Bir kulağımda 7 diğer kulağımda 5 delik var. Ve hiç birinde sorun yaşamadım. En sevdiğimde tragus ve helix. En son mayıs ayında Auricle olarak deldirdim o zaman bu zamandır acıyor. Deldiğinde bir sorun yoktu deldikten sonra bir şey oldu o ara bir ses geldi sorun yok dedi. Baya kanadı. Neyse bir hafta üzerine yatamadım dokunamadım. Sürekli krem sürüyordum. 2 hafta geçti küpeyi değiştireyim dedim aptallık ettim normal küpe taktım. Biraz daha bekleyip piercing taksaydım delik küçülmücekti piercing kalınlığında olucaktı. Helix 2013 senesinden beri var. Bir ara kullanmıcam diye çıkardım 8 ay sonra kendim açtım deliği geri. Şimdi ön helix yaptırmayı düşünüyorum ya da diğer kulağıma direk helix açtırmayı düşünüyorum. Gerçi her gören daha deldiricek misin diyor. Seviyorum hoşuma gidiyor. Diğer normal kulak memesindekileri kullanmıyorum ama helix tragus ve auricle olan yerleri severek kullanıyorum.
Helix afedersin ağzıma mıçtı kızımda küçük habire eli kolu kafası geliyordu kucağıma aldığımda varya ölüyordum ağrıdan çok pis bir ağrı yaaa tarif edilmez yaşanır 3 ay sonunda en son çıkardım artık kapandı ohhh bee dünya varmış dedim resmen eziyet etmişim kendime
413,291 soru
12,443,531 cevap
46,067 kullanıcı