0 oy
153 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (433 puan) tarafından
İşk 3 ay özele gittim ama oradaki dr a bir türlü ısınamadım güvenemedim. Devlette bildiğim iyi bir dr var.ona gitmek istiyorum ama şimdiye kadar gelmemilsin şimdi niye geldin bakamam gibi şeyler söyleyip gönderir mi acaba başına gelen oldu mu.  Öyle derse gerekli yerlere başvuru yaparım ama o dr u çok begeniyorum . İlgisi alakası yaklaşımı drluğu falan çok iyi. Bursa şehir hastanesinde . 

9 Cevaplar

0 oy
(6,696 puan) tarafından
Yok niye desin . Başka şehirden geldiğini farzet kabul etmeyecekmi  . 

Ben bile 7 ayima kadar başka hastanede muayene oldum sonra biraz daha donanimli hastaneye gittim orda dogum yaptım.  Bisi demdiler
(433 puan) tarafından
Devlette çok ters davranıyırmuş doktorlar . Öyle okuyorum yorumlarda. Ben de tedirginim daha 10 gün var randevuma
(6,696 puan) tarafından
O birazda kadınlarla alakalı.  Doktorlar bizim babamizin uşağı değil bazen abartiyorlar. Bn 2 dogum yaptım kimseyle zitlasmadim iyi davrandilar . Samsunluyum buarada
(433 puan) tarafından
Dr lar hastanın bilgilisinden ya da bilmiş olanından nefret ediyor sanırım . Çok biliyorsan kendin yap moduna giriyorlar .drluklarına laf kondurmamak için hastayla tersleşiyorlar. Hastada haklı olarak kendini savunmaya çalışıyor . Zıtlaşma başlıyor . Ven de hiç bir dr la zıtlaşmadım ama bir fikir beyan etsem hemen bir ukalalık seziyorum .
(6,696 puan) tarafından
En iyisi bir git görün.  Sonuçta bebekle alakalı.  Her doktor bir değil.  Bana genelde hep erkek doktor denk gelir
-Reklam-
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Öncelikle sağsalim kucağına al yavrunu o kadar iyiyse neden öyle bişey desin ki zaten öyle demeye hakkı yok ki bu kadar çekinmeyin ya kendinize laf söylettirmeyin lütfen açıklama yapmak zorunda değilsin 
(433 puan) tarafından
Hakkı elbette yok. Mesela eltimin dığumunda devletteki dr u gitmiş başka dr lar ben doğurtmam demiş. Kadın 2 özel hastane gezmiş o sancıyla en sonunda başka hastanede acil sezertana alınmış.
0 oy
tarafından
Demez demez. Zaten doğuma doktor girmiyor ki Devlet Hastanesi'nde, ekstra hasta gitmiş gitmemiş fark etmez.
(433 puan) tarafından
Doğuma kim giriyor ? Sezeryan a ?
tarafından
Sezaryen doğumda doktor girer tabi, cerrahi müdahale olduğu için.
Devlet Hastanesi'nde son raddeye kadar ebeler normal doğuma zorluyor. G.tünü yırtsan almazlar. Ama daha önce sezaryen doğum yaptıysan, bu da kesin sezaryen olur. Ben sorunu görünce ilk gebelik olarak düşünerek yorum yaptım..
Ancak şöyle bi şey var, sezaryen doğuma da takipli doktor gireceği kesin olmaz. O an kim varsa o girebilir.
0 oy
(1,866 puan) tarafından
Doktor asla öyle demez bende devlete hep aynı doktora gidiyordum geçende başkasına gittim sen hastam değilsin ilkez mi geliyorsun dedi bende evt hocam deyip 11 haftalık gebeyim falan dedim sorduğu sorulara cvp verdim 

Doktor asla kötü şeyler deyip gondermez
(433 puan) tarafından
İnşAllah
0 oy
tarafından
böyle diyecek doktor var mı gerçekten? 4. ayımdan sonra devlete gittim ve ilk defa mı bana geliyorsun diyerek muayenemi yaptı. sorun yok yani gidebilirsiniz
0 oy
(3,572 puan) tarafından
Öyle bir şey söylemez niye söylesin ki 8 ayında gelenler bile var
0 oy
(17,199 puan) tarafından
Hiçbir hastanede hiçbir doktor niye şimdi geldin demez herkes işine bakar 
0 oy
(335 puan) tarafından
Hangi doktor? Ben bir kez gittim şehir hastanesine. Aynı anda 3 hasta içeri alınıyor. Ama eşin Giremiyor. Görüntüleme kısmına yalnız giriyorsun ama soruları diğer kişilerin yanında cevaplıyorsun. Asistan gelmiş karnıma bastırıyor ultrason görüntüsü için ama beceremiyor. Sonra doktor geldi baktı. Ultrason kağıdı bitmiş diyip görüntü vermedi. Kalabalık olunca çok ilgilenmiyorlar. Kapıda da uzun süre bekledim randevum olduğu halde. Hastane de uzak olunca bir daha gitmedim. Zaten özele gidiyordum ikinci bir görüş olsun istemiştim. 
(433 puan) tarafından
Zeliha atak dr un adı. İnt yorumlarına bakarsan ne kadar memnun olan hastası oldugunu okursun sen de ben bizzat muayenelerinde bulundum çok begendiğim bir dr.  Evet içeriye ben muayeneeden sonra sandalyede otururken başka hasta alıyırlsr o içetide hazırlanırken benim sorularımı cevaplıyor.beni uğurlayınca da içeridekine gidiyor . Ben o durumdan rahatsız oldum ilk ama sonra çokta önemsemedim. Diğer hastaya kulak vetmeyince onlarda öyle olur diyr düşündüm :) ama kadın çok yogun çok hastası var çok ilgi gören birisi
(335 puan) tarafından
Evet ben de ona muayene oldum :) randevu bulmak çok zor ama bir tane açılmıştı tesadüfen ona gittim. İlk gebeliğim ilk heyecan başka hastaların yanında dert anlatıyorum utana sıkıla, sekreteri desen o da azarlar gibi soruyor. Güler yüz yok hadi ama asık bir surat. Usg görüntüsü vermedi kağıt bitmiş diye. Zaten ilk kalp atışını duymuşum duygusalım, eşim duyamadı. Ne bileyim ya sevmedim hiç. Riskli bir gebeliğim olmasına rağmen ikili test için bana randevu bulamazsan başka doktora al dedi. Yani madem ben senin hastanım diğer doktorlar randevu bulamazsan da gel derken bu şekilde bir daha gelme der gibi başından savması hiç hoşuma gitmedi. Tercih meselesi tabii. Bekarken Nesrin Kalelioğlu'na muayene olmuştum, ablamın da doktoru, bence Zeliha Hanımdan çok daha iyi.
(433 puan) tarafından
Nesrin ide denerim olmadı. Umarım iyi geçer muayenem :)
(335 puan) tarafından
İnşallah iyi geçer memnun kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
(433 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim
0 oy
(5,148 puan) tarafından
Valla beni azarlamislar suyum geldi sandim dr da degil sekreteri ne isin var burda kendi doktoruna niye giye gitmedin dedi 15 haftamdaydim dr gore degisir bu durum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 82 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gamzeli.333 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
29 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Edcmnf (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 153 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Yekta.16 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu

406,296 soru

12,181,560 cevap

36,681 kullanıcı

...