0 oy
400 göst.
Aile kategorisinde (130 puan) tarafından
Eşiniz sinirliyken nasıl sakinlestiriyorsunuz?şiveli cilveli mi?aslında sormak istediğim buydu :)

19 Cevaplar

+3 oy
(14,491 puan) tarafından

Benzinle gidiyorum :D

(934 puan) tarafından
Çok güldüm ya :))))))
-Reklam-
+1 oy
(1,818 puan) tarafından

Bu gece cilve gecesi mi ilan edildi ne kaç post oldu bu cilve ile ilgili açılan :D

(9,266 puan) tarafından
2 side pizza bacinin
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Haksizsam evet ama hakliysam kilimi kipirtdatmam
0 oy
(3,207 puan) tarafından
Hahaha diğerine şimdi yorum yaptım, 2 omzunu sıkıyorum. Ama sevgilim öyle demek istemedim veya öyle yapmak istemedim üzdün beni diye üste çıkıp özür diletiyorum 2 dudak büzerek. Çok sinirliyse de güzel sözler söylüyorum yumuşasin diye ya da susuyorum sonra akli başına geliyor. Genelde siniri başka şeylere ya da başka olaylara. Bizde nadir olur ama olsun her türlü degerlendiriyorum:D canim kocam çok çektin, sen bizim her şeyimizsin vs vs 2 övgü 2 cilve tamamm. Erkekler çocuk gibidir övülmeyi çok severler
(130 puan) tarafından
Ha aradığım cevap deneyeceğim bunu :)
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Bu platforma bu gece itfaiye lazim
0 oy
tarafından
O sinirliyse ben 2 katı sinirlenip kavga çıkartarak 
0 oy
(539 puan) tarafından
Ben hakliysam ebu cehile donüyorum ama esim hakliysa tabi aşkım tabi bitanem soyle evimin diregi tamam kizma bukadar kurban olurum ben sana sinirini hemen bosaltma aksama enerjin kalsin diyorum veyada buyür koçum herifim  derim cok işveli cilveliyimdir bi kaynanamla oturdugum halde boyleyim tek otursam ortalikda nuri al.co gibi gezicem ahahahah  sinirleri geçince nabti netti gene ikna etti diyor 
(130 puan) tarafından
Ay maşallah ya :)
(539 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(4,682 puan) tarafından
Antidepresan değilim ben sinirli olduğunda köşeme çekilip sinirim gecmesini bekliyorum yada tempolu yürüyüş yapıyorum dışarı çıkıp oda uyur sinirli olduğunda işve cilveyle sinir ancak erotik filmlerde geçer 
0 oy
(3,977 puan) tarafından

Bugün bütün postlar CİLVE kusacağım artık :D

(130 puan) tarafından
Vallahi görmedim:)
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Ne sakini kız kendimden soğuyorum onu:D
0 oy
(258 puan) tarafından
Sinirliyse gider masaj yaparım sakincene konuşurum ne oldu diye boşver aşkım senin gibi insana denir mi yapılır mı falan derim sakinleşir aşkım beraber kahve içelim seni seviyorum sen benim herşeyimsin sensiz yapamam falan dedin mi o iş bitiyor 
0 oy
(5,313 puan) tarafından
Arkadasim neden isveli cilveli paylasimlar yapiyonuz kocasi olmayanlar napsin.d.d.d
(130 puan) tarafından
Özendirmek için yapmıyorum kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum insaallah karşınıza hayırlı zamanda hayırlı biri çıkar amin
0 oy
(2,555 puan) tarafından
Hayatım sen haklısın bazen de onla bende kızarım neye kizdiysa sonra Soner kızgınlığı bana kizdiysa da biraz beklerim sonra çay kahve ogle yumuşar gaz ile yumusatiyiruz
0 oy
(603 puan) tarafından
Haklıyım yada haksizim hiç umursamam
0 oy
(20,346 puan) tarafından
Ben sinirlenmeden kendini sakinleştirsin bence ooo
0 oy
(2,514 puan) tarafından
Ben susarım bana göre değil bazen de çok konusurm yalakalık cilve yapamam bişey yaptiracagm zaman yaoarim ama genel olarak yapmam kalbi mi kirdiysa istemeden de olsa soğurum buz gibi 
0 oy
(9,733 puan) tarafından
Ay hiç benlik değil vala çok odunum asla işve cilve nedir bilmem 
0 oy
(388 puan) tarafından
Haksizsa o cilve yapar hakszsam ben yaparm :-)
0 oy
(410 puan) tarafından
Bnm yüzümden sinirliyse eğer, iki öpücük atarım göz kırparim kocamm çay ister misn derim tamdır;)))

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 629 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Damla berna (2,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 727 göst.
24 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,318 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Firatvegulunannesi (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 2,169 göst.
11 Nisan 2021 Aile kategorisinde Niloyaa12 (204 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,745 cevap

36,824 kullanıcı

...