0 oy
541 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
normalde iyi anlasiyoruz ikimiz de sorumluluklarimizi bilir yapariz iyi bi evliligimiz var. ama su an bi sebepten kavgaliyiz ve kocam aksam yemege gelmeyecem seninle yemek istemiyorum dedi istedigim seyleri de almiycakmis ve baska kadinlara gidecem dedi ben de dellendim tabi. bagirdim ona vurdum falan ben de baska adama giderim dedim daha açık konustum. ilk defa boyle igrenc konusmalar gecti aramizda. cok kotu hissediyorum soylediklerimden bile utaniyorum. oyle seyler soylemekle hata mi ettim 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
İkiniz de hatalısınız, mevzuyu nereden tutsak elde kalıyor. Gerçekten böyle demek istemediğinizi siz biliyorsunuz ama eşiniz bilmiyor, aynı şekilde eşinizin de kasıtlı mı söylediğini ya da içinde varmış da dışavurummuş gibi mi söylediğini siz bilmiyorsunuz. Oturup konuşmak tek çözüm.
tarafından
boyle seyler dusunmese agzina gelmezdi. adim gibi eminim baskalarina gitmeyi dusunuyor ama yapamayacagini da biliyorum o kadar pis biri degil benim de yapamayacagimi o bilir.
tarafından
Bunun söylenmemesi gereken tabulardan biri olduğunu bilse bile artık söylediğine göre saygıyı biraz kaybetmiş gibi geldi. Siz de dayanamayıp aynı yerden onun canını acıtmak istemişsiniz. Peki nasıl düzeltecek veya düzelteceksiniz?
Akşam olsun oturup konuşun bence, ilişkilerde olsa bile aşkta gurur olmaz.
(11,567 puan) tarafından
Canım aynı şeyler senin de ağzında var. Oda senin için öyle der. Düşünmese ağzına gelmezdi der. Demekki aklında birileri var der İnat olarak söylediğin aklına bile gelmez emin ol. Erkek kafası düz çalışır. Eşin hatalı sen daha da hatalısın.kendine yakıştırıp öyle şeyler söyledin ve ilerde bişey olsa sana güvenmez böyle böyle demişti der
-Reklam-
0 oy
(737 puan) tarafından
O niye oyle bisey dedi ki yani dilinden ciktiysa vardır bir sebebi arastir bence yani kavga etsek bile boyle bir cümle kurulmaz baska kadina gidicem ne bosanma sebebi benim için
0 oy
(5,629 puan) tarafından
Bunları asla ağzınıza almamanız lazım eşiniz çizgiyi aşmış sizde o çizgiden devam etmişsiniz evlilik çocuk oyuncağı değil hele ki bu laflar Allah korusun evliliği bitirir
tarafından
dusuncelerine bile dikkat et dedim bak agzindan cikiveriyor dedim. insan eşiyle kavga edince biraz soguyor baskasini dusunebiliyor ama gecip de bunu bana soylemesi yanlisti.
(5,629 puan) tarafından
Bence yanlış Düşünüyosun kavga edince soğuyabilir ama başkasını düşünmek olmaz olmamalı
(4,423 puan) tarafından
Hiç kocamla kavga ettim diye başkasını dusunmedim valla. Sen de dusuncelerine dikkat et bak yaziya dokuluveriyo :)))) neyse onu bunu bilmem de saygı bi kere giderse geri gelmesi cok zor gelse de eskisi gibi olmaz bence. O yuzden belli bi seviyede tartisiriz hep
(5,629 puan) tarafından
Aynen öyle olması gereken de bu zaten belirli saygı ve sevgi çerçevesinde tartısırsın bır kere ipin ucu kactımı artık zor toparlanması
0 oy
(2,940 puan) tarafından
En ağir konusurum ama bana bile ağir geldi bu cümleler. 
0 oy
(13,385 puan) tarafından
ne onun ettiği laf, lafa benziyor ne de seninki. bazen sinirle söylenebiliyor ama maalesef o başlatmış. her şey geçer unutulur, eşin ilerde bu lafı sana diyebilir. ben olsam cehenneme kadar yolun var deyip evden kovardım herhalde ama sinir anı işte insan tam kestiremiyor. umarım karşılıklı özür dileyip tekrarlamazsınız
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Eşler arasında kavga olur ama bu şekilde çirkin muhabbetlere girilmesi çok yanlış geliyor bana ve böyle muhabbetlere bir kere girdiğin zaman devamı geliyor her kavga da aynı şeyler olacak bundan sonra yani o yüzden elinizden geldiğince böyle şeyler yapmayın eşin çok yanlış konuşmuş seni sinirlendirip kışkırtmış sen de karşısında o şekilde konuşmuşsun iki tarafta da hata var
0 oy
tarafından
En ufak bir kavga da kadına gideceğini dile getiren adamdan şüphe duyarım ben. Bir insanın neden aklına direk başka kadına gitmek gelsin ki. 

İkinizde hatalisiniz malasef, evlilikteki saygınız bitmiş.
0 oy
(3,588 puan) tarafından
İkinizde bu tür kötü sözler söylediği için suçlusunuz evlilik zaten sadakat üzerine kuruludur bunun ne şakası nede öfke anında söylememesi gerekir aradaki güven sarsılır kavga daha da büyürse aranızdaki nikah bile zedelenebilir o yüzden ne konuştuğumuzu bilmemiz lazım oturup konuşun aranızdaki sorun ne bilmiyorum ama düzeltmeye çalışın 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
İnsanın aklında ki neyse diline o yansır derler. Eşin kendisine yakıştırıp nasıl öyle birşey söylüyor ne desem bilemedim. Sen eşine karşılık olarak söylemişsin ama o direk gelmicem başka kadınlara gidicem demesi hoş değil. Ne derler her şakanın altında bir gerçek vardır 
0 oy
(6,834 puan) tarafından
Hata etmişsin haklıyken adamın ağzına vermişsin lafı

O lafı söylemesen adamın üstüne çökerdin şimdi ikinizde aynı duruma düştünüz
0 oy
(1,195 puan) tarafından
Kavga sebebiniz neydi en basta da esiniz bu sekilde konustu?Cok zorina giden bir sey mi soylediniz en başta

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 311 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
52 cevap 2,299 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 330 göst.

410,766 soru