0 oy
476 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (82 puan) tarafından

image

sizce alayım mi

13 Cevaplar

+5 oy
(887 puan) tarafından
Ooo çok iddialı :D mutfakta beyaz halı bu ne cesaret yiğidim seni tanımak isterim. Gerçi benim halım da açık renk ama bu bembeyaz. 
-Reklam-
0 oy
(211 puan) tarafından
Çok güzelmiş,ben kullanmadim bilmiyorum,ama beyaz mutfaga gitmez :)
0 oy
(4,728 puan) tarafından
Hem beyaz hem oymalı hıc kullanışlı degıl bence güzel gözüküyor ama kullanış önemli
0 oy
(12,532 puan) tarafından

Ayyy hem beyaz hem oymali :D:woot:

0 oy
(3,843 puan) tarafından

Mutfakta olmaz bence bu kaymaz daha iyi oluyor mutfakta sonuçta bı şey dökülüyor ister istemez kirleniyor hele ki çocuk olunca bu kaçınılmaz oluyor benim de böyle vardı çok pişman oldum hemde açık griydi ama çok belli ediyor yün olduğu için seninki hem beyaz hem oymalı ekstra strese gerek yok koy kaymaz halı mis :D

0 oy
tarafından
Çok güzel ama koridor gibi daha az daha zor kirlenen bir yer için bence. Mutfağa daha düz ve koyu renk bir şey seçmelisiniz. Makinede yıkanabilir olması çok kolaylık sağlıyor.
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Çok güzel ama mutfakta bir şey damlarsa vs silmeye müsait mi? Çünkü oymali olduğu için zorlayabilir. Genel olarak çok güzel. 
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Halı mükemmel ama mutfağa kesinlikle beyaz alma. Ben aldım çok pişman oldum sonra kaldırdım koyu renk aldım. 
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Mutfak için uygun olmayan bi halı canım bu
0 oy
(580 puan) tarafından
Ben bunu salona kullanmaua bile korkarım mutfağın çnünden geçerken bir şey damlıyor :d
0 oy
(1,387 puan) tarafından
Mutfak icin olmaz bence ya. Benimki acik renk. Yikatiyorum bir ay gecmeden yıkanmamişa dönüyor
0 oy
(3,981 puan) tarafından
Bence mutfağa yıkanabilir halı al. Bu çok süslü mutfak için. Hemen batar bi de. 
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Mutfak için beyaz alma sonuçta hep birşeyler dökülüyor hep kirlenilir

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,016 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,876 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 358 göst.
3 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 329 göst.
16 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 67 göst.
2 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ...... (863 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,422 cevap

37,603 kullanıcı

Kategoriler

...