0 oy
773 göst.
Diğer kategorisinde (117 puan) tarafından
Kızlar ayın 8inde doğum yaptım ikinci çocuğuma 10 günlük bebeğim var. Ablamın ise kınası var bu ayın sonunda. Ama maalesef gidemiycez çünkü iki tane çocuğum var biri daha çok küçük ve farklı şehirde 5 saat yol gitmemiz gerekiyor. Ablama söyledim ama annemin bundan haberi yok ve diger oğluma gelmeniz lazım teyzenin her zaman düğünü olmuyor diyor. Nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Söylesem ben suçlu olucam eşime bahane bulucak. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Sizce gidemeyecek olmam normal değil mi? Ben hamileyken tarihin kararı verildi hamile olduğumda olsaydı gidicektik her türlü. İki doğum yaptım iki doğumumda da annemgil gelemedi ilk doğumumda babam hastaneye kaldırıldı 3 günlük lohusayken biz gittik tam tersi apar topar. Bunda da ablamin gelinlik provası var diye gelemediler eşim vardı sadece yanımda kimsem yoktu. Bende her zaman doğum yapmıyorum ki. Haksız mıyım sizce de

28 Cevaplar

0 oy
(7,638 puan) tarafından
  Olay  olay  gıtme  da lohusa kadınsınız 
-Reklam-
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Daha yeni doğum yapmışsın. Zaten gitmeni beklememeleri gerekir. Kırkın çıkmadan 5 saat yol mu gitmeni bekliyorlar 2 çocukla hem de. 
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Sende annene de ki bende her zaman doğum yapmıyorum bir provaya sebep beni yoksaydınız benim halimi görmediniz nasıl gelebilirim lohusa halimle iki çocukla doktor enfeksiyon riski toplum içine çıkarma dedi diyip geçin bence ortamda bu kadar virüs var 15 20 günlük çocukla toplu ortama girmek çokta mantıklı değil hiç olmadı eşine at doğum yaptın onlar geldi mi biz iki çocukla nasıl gitcez dedi gönül koydu size de geç 
0 oy
(536 puan) tarafından
Üzmek istemem ama üvey avlat gibi davranıp hak iddia edemezler seninkide can el kadar bebeğin canim gelinlik provası nedir ya sende bir can getirdin dünyaya cokmu önemliymiş o önemli ise senin bebeginde önemli herkes gelcek kalabalik olcak bnm kızım 57 gunlukty kuzenimin vardı ayıp olmasn diye gittim mal gibi kızımın yanına gelmedi teyzem ilk çocuğum daha annemiz babamız da ayrı bir çok zorluka buyuruk biz şimdiki aklım olsa yapmazdm
0 oy
(881 puan) tarafından
Ben olsam gitmezdim gitmem de. Benim de ilk doğumumda gelen olmadı 4 senedir evliyiz hep biz gidiyoruz onwlr daha 2 defa geldi. Yine hamileyim hiç nasılsın diye soran bile yok. Daha 20 günlük bebeğinle nereye gideceksin otur evinde keyfine bebeklerine bak. Bebek uyusa diğeri durmaz o dursa bebek ağlar durur kalabalığa sokma derim. Kırkın çıkınca bir hayırlı olsuna gidersin belki 
0 oy
tarafından
Ben gitmezdim kendi ve çocuğun sağlığını düşünmen gerekiyor . Doğuma bile gelmemisler yabancı gibi ne kadar değer veriyolarsa o kadar ver 
0 oy
(617 puan) tarafından
Ben olsam gitmem net... Asagida okudum annennin gelmedigini falan lohusa halinle zaten seni beklemeleri hata bosver cocuklar perisan olur sen perisan olursa birde kalabalik ortam hastalik virüs mikrop minicik bebek Allah korusun hic gerek yok bence ablana ev gormeye gidersiniz sonra sakin sakin
0 oy
(14,487 puan) tarafından
Ne sebeple olursa olsun cenaze harici ani hastalık harici küçücük bebekle yola düşmem 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 204 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 400 göst.
13 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Beyaz Gül (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.
30 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ceylinbebekk (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 710 göst.