0 oy
388 göst.
Diğer kategorisinde (166 puan) tarafından
Kayınpederime 15dklık yürüme mesafemiz var evimiz bana sürekli her hafta torunlarımı alıp bize gelceksin diyor bir hafta gitmesem onlar için 1ay oluyor. Sonra ben gitmeyince gelip kızımı götrüyor 1, 2gün onlarsa illa kalıcak. Bıktım artık onlardan ben kızımı vermk istemiyorum desem bile götürüyolar güyo torunlarıymaş baş edemiyorum bunlarla ne biçim insanlar ben mecbur değilim her hafta onlara gitmeyede, torunlarını özlüyorsanız gelin görün diyorum onlardanda mahrum etmemişim. Minapxam bilmiyorum artık. Eşim dese oda onlardan bıkmış sesini etse, eşime hakaretler ediyo bağırıyolar ona. Korku kapanı gibi olmuş eşimin ailesi

12 Cevaplar

+1 oy
(122 puan) tarafından
Sende çocuklarına öğret bensiz Bi yere gitme diye 
-Reklam-
0 oy
(703 puan) tarafından
Kimse kızımı benden zorla  alamaz o ne öyle. 
(166 puan) tarafından
Ohooo biz çok kez kriz geçirdik de boşşş bunlar anlayışsızlar anlamıyo
(703 puan) tarafından
Kapını açma o zaman ne diyeyim artık
(166 puan) tarafından
Bizi rezil eder
(703 puan) tarafından
Etsin kizindan çok mu önemli.bisey soyliyimmi kızımı benden inan kimse alamaz o derece net ve karaliyim eşimi kaybetmek uğruna bile olsa.
(12,991 puan) tarafından
polisi ara zorla götürdülerinde
0 oy
(1,170 puan) tarafından
Sende aradıklarında arkadaşına gittiğini onda kalacağını söyle. Veya hasta olduğunu doktorun kimse ile temasta bulunmaması gerektiğini söyle. Bir kaç kere üst üste yapsan anlarlar herhalde. 
(166 puan) tarafından
Hastada olsa götürcekler yok bunlar laftan anlamıyorki
(1,170 puan) tarafından
Dikkat et canım tabii ki torunlarını esirgeme ama ortalık salgın , virüs kaynıyor kimden nasıl kapacagi belli olmaz. Biraz sert çık ki anlasınlar. Hasta olsa suçu sende bulur , bir dk gelip bakmazlar.
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Evden alıp çıktığı an polisi ara ;) 
(166 puan) tarafından
Beni dünya aleme rezil ederler  . Ölüm fermanımı yazarlar
(1,070 puan) tarafından
Hayırdır onlar kım nıye bu kadar korku???
0 oy
(3,667 puan) tarafından
Canım o cesareti siz vermişsiniz, Şimdi de verdiin gibi geri al
(166 puan) tarafından
3 sene evin içinde kaldık diye alıştırdılar çocuğu kalmaz olaydık
(3,667 puan) tarafından
Okula başlarsa kurtulur gibisin
(166 puan) tarafından
Huylu huyundan vazgeçmez bacım okuldada dicek biz alırız çocuğu bunun tatilide var
0 oy
tarafından
Offf offf aynısından bende de var. Ben bı de altlı üstlüym. Gidip gelip sesleniyor cam açık olsa aşağıdan bağırıyor yiğit diye bu da sesiji duyunca koşup gidiyor çünkü kural koymiyor ne dese yapıyor. 50 kere kavga ettim, eşimle tartıştım. Anlayışsiz oluyorlar. Benim gelinim aynısını yapsa bırak sevmeyi yaklasmam bidaha o çocuğa yok yani anlamıyor. Tek çare uzağa gitmek bacım, ben eşimin yakasına yapıştım çıksın diye Allah yardmcimiz olsun 
(166 puan) tarafından
Amin amin. İnan uzağa gitsende nafile boş yani noşuna kazma kürek kazcaz
tarafından
Benimde pek umudum yok uzağa gitsem de gelicek ama daha rahat tavır koyarım böyle altlı üstlü umursamıyor sanırım beni. Aradı mi evde değilim diyicem acmcm kapıyı falan biktm valla
0 oy
(4,126 puan) tarafından
Ne demek zorla alıyorlar ya mecbur değilsin kusura bakmasınlar her hafta gidilir mi ya 
0 oy
tarafından
Otur anlat güzelce, baktın aynı tas aynı hamam, o zaman kapıyı kilitleyip açma. Telefonları da duyma. Eşine de böyle yapacağını açıkça söyle haberi olsun. Annesin sen.

Benim kayınpederim de ne zaman kaynanam bıraksam "biraz daha bıraksan bu çocuğu sana vermicek" diye kendi kendine espri yapıyordu, tınlamıyordum. Sonra kaynanam da "sütün olmasa onu senden alırım" dedi bir bakışım var hani sıkıyorsa dercesine, şaka yapmasa bile hemen şaka demeye başladı. Ben de güldüm, "benim oğlumu alırsan ben de senin oğlunu alırım" dedim şaka gibi. Ama biliyor ben şaka yapmıyorum.

Şimdi sütüm yok mesela ama Allahın izniyle o çıkışı yaptığım için kendi oğlundan olmaktan korkuyor. Yoksa alır yani çekinmez.
0 oy
(5,464 puan) tarafından
Şu çocukları koruyamayacaksanız yapmayın
(703 puan) tarafından
Aynen öyle durumu kabullenmiş çözüm öneriyoruz yine yaparlar diyor.
(5,464 puan) tarafından
Polisle birlikte tüm mahalleyi toplarım oraya. Ne demek yine yaparlar.
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Hadi seninle gitmesine neyse dicemde zorla alıp götürmek nedir ya kıyamet koparır yinede vermem çocuğumu kusura bakma senden yüz bulmuşlar ve bulmaya devam ediyorlar 
(166 puan) tarafından
Biz defalarca çocuk için kavga ettik ama boş kafası taş kaynana denen kadının anlamıyor ne güzelikten nede bşyden anliyo
0 oy
(281 puan) tarafından
Çok merak ettim nereliler .
(166 puan) tarafından
Mardin
0 oy
tarafından
Kimse kızını öyle zorla alamaz ya verme benm kızımı böyle alamzsiniz de şikayet ederim  rahatsz oluyorum bu tavirlarnzdan de o ne öyle yaa salaklara bak sanki kendi evlatları da torunun senin ya eşinde kovsun o zmn bunları o ne demek hükümdarlar sanki ben hayr dedysem hayrdr kimse gelip alamaz benm kayın babamda kaynananda bağlıdır çok ama benm gönlüm yoksa alıp evine gotrmez bnm kzlarm zaten babaanne çok geliyon bize bizimle coo konuşuyorsun az gel diyorlar kadında fazla gelmiyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 412 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yawhehw (166 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 680 göst.
0 oy
12 cevap 875 göst.
29 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 386 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde M!saf!r (59 puan) tarafından soruldu