0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Varmı benim gibi olup ehliyeti alan fiyat olarakda 12 bin dediler 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben öncesinde çok pratik yaptım ama hiç araba sürmeyip alan da vardır elbet zaten sana öğretecekler herşeyi 
-Reklam-
0 oy
(1,426 puan) tarafından

Direksiyon derslerine öğreniyorsun zaten canım. İlla araba kullanmış olman gerekmiyor. Bizim arabamız olmasına rağmen ben ehliyet kursunda oturdum ilk direksiyona :)

0 oy
(502 puan) tarafından
Ben direksiyon sınavına girmeden önce üç kere kullandım araba. Daha öncesinde kullanmamıştım. Sınav da da iki kere stop ettirdim arabayı ona rağmen aldım. Gerçi ben alalı 14 sene oluyor neredeyse :D ama korkma zaten direksiyon dersleri oluyor kursların vaktin varsa sık sık direksiyon dersi alırsın. Sonuçta herkesin arabası yok bir şekilde ehliyet alınıyor ilk önce.
0 oy
(610 puan) tarafından
Daha profesyonel olursun. Kursta öğrenince daha iyi olur. Korkmayacaksın ve görsel zekan çok kuvvetli olmalı gördüğünü unuttun mu dosya yanar
0 oy
(1,618 puan) tarafından

Ben :ermm: hiç kullanmadan girdim ve ilk sınavdan aldım, aldıktan sonra da hiç araba kullanmadım üzerinden bir 8 yıl falan geçti ahahahaha :)

0 oy
(1,880 puan) tarafından
Fiyatı nedir acaba 
0 oy
(138 puan) tarafından
Ben ben ilk direksiyonu kullandığım aklıma geldi cok hızlı çevirip zikzak yapmıştım hoca napiyon yavaş yavaş çevir demişti:) şuan 8 yıldır ehliyetim var 1 yıl aktif kullandım evlendim çocuklar küçük olunca kullanmıyorum buyursunlar insaallah 
0 oy
tarafından
Bacım araca zaten sürüş eğitiminde biniyorsun ilk olarak. Yani öncesi araca binmek marifet değil önemli olan doğru şekilde öğrenip kurallara uygun cesurca sürmek. Sen başvuruyu yapınca sana önce araba sürmeyi öğretiyorlar ondan sonra sınava giriyorsun kazanirsan ehliyeti alıyorsun 
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Hiç direksiyona oturmadan kursa gittim adam anlattı ve sürmeye başladım :D çok iyi anlattı sağolsun .. sürdüm diye heves ettim araba istedim almak  sene sonraya nasip oldu.. yine heves ettim babam yapamıyorsun dedi hevesimi kırdı evlendim eşim araba vermedi derken ehliyet alalı 13 sene oldu ben 2 aydır düzenli araba sürmeye çalışıyorum.. pratik olmadan olmuyor ne yazık ki .. keşke ehliyeti alır almaz trafiğe çıkabilseydim .. inşallah süreriz Allah kaza bela vermesin erkeklerin eline bakmayalim 
(2,772 puan) tarafından
Tek çıkabiliyor musun canım
(3,004 puan) tarafından
Tek 3-5 kere çıktım eşim arabayla işe gidiyor mecbur akşama kadar bekliyorum beraber sürüyoruz .. ilk sürmemde direksiyonu o kadar sıktım ki kollarım ağrıdı :) şu an daha rahatım çok şükür .. çocuklarım için sürmek istiyorum
(2,772 puan) tarafından
Bende kızımı okula götürmek için öğrenmem gerek özel ders almaya başladım inşallah üstesinden gelirim
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Sürücü kursu direksiyon eğitimi veriyor. Bende hiç kullanmadım tek seferde yazılı ve direksiyon sınavını geçtim. 
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Benımde sürmüşlüğüm yoktu trk seferde aldım geçtim dort yıldır aktıf kullanıyorum. Alırsın yeterki güven kendine 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Ayy ben hic sürmemiştim 2 hafta dersle ilk sınavda geçtim kuzum
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Ben 2011 yilinda 19 yasinda iken aldim . O gunden bugune aktif kullanirim. Bizim hocamiz sifir bilgi ile gelenler daha iyi ogreniyor derdi hep. Ben kursa baslayacagim zaman babam ve arkadasi bana 2 saat araba nasil kalkis yapar vites gaz debriaj bunlari ogrettiler. Ogretmeseler de kursta kolay ogreniliyor hocalar bunun icin var. 

Ogrenmeye istekli olmaniz ve kendinize guvenmeniz yeterlidir. Herkes yapiyrosa sizde yaparsiniz guveniyorum
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Ben varım canım korkma rahat ol ve kendine inan.
(113 puan) tarafından
Aldınmi sen canım nasıl ilerledi süreç anlatirmisin
(7,936 puan) tarafından
Evet canım aldım ama 8 sene oldu benim ilk önce trafik motor ilkyardım gibi dersler görüyorsun daha sonra gördüğün derslerden sınav oluyorsun baraj 70 di onu geçersen direksiyon derslerini görmeye başlıyorsun sonra direksiyon sınavı oluyor onu da geçersen ehliyet işi tamamdır.
0 oy
(730 puan) tarafından
Eee direksiyon dersi bunun için canm zatn öğrenmen için seni direk sınava sokmuyolarki 
0 oy
(9,587 puan) tarafından
Al al öğrenirsin herkes sınava bilerek gitmiyor orda öğrenen de cok
0 oy
(211 puan) tarafından

Ben hiç kullanmadan aldım ;)hemde tek seferde kazandım 

Çok severim ama araba kullanmayı mücadeleci biriyim aklıma koydum mu yaparım :)

(113 puan) tarafından
Bende kafama koydum yazilacam inşallah 2 çocuk var onları ne yapacam bilmiyorum eşimden ayrıyım
(211 puan) tarafından
Ehliyet alırsan araba alabilecekmissin ?
0 oy
(907 puan) tarafından
0 bilgi ile yazldm bende hiç kullanmamistim sürücü kursunda öğrendim 1. Sınavda alamadm 2. De aldm çok şükür hemde 5 aylık hamileydim yapabilirsin bence ya güven kendine
0 oy
(251 puan) tarafından
Bende hiç kullanmamistim. Surucu kursların gorevi o zati öğretmek. Hem de onlar için sifir bilgiyle gitmek daha iyi .bizim surucu kursumuza da bi cocuk vardi 10 yıl araba kullandığını söyledi ama direksiyin dersinden kaldı .çünkü hep kendi bildigini yapıyordu. 
0 oy
tarafından
Orasi neresi ya ben de gelip orada aliyim ehliyetimi :)) findiktan sonra ben de dusunuyorum ama burda 20 bin diyolarmis yeni ogrendim geri adim atmadim degil.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 157 göst.
26 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde mehal (751 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 676 göst.
4 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde minnakoglum (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 253 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.