0 oy
177 göst.
Aile kategorisinde (552 puan) tarafından
Kızlar benim bu 2 evliliğim eşim 4 sene peşimden koştu he bu arada eşimde sıfır kilometre değil onunda ikinci evliliği benim 2 onun 1 evladı var eşim kaynana ile konuşurken duydum 2 senelik evliyim 35.6 hamileyim şuan kaynanamla toplam 2 sene de 20 dk yüz yüze gelmisligim var telefonda diyor acele ettin evlenmekle bekâr biri ola bilirdi falan dedi oğlum yanım da kalıyor 8 yaşında eşimin oğlumla annesinde kalıyor nese evlenmeden eşimin borcu vardı ki halen de ödüyorz e yanında da çocuk var bide ona bakıyorsun diyor tabi eşim susar mi hayır benim eşim 13 yıldır evladını görmüyor oğlumda 8 yıldır babasını tanımıyor ikiside birbirini tamamladı kaynana olacak kişi eşine söyleme diye tembihliyor bide sizce ben bu kadına ne demeliyim 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hiçbir şey. Hadsiz olan hadsiz kalsın, ders vermek size değil, eşinize düşer.
(552 puan) tarafından
Eşim dersini veriyor ama anlamıyor
-Reklam-
0 oy
(356 puan) tarafından
Ay sen bensin ama tek fark şu kaynanam konuşmaya başladığı anda eşim ağzının payını verir susturur benim bişey yapmama gerek kalmaz 
(552 puan) tarafından
Eşimde ağzının payını veriyor ama kadın yine söylüyor yine söylüyor
(356 puan) tarafından
Bi laf vardır arsıza söz neylesin kokmuşa tuz neylesin diye aynı öyleler bizde şöyle ki asla konuşmasınaa müsade etmez teldeyse yüzüne kapatır yan yanaysa ağzına geleni sayar konuşturmaz
(552 puan) tarafından
Sıra bana geldi valla Zaten Zor süreç geçiyorm Yeter sin artık
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Hiç birsey dememelisin dersen kötü olursun ,çünkü esin bir duruş sergiliyor ,bu konuda yapacağın herhangibir hamle eşinin kafasında farklı durumlari tetikler.Terazinin bir kefesine seni bir kefesine annesini koyar.

Sergilediği duruşta terazinin bir kefesinde ailesi diğer kefesinde annesi var şuan,sakın bulandirma ortalığı derim ben.
(552 puan) tarafından
Ah kuzum benim eşim sokakta kalmış aç kalmış boşandığı süreçte alkolik olmuş her poku yemiş  kimse sahip çıkmamış sonra eşim çalışma ya başlamış eşimi maş zamanlarında aklına gelmiş benim herif te yedirmis evlendi badem gözlü oldu
(3,823 puan) tarafından
Bak yazdigini sana 3. Bir kisi olarak yorumlayayim anlatmaya çalıştığından anlaşılan:
Konun sen degilsin,haklılığın değil,  esin gecmisin hincini aliyor bu daha kotu.
Ama ben boyle oldugunu dusunmuyorum onu soyleyeyim esin kurdugu bu ikinci aileye sahip cikmaya calisiyor.Cunku yukarida yazdiklarindan da belli ki ,esin hatali ilk evliliginde.Ama konu bu değil takılma.
Ama firsat ver hem yaralarini iyilestirsin ,hemde ayni hatalara dusmesin.
Ayrica o geçmişte kaldı.Hakli haksız fark etmez.
Bizde anneyiz, bizimde annemiz var terazinin kefesinde annemiz ve kocamiz olunca çok şaşırıyoruz.isler b.ka sarıyor.Ama terazide ailemiz ve annemiz olunca öyle olmuyor rahatlıkla direnc gösterebiliyoruz.
Az önce bir arkadaş sormuştu evlilik stratejimidir diye. Onada dedim kurduğun çekirdek ailenin en iyi versiyonuna ulaşmak için karşılık yapılması şartıyla stratejidir diye.Esin bir rol almış üstüne sanada bu alanı ona bırakmak düşüyor, stratejik davranman gerekir ,güdulerine yenik düşme.Bu durumda uygulayacağın strateji bakma görme duyma bu kadar basit
0 oy
(718 puan) tarafından
Eşin gerekeni yapiyorsa boşver bence görmezden gel geç naparsa yapsin sen takmayinca daha cok kudurur ama sen yapinca esinin annesi sonuc olarak zoruna gidebilir falan oyle düşün 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 642 göst.
0 oy
9 cevap 382 göst.
0 oy
22 cevap 551 göst.
24 Mart 2024 Aile kategorisinde Nevbahar21 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 156 göst.
7 Aralık 2022 Aile kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu

403,976 soru