0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (3,572 puan) tarafından

Sabah erkenden kalktım bütün evi sil süpür yaptım akşama yemeklerimi de hazırladım fikir olsun size de tavuklu şehriye çorbası et sote pilav yanına salata da yaparım tatlı olarak da gelin pastası yaptım yeni oturdum şimdi bir kahveyi hak ettim deyip kendime bir kahve yaptım sizler neler yapıyorsunuz hanımlar:)

image

13 Cevaplar

0 oy
(2,944 puan) tarafından
Hastayım anneme indik kızla. Ölü balık gibi yatiyorum. 
(3,572 puan) tarafından
Aa geçmiş olsun canım
(2,944 puan) tarafından
Sağol canım :)
-Reklam-
0 oy
(2,341 puan) tarafından
Bizde bu hafta genel temizlik yaptık evi yıkadık resmen eşimle üsten bir daha süpürge yapıp paspas yapıcam kek ve limonata istemiş evdekilerin canı onu yapıyorum
(3,572 puan) tarafından
Ellerine sağlık canım büyük temizlik işine kuşbaşında girişeceğim ben de
(2,341 puan) tarafından
Tşk ederim sana da şimdiden kolay gelsin
0 oy
(2,419 puan) tarafından
Bende uzanıyorum kız öyle kendi kendine oynuyor üstüme düştü bugün ameliyat yerim ağrıyor çok fenayım 
(3,572 puan) tarafından
Ne ameliyatı oldun kuzum hayırdır
(2,419 puan) tarafından
Açık miyom ameliyatı oldum dikisim çok üstüme düştü sabah :(
(3,572 puan) tarafından
Aa kötü olmuş canım geçmiş olsun
(2,419 puan) tarafından
Sağol Canım yarın kontrole gitcem
0 oy
(2,301 puan) tarafından

İşler bitti parka gidildi eve geldik bebeleri doyurdum makineyi boşaltacağım küçüğü uyutayım sonra yemeye başlayacağım tavuk sote pilav salata öncelikle kahve içelim afiyet olsun sana da hamaratlı kadın:D

image

(3,572 puan) tarafından
Hamarat demeyelim de koşuşturmaya alışmış kadın diyelim canım senin de eline sağlık şimdiden afiyet olsun
(2,301 puan) tarafından
Tsk ederim ❤️ cnm
0 oy
(956 puan) tarafından
Maşallah ne verimli bir gün olmuş eline koluna sağlık .ben bebekle kahvaltı yap evi toparla ancak yapıyorum.temizlik falan yok onu başkasına yaptırıyorum haftada bir .her isim yarım kalıyor hiç birşey yetişmiyor kızım 1 yaşında aşırı hareketli bir yemek yapsam diğeri yok:( çamaşırı yikasam ütü yok kızım büyüyünce inşallah senin gibi verimli gun geçiririz ev işi bakımından.
(3,572 puan) tarafından
Canım ben aynı zamanda çalışan bir anneyim ve benim de çok yaramaz 4,5 yaşında bir oğlum var çalışan kadınların hepsi gibi hızlı hareket etmeye alışmış durumdayım elimde çabuktur hafta içi her gün erken uyandığımız için hafta sonu da erken uyanıyoruz o yüzden işlerim bitiyor çabucak erken kalkan yol alır diye bir laf vardır ya bizimki o hesap
(956 puan) tarafından
Bende çalışıyorum canım  ama sanirim biraz yavaşım :)  bende erken kalkıyorum 6 da ama sorun şu ki kızım kalkıp beni uyandiryor 6 da .o uyanınca hiçbirsey yapılmıyor.ancak uyurken o zamanda sesten rahatsız olup uyanıyor hanımefendi ev falan supuremiyorum yani :) az daha büyüsun inşallah bende yetisirim herşeye
0 oy
(99 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm kalorifern üstündeki çiçekler nerden ilgimi cekti
(3,572 puan) tarafından
Çiçek sepeti'nden canım onlar bir arkadaş doğum günümde hediye göndermişti kaktüs ve lavanta var içinde
(99 puan) tarafından
Cok güzelmiş cnm bende öyle şeyler alicam da trendyoldq varmidır
0 oy
(10,518 puan) tarafından
Nolsun valla cocukta bende hastayiz bogaz agrisi ates hirilti vardi antibiyotik ve donusumlu calpol dolven iciyodu zaten bi de oksuruk surubu iciyodu gece ilac saati uyandirdigimda tutremeyd basladi korktum havale geciriyo sandim konusunca cevap verdi suyunu icti acile gittik kani temiz cikti serum yedi 37 falandi atesi geldigimizde hala dusmedi 38in ustune hic cikmadi ama 37 bucugun altina da dusmuyo niyd boyle anlamadim antibiyotigin 2 gunu doldu etki etmeye baslamasi lazimdi benimde bogazim sismis banada antibiyotik verdiler cocugu uyuttum ortaligi topladim kemik suyuna terbiyeli corba yaptim bol sarimsakli limonlu icirirken de az sirke ekledim sifa olsun insallah etki eder seninde ellerine saglik canim kahveyi bile hozum gormuyo artik 
(3,572 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin
0 oy
tarafından
Kaynanam yemeğe gelecek, yemeklerimi pişirdim. Temizliğini hallettim, kızları uyuttum dinleniyorum 

Afiyet olsun.
(3,572 puan) tarafından
Sağ ol kuzum senin de ellerine sağlık
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Koltuk altım ve kasığım agriyor uzun suredir var korkuyorumda gitmeye lenfle alakalidir diye tasinacam  bu ara o yuzdende umursamıyorum ama agriyor koltuk altim hem yaniyor hem agriyor  kasik kalcama kadar vuruyor yürütmüyor sastim bir ton is var
(3,572 puan) tarafından
Uzun süredir varsa erteleme bence canım git bir an önce tomografi falan çekilsin bakılsın bi
(1,730 puan) tarafından
En az 1 ay daha gitmem herhalde acillik olmasam sehir degisikligide yapıyoruz kötü olursa bisey yapamam
(3,572 puan) tarafından
Ama bence sağlığını önde tutmalısın bir günde doktora gitmekten bir şey olmaz
(1,730 puan) tarafından
Giderim ama iste kötü biseyse daha ben nasil taşınayım ev toparlayayım  ondan
0 oy
(2,875 puan) tarafından
Bnmde biran önce bı kahveye ihtiyacım var ama işlerim bitmiyor ki halıları falan yıkıyor 
(3,572 puan) tarafından
Sen bayağı büyük işe girişmişsin canım ben onu kışbaşında yapmayı düşünüyorum
(2,875 puan) tarafından
Kız ben ilkbaharda yaz ortası ve kışa girişte yapıyım maşallah 3 küçük çocukla temiz tutmak bayağı zor oluyor
(3,572 puan) tarafından
Ben iki kere yapıyorum canım yılda kisbaşı ve yazbaşı olarak zaten çalıştığım için gün içinde evde kimse olmuyor kendimiz işe gidiyoruz çocuk okula gidiyor çok fazla kirlenmiyor evim halılarım
0 oy
(2,905 puan) tarafından
Bebek emziriyorum sabahın 5 i burada saç baş dağınık hahaha
(3,572 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsun canım
(2,905 puan) tarafından
Amerika canım
0 oy
(2,590 puan) tarafından
3 gündür kaynanamlarda iş yaparım. Az önce eltim geldi (iş bitti) yapılacak ne var diyi. Mutfağı kilitledim kendilerine hdhshs
(3,572 puan) tarafından
Sen bütün işleri bitirmişsin boş ver o da yemek işini bulaşık işini falan halletsin çay kahve işini falan yapsın sen de rahat rahat otur
(2,590 puan) tarafından
Evi sildim süpürdüm keşke boş kalsam 2 bebeyle anam ağladı resmen  neyse uzun süre gelmem
0 oy
(5,101 puan) tarafından
Tatilimizin son günü yarın dönüyoruz havuzdan geldik dinleniyoruz oglum uyudu esim havuza geri döndu bende uzandim telefon kurcaliyorum
(3,572 puan) tarafından
Benim oğlan da şimdi tutturdu havuz havuz diye sitenin havuzuna indireceğim ben de şimdi canım
(5,101 puan) tarafından
Iyi yüzmeler canım cocuklar suyu cok seviyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 660 göst.
+3 oy
13 cevap 376 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,829 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 577 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,585 puan) tarafından soruldu

404,047 soru

12,104,138 cevap

36,422 kullanıcı

...