0 oy
304 göst.
Diğer kategorisinde (952 puan) tarafından
Helix de istiyorum ama cesaretim yok….

7 Cevaplar

0 oy
(2,422 puan) tarafından
İkiside yaptırdım iyi bakmak lazım iki ay üstüne yatamadım başka şikayetim olmadı Helix ama beni öldürdü resmen okadar kötü delmişlerki inat edip çıkartmasaydım keloid oluşuyordu
(952 puan) tarafından
Yok sinire gelir felç olursun falan diyenler bile varya bilmiyorum korktum ya:D
(2,422 puan) tarafından
Ona inanmıyorum da bende Helix başıma iş açtı tragus halen duruyor
(6,438 puan) tarafından
bende cok seviyorum da iste o uzerine yatamamak beni benden aliyor.
tarafından
Bu işin eğitimini almış biri olarak söylüyorum, felç geçirmezsin ama sinire denk gelirse yara uzun süre geçmez , enfeksiyon riski çok yüksek olur ve acıdan duramazsin:D
-Reklam-
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Helix lise de deldirmiştim 20 yıldır var 3 yıl önce 8 aylık hamileyken de tragus deldirdim hiç sıkıntı ve acı yaşamadım canım
0 oy
(9,669 puan) tarafından
İyi bir yer seç ben deldirdim bir ay ağrı çıktım çıkarsam kapanacak gibi hemen
(2,729 puan) tarafından
Bence o biraz kulak yapısıyla alakalı. Bende helix deldirdiğimde normal kuyumcuda tabanca ile deldirmiştim zamanında. Ama hiç bir şey olmadı. 2 arkadaş deldirdik birininki deldirdikten ertesi gün şişti iltihap topladı filan bağıra bağıra çıkartmıştı bana. Diğer arkadaşım da sıkıldı çıkardı bir ben kullanıyorum devamlı.
(9,669 puan) tarafından
Belki de olabilir
0 oy
(2,729 puan) tarafından

image

Bir kulağımda 7 diğer kulağımda 5 delik var. Ve hiç birinde sorun yaşamadım. En sevdiğimde tragus ve helix. En son mayıs ayında Auricle olarak deldirdim o zaman bu zamandır acıyor. Deldiğinde bir sorun yoktu deldikten sonra bir şey oldu o ara bir ses geldi sorun yok dedi. Baya kanadı. Neyse bir hafta üzerine yatamadım dokunamadım. Sürekli krem sürüyordum. 2 hafta geçti küpeyi değiştireyim dedim aptallık ettim normal küpe taktım. Biraz daha bekleyip piercing taksaydım delik küçülmücekti piercing kalınlığında olucaktı. Helix 2013 senesinden beri var. Bir ara kullanmıcam diye çıkardım 8 ay sonra kendim açtım deliği geri. Şimdi ön helix yaptırmayı düşünüyorum ya da diğer kulağıma direk helix açtırmayı düşünüyorum. Gerçi her gören daha deldiricek misin diyor. Seviyorum hoşuma gidiyor. Diğer normal kulak memesindekileri kullanmıyorum ama helix tragus ve auricle olan yerleri severek kullanıyorum.

(2,729 puan) tarafından
İğne ile oynadım biraz. Önce iğnenin ucunu yaktım daha sonra kolonya ile oynamaya başladım. İğne tam girince bu sefer normal küpe ile denedim öyle girdi. Uzunca bir süre normal küpe ile takıldım ama bu zaman zarfında antibiyotikli krem sürüp kulağımı çekiştirdim hep. Sonra piercinge geçtim. Şimdi ön taraftan bakınca arkada tarafı nokta şeklinde delikten görebiliyorum
(2,454 puan) tarafından
Valla maşallah cesaretine ☺️ denesem mi bilemedim yaa çok uğraştın mı peki acıdı dimiii
(2,729 puan) tarafından
Herkes acı eşiği farklıydı. Bekarken biraz mazoşistlik vardı. Canımın acıması hoşuma gidiyordu. O yüzden acı hissetmedim.
(2,454 puan) tarafından
Aman Ya Rabbim ☺️
(2,729 puan) tarafından
Fotoğraf attım bu şekil görünüyor. Ama hiç bir şekilde küpe uyduramıyorum. Böyle kombin yapıyorlar filan yapamıyorum. Set şeklinde alıyorum kendime yakıştıramıyorum.
0 oy
tarafından
Gusül abdesti alırken o kadar delik yeri nası kuru kalmayacak şekilde yıkıosunuz iyi hoş seviosunuz da yazık değilmi bedeninize 
0 oy
(2,454 puan) tarafından

Helix afedersin ağzıma mıçtı :blink: kızımda küçük habire eli kolu kafası geliyordu kucağıma aldığımda varya ölüyordum ağrıdan çok pis bir ağrı yaaa tarif edilmez yaşanır :silly: 3 ay sonunda en son çıkardım artık kapandı ohhh bee dünya varmış dedim resmen eziyet etmişim kendime :woot:

(2,729 puan) tarafından
Çocuk olunca öyle oluyor. Kızımdan sonra bende iki defa farklı bölgeleri deldirdim. En son deldirdiğim mayıs ayıydı anneler günü hediyesi olarak yaptırdım kendime. Ama daha hala iyileşmedi diyebilirim :) ne dokunabiliyorum ne üzerine yatabiliyorum. Kızım sürekli küpelerimle oynuyor. Çekiştiriyor filan bu gidişle iyileşmesi zor :)
(2,454 puan) tarafından
Offf o acıları hissettim vallahi okurken :/ benim hatamda var ama gittim 1 ay olmadan küpe değiştim çok kötü olmuştu ya o küpeden sonra nohut gibi şişmişti küpeyi çıkartana kadar anam ağladı sonra deriin bi nefes almıştım ama halâ akıllanmamışım ki ara ara ayna karşısına geçip acaba açabilir miyim diye bakıyorum ☺️
(2,729 puan) tarafından
O hatayı ben de yaptım. Kulağımı deldirdim 1 hafta sonra küpeyi değiştirdim. Bir de acemi gibi sanki hiç kulak deldirmemişim gibi normal ince uçlu küpe taktım. Şimdi hiç bir şekilde piercing takamıyorum. Normal halka şeklin küpe kullanmak zorunda kaldım. Acı eşiğin düşükse hiç uğraşma derim canım :)
(2,454 puan) tarafından
O zaman dediğin gibi hiç bulaşmiyim ben ☺️
0 oy
(1,163 puan) tarafından
Helix ünv de yaptırdım ama üstüne yatamamistum.uzun süre bı kere enfeksiyon oldu beni mahvetti bı ara çıkardım sonra taktim.ikinci çocukta komple çıkardım..tragus seviyorum ama cesaretim yok 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 140 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 393 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.