0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (528 puan) tarafından
Kizlar benm kiz uyutmuyor ben anlamadım bı sikntimi var hep böyle ama saat kaç oldu beşiği talan etti done döne ayak bir yerden kol biryerden yere yatak yapaym dedim boylu boyuna ama yok kız 4 dakkada bir yer değişiyor ve en son ağlayıp kalkıp oturuyor sıcakta değil hastada değil anlamadım serin yani ev şuan hatta 

8 Cevaplar

0 oy
(18 puan) tarafından
Benim kızımda bi ara öyleydi şuan düzelmiş şükür
(528 puan) tarafından
İnşallah bizimde düzelir canim benm
(18 puan) tarafından
Umarım canım:)
-Reklam-
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Dişi çıkacaktır belki.
(528 puan) tarafından
Canim hep böyle ama arttı simdi
0 oy
(638 puan) tarafından
Benimki de çok dönmeye başlayınca diş çıkartıyor oluyor . Hele iki gecedir üzerimden atlıyor öbür tarafa yatıyor. Sonra geri.  Gece 2 de Bi uyandım dönmesine sabaha kadar uyuyamadım düşer biyere diye :( iki diş patladı 3. Yolda
(528 puan) tarafından
Maşallah canım ama kızım hep aynı acaba yapisimi böyle dicemde bilmiyorum
0 oy
(20,769 puan) tarafından
Bazı dönemler oluyo o. Zamanla geçer 
(528 puan) tarafından
İnslalah canim
0 oy
(14,235 puan) tarafından
Besik darliyordur belkide ben geçen yaz 15 16 aylık falandı uyumuyordu yere yatırdığımda kalkmıyordu. Beşiği kaldırdım attım o saatten sonra şuan 27 aylık kanepede yatırdım kışın şimdi kendi yatağında yatıyor yatak aldım 
0 oy
tarafından
Benim oğlumda öyle canım atak sendrom dönemleri böyle yapıyorlar neler çekiyorum 
0 oy
(1,068 puan) tarafından
Yastık ile yatırmayı deneyin
0 oy
(1,116 puan) tarafından
akşamları enerji yapacak yiyecekler verme şekerli çikolatalı pasta tatlı meyve vs.enerji yaptığı için uyutmuyor
(528 puan) tarafından
Canim ztn koltuk tepesinde yemek masasında sehpa tepesinde ünitede asla yerde degilki çok aktif asla cizgiflm falan açsam dalmaz sürekli peşimde kuyruk gibi :)) az uyusun da dinleneymd üye gözüne bakıyorum valla

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 285 göst.
0 oy
3 cevap 84 göst.
19 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 130 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Fatoo (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu