0 oy
628 göst.
Aile kategorisinde (300 puan) tarafından
Arkadaşlar eşim sıkıntılı bir insan. Ama bunu anlamıyor. Benimle olan tartışmaları bir yana şimdi de gözünü karartmış etrafa saklıyor. Az önce dışarıdan yüksek sesle müzik dinleyen bir araba geçti ve kırmızı ışıkta da durup 30 sn inip oynadılar. Evet müzik sesinin yüksek olması bu saatte çok yanlış ama eşimde peşlerinden gitti yakalayıp uyarmak için. Yaaa beler duyuyoruz silahla vuranı bıçakla yaralayanı sıkıntı çıkaranı. Yalvardım resmen bak gitme beni bebeğimizi düşün aklım sende kalacak dedim. Eşimse ben kendimi düşünüyorum. Bir daha geçip benim rahatımı kaçırıp uykumu bölmelerine izin vermem dedi gitti. Yaaa siz olsanız ne yapardınız. Adam sadece bana değil herşeye sıkıntılı. Ne yapayım bende peki sen bilirsin dedim girdim içeriye. Siz olsanız ne yapardınız 

12 Cevaplar

+2 oy
(6,831 puan) tarafından
Kocamı tedavi ettirirdim....
(300 puan) tarafından
Denedim ama asla kendinde problem olduğunu kabul etmiyor. Aslında karşı oldukları şeylerde haklı ama tepki boyutu fazla
-Reklam-
0 oy
(2,921 puan) tarafından
Öfke problemi var bence çok saçma. Tedavi olmalı aile tanıdık kim ikna edebilirse artık yoksa sonu her yere gidebilir
(300 puan) tarafından
Anlatamıyorum ki. Birşey söylesem ona karşı olduğumu benimde herkes gibi olduğumu söyleyip onu suçladığım düşünüyor.
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Narsisit......
(300 puan) tarafından
Kesinlikle...
0 oy
tarafından
Eşinin acilen destek alması gerekiyor hiç uzman desteğine yönlendirdin mi
(300 puan) tarafından
Ama takılmayacak gibi mi sizce
tarafından
Böyle birini gözüm görmez benim dibine Bile yaklasmam
(300 puan) tarafından
Bende şu an bu durumdayım ondan uzakta daha mutluyum daha stressiz daha huzurluyum
tarafından
O yüzden görme duyma zorunlu bile olsa 2 3 cümle dışında iletişim kurma
(300 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ama daha evli olmamızın birlikte olmamızın ne anlamı var ki.
0 oy
(2,410 puan) tarafından
Canm benm kocamda boyleydi bu hali yuzunden cezaevine girdi sonra akillandi yani girmese belki devam edicekti.2cocukla biri 17gunluk irtada kaldm ben.kaynnamlar beni istemedi esimjn cuzdaninj onlara vermisler butun kartlari bosaltip paralari yemisler ben kurussz kaldm ortda elde avucta yok.sukur cikti ama ondan sonra akillandi.cunku sutum kesildi 17gunluk bebegimwde mama alamamstim ac kalmistj yavrum bunu  vicdan azabyla tovbe etti birdaha karismam biseye diye ondan sonra duruldu valla.illa basina bela almasi gerekiyor bunlarinki akillansnlar
(300 puan) tarafından
Canım aldı başına belayı ama yine akıllanmıyor. Komşu tarafından darp edildi ama yok. Hak adaletten bahsediyor. Sanki koca dünyayı kendisi düzeltecek
(2,410 puan) tarafından
Ah canm ah demek dayakta yaramamis.benmki cezaevine girdgndedw agzi burnunu dagitmislar askerler saolsnlar ama akillandi sukur olsnki.bi tiksalar iceri bi iki ay akillanir
0 oy
(608 puan) tarafından
Eşin şuan burda olsa eminim cinnet geçirir dışarda resmen düğün var az kaldı polisi ariycam
(300 puan) tarafından
Kesinlikle arar hatta gider kendisi uyarır. Ama ne olacak karşıdakinin ne olduğunu bilemeyiz. Çıkartıp vursalar gebertseler ne yapacağım. Ama o zamanda umrumda olmak sadece dayak yiyen birinin karısı olmaktan utanırım
0 oy
(12,936 puan) tarafından
Ben yazmıycam çiçeğim eşini hiç döven oldu mu adamakıllı merak ettim ama :)
(300 puan) tarafından
Döven oldu. Apartmandan birisi kafa attı ağrı burnu dağıldı. Ama yok akıllanmadı
(12,936 puan) tarafından
Valla çok zor canım senin eşinle yaşamak ben tahammül edemezdim. Eşim sinirlidir ama kontrolü elden bırakması için çok zorlamak lazım. Böyle ota püsüre insan kendini ortaya atmaz.
(300 puan) tarafından
Benim eşim herşeyi kontrol edip herşeye karışır. İşin kötüsü doğru yaptığını savunur
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Benim eşimin kopyası her kelimesi tam bir narsist deliriyorum ama hep o haklı hep o biliyor en güçlü o. ne terapisti uyarsam suçluyum bende ne dese he diyorum aksi kavga kıyamet 
(300 puan) tarafından
Aynen öyle benim eşimde haklı doğru mantıklı. Ben ise birşey bilemeyen biri onun için. Oysa ki eğitim durumlarımız aynı maddi manevi ondan eksik düşük kalır yanım yok. Ama kendisini doğru buluyor. Geçen gün doğum günümdü bir perde yüzünden tartıştı benimle dün de kalkmış adam olsaydın dün mangala götürecektim seni diyor. Yaaa Allaha aşkına adam olsaydın ne demek önce sen adam ol ben sana kadın olurum. Kaç kere dedim şu üslubuna dikkat et benimle böyle konuşma diye ama yok anlamıyor.
(2,040 puan) tarafından
Ayy yeminle aynı fabrika ürünü kız aynı cümleler düşünceler. akıllı olunca götürdüğü de yok evde yatar anca ama ben götürmedim değil senin yüzünden gitmedik olur hep allah ıslah etsin akıllı etsin ne diyim
0 oy
tarafından
Etrafimda bi kac boyle kisi vardi parkta oturuyolar diye bankları söken , salincakları koparan evin penceresinden horozlanan bi gun horozlandi yine asagiya indi bi güzel dayak yedi sustu artık sesi çıkmıyor basına bi is gelince belki akıllanir yoldan gecen arabaya insan sıkintı cıkarması da takık bi kisilik oldugunu gösterir allah kolaylık versin size sizin yerinizde olsam ikna edip psikologa fln gitmrsini isterdim
(300 puan) tarafından
Götürmek istedim ama yok asla ve asla psikologlara da güvenmiyor. Diplama almış ama birşey bildiği yok der.
tarafından
O zaman basina bi is gelince akillanir yoksa oyle gelmis oyle gider olgun dusunemiyor
0 oy
(19,281 puan) tarafından
Tam diyecektim ki eşinden eninde sonunda bosanacaksin sen. Çocuğun olmadan boşanmak daha kolay değil mi diyecektim. Bı okudum ki hamileymissin. Hakkında hayırlısı. O yavruya Allah kolaylık versin işi çok zor 
(300 puan) tarafından
Geçen gün dedim. Eğer benimle mutlu değilsen sevmiyorsan aynı evde yaşamak istemiyorsan ben herşeyi göze alıyorum. Git gerekeni yap ben imzanı atarım. Saçmalama bu söylediğini dikkate almıyorum dedi. Çocuk benim için engel değil. Mutsuz bir evde büyümesindense ayrı ortamda büyümesi daha iyi
(19,281 puan) tarafından
Dostum senin eşin kadar bariz narsist bı insan görmedim ben. Sen de bunun farkındasın. Ağına dusmussun resmen. Sen belli aralıklarla eşinle barisip belli aralıklarla kusuyorsun. Her evde ufak tartışma alınganlık kuslukler olur elbette. Ama eşin seninle oynuyo resmen. Allah kolaylık versin işin zor.
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Sıkıntılı adamdan çocuk yapmam. İle girer çalışır boşarım
0 oy
(10,205 puan) tarafından
Uyarıp gelmiş mi bari

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 453 göst.
17 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (300 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 411 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 132 göst.
31 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulcan58_59 (411 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
2 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sare645 (0 puan) tarafından soruldu

407,256 soru

12,224,591 cevap

36,825 kullanıcı

...