolojinizin sağlıksız olması 

Doktora gitmiş olmanız yeterli değil. DOKTORA GİDİN VE VERDİĞİ İLACI TARİF ETTİĞİ ŞEKİLDE KULLANIN, İYİLEŞENE KADAR DA KONTROLLERİNİZİ İHMAL ETMEYİN.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 249 göst.
21 Ocak 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 662 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
9 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (474 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 160 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (474 puan) tarafından soruldu

409,604 soru

12,313,657 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...