0 oy
88 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (304 puan) tarafından
Yüzümde güneş lekeleri çiller var çok rahatsız oluyorum bu lekelerden expigment kullanan oldu mu hiç aranızda varsa nasıl kullandı yüzüne yazabilir mi çok dua ederim 

2 Cevaplar

0 oy
(205 puan) tarafından
Akşamları yatmadan cildini güzelce temizle ve öyle kullan düzenli kullanımda farkı görürsün
(304 puan) tarafından
Tşk ederim canım tmm
-Reklam-
0 oy
(1,581 puan) tarafından
ben bu kremi kullanmadim ama buna benzer kremler kulalndim Antalyada yasadigim icin cok gunes lekem vardi. Bu tarz kremler  yaz aylarinda kullanilmasi tavsiye edilmiyor. Cunku gece bile kullansaniz cilt hassas hale gelmeye ve soyulmaya baslayacagi icin cildi gunduz ve gece evde dahi gunes kremi ile cok iyi korumak gerekiyor. Cildiyeye gitmenizi tavsiye ederim ve yuzunuzdeki lekeler icin en az ekim ayiniz beklemeniz gerekir bence. Bir de bu tarz kremlerin uzun sure kullanilmasi gerekiyor diye biliyorum

. Benimde lekelerim oldugu icin onceden arastirmisdim ondan bildigim kadari ile size bilgi vermek istedim
(304 puan) tarafından
Cildiyeye randevu malesef alamıyorum yer yokmuş bende mecbur eczaneden krem almaya karar verdim aslında Ekim ayında başlamam lazım cilt tedavisine çok teşekkür ederim canım yorumun için
(1,581 puan) tarafından
Rica ederim ne demek benimde elmacik kemiklerin orda lekeler var insan kurtulmak istiyor lekelerden. Bence uzun sure bile bulabilirseniz 1  2 ay sonraya randevu alin. O sureye kadar cilde uygun gunes kremi ile korumaya devam et ki artmasin lekelrr. Bu kremi veya doktorun tavsiye edecegini ekimden rahat nisana kadar kullansaniz inanilmaz etki eder. 3 yil once bir doktor bana acnelsia gibi bir krem yazdi ben onu kullandim.1 haftadan itibaren soyulmayalar basladi ve cildim inanilmaz degisti. Herkes fark etmisti. Kucuk bir krem lekeleri bitirmye baslamisti. Sonra biraktim tekrarlafi tabi ki. O kremi de bir arastirabilirsin beyaz uzerinde pembe renk olan bir krem
(304 puan) tarafından
Güneş kremi kullanmış miydin peki
Tedavi esnasında Güneş Kremi kullanmayanların lekeleri geri geliyomuş
(1,581 puan) tarafından
Evet gunes kremi yaz kis kullandim ama hamilelik dolayisi ile cildim hasas olmustu yeniledi.  Doktor bana yaz kis hava yagmurlu bile olsa kullanmami soyledi. Ofis ortaminda lamblardan olabilir dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 77 göst.
27 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde noluyokk (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 238 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 853 göst.
6 Mart 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Aze1 (5 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,196 cevap

41,429 kullanıcı

Kategoriler