0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (943 puan) tarafından
Aslında çok detaycıyım dolap içlerim falan hep düzenledir detaylarda takılı kalırım ama evde böyle bir duraksama oluyor ne kadar yapsam da odaklanıp işimi bitiremiyorum yani temizliğe başlamak temizliği yapmaktan zor geliyor. Evin hep bir kısmı havada. Bebeğimde uslu aslında ama bana yapışık 20 aylık. Onu da o ara oyalayamıyorum. Şuan daha kahvaltı soframız duruyor. Bir başlayamadım. Lütfen beni gaza getirin ya. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oturdukça daha çok zor gelecek, kalk başla bir an evvel bitir rahat rahat otur
(943 puan) tarafından
Zaten yapmadığım o arada aklım hep evde aslında ama başlamak zor. Yiyip bitiriyor beni
-Reklam-
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Aman boşver bu aslında psikolojik bunalım gibi bir durum bende öyleyim bazen bir başlarım bitiririm araya birşey giremezse bazen yapmam kafam ruhum nasıl isterse nasıl mutluysam mis  temizimdir ama daginikliktan bahsediyorum 
(1,271 puan) tarafından
Benimde kahvalti sofrası duruyor yeni kalktik ama biraz gribim ve moralim bozuk ondan saldım biraz ama bende cogunlukla senin gibiyim
(1,271 puan) tarafından
Şimdi eşimle tollicaz
0 oy
(13,876 puan) tarafından
Biri şu 27 aylık  bebemi avutsa benim bütün işim bitecek de... Sabah olalı bütün işler kaldı 1 saattir uyutmaya çalışıyorum 
0 oy
(745 puan) tarafından
Eski evimiz de bende böyleydim gunes almiyordu enerjim yoktu simdi herseyi tam yapmasam bile birakmam yaparim ama mutlaka eksik kalir 22 aylik oglum bende oyalayamiyorum oyun kuruyorum ama cok da ilgilenmiyo ben ise basladim mi gidiyor kitap getiriyor oku diyor o yüzden cok takma bir gun evin derli toplu duzenli olur 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 154 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Powerpufff (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 209 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 333 göst.