0 oy
230 göst.
Diğer kategorisinde (5,297 puan) tarafından
Kizlar bogazi sisti 11saat yolvuluk olcak otobuste gitmesemmi gitsemmi bilmiyrm

6 Cevaplar

0 oy
(1,027 puan) tarafından
Bence hiç o topa girme derim canım zaten hastaymış yolculuk bizi bile hasta ediyo kızın daha kötü olabilir 
(5,297 puan) tarafından
Ya cok heveslenmistim memlekete gidecektim guya
-Reklam-
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Acil değilse gitmeyin, otobüsler havasız oluyor daha da tahriş olabilir boğazı. 
(5,297 puan) tarafından
Yok keyfe gidecektim esim gorevde ozsl egitim de dersleri azaltmistik iyi olur demistim
0 oy
(20,207 puan) tarafından
Perişan eder seni huysuzlanırmı hasta olduğunda?
(5,297 puan) tarafından
Yolculugu seviyorda bilmiyorum
(20,207 puan) tarafından
Huysuzluk yaparsa canım eşinlemi gideceksin tekmi
(5,297 puan) tarafından
Tek canim esim gorevde
(20,207 puan) tarafından
Ne karar verdin napcaksın
(5,297 puan) tarafından
Balla bilmiyorum ki o kadar arada kaldim
0 oy
(6,336 puan) tarafından
Burda yazdığından biliyorum normalde de nazlı zor bir çocuk maf olursun canım ertele bence 
(5,297 puan) tarafından
Haklisin canim ya guya okulda dersleri azalttik esim de gorevde bi on onbes gunlugune gidiym demistim hastalik cikardi urfa sicaginda
0 oy
(5,252 puan) tarafından
Yok yok gitme. Masal hassas bir çocuk bence hiç böyle bir maceraya atma kendini. Allah korusun zor zamanlardan geçtiniz ne olur ne olmaz 
(5,297 puan) tarafından
Orasi öyle de ne biliyim bende biraz hava alirim demistim cumayi beklemistim ogretmeniyle gorusmeyi keske ondan once gitseymisim
(5,252 puan) tarafından
Vardır bunda da bir hayır. Hiç öyle düşünme. Seni anlıyorum da boğaz enfeksiyonun da ateş olur ama şöyle bir şey yapabilirsin antibiyotik başla ya da Dr a götür öyle çık yola istersen
(5,297 puan) tarafından
Nobet gecirir diye korkuyorum canim bi yandan da bizimkiler heveslendi bi anda masal boyle oldu bir haftadir dondurma bile yedirmedim hastalanmasin diye
0 oy
(1,854 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam bir önceki ziyaretinde hastaydı. Bidaha o topa girme derim. Eşin de yok destekçi olarak. İyi olun , evinizde durun boşver
(5,297 puan) tarafından
Uzulerek oyle yapcam canim dogru hatirliyorsn acil olarak gittigimiz de bogazinda enf vardi
(1,854 puan) tarafından
İnan hiç bir şey anlamzsın. Bende gurbetteyim aynısı olsa bende gitmezdim. Üstelik masal hassas bir kuş :) daha rahat bir vakitte gşdersin inşAllah

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
7 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (972 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
23 Temmuz 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir5 (255 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
14 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu

403,656 soru

12,093,657 cevap

36,388 kullanıcı

...