0 oy
338 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3 puan) tarafından
kızlar selam. ben evli değilim, sevgilimin annesi bana hediye almış. ben ona ne hediye alabilirim? fikir verebilir misiniz? kendisi başörtülü. trendyolda bulabileceğim bişiler önerirseniz ayrı sevinirim. tek başıma güzel şeyler bulamadım

13 Cevaplar

+2 oy
(709 puan) tarafından
Bir top kaktüs:))))
-Reklam-
+2 oy
(88 puan) tarafından
Yorumlara bak :D
(88 puan) tarafından
Senin ki en guzeliydi sanki bu yorumu yapmak için beklemişsin gibi :)
Hiç kaynananiza hediye almadınız mi yahu herşey tozpembeyken :PP
(698 puan) tarafından
Tabiki de geldi kaynanam para harcanmasını sevmez niye alimki kendime alırım
(88 puan) tarafından
Oğlunun parasını harciyorsun diye mi düşünüyor acaba :D çalışıyor musun bilmiyorum ama eğer sen çalışmıyorsan öyle düşünebilir
(698 puan) tarafından
Ben çalışmıyorum Ama yine de onca sıkıntısını Ben çekerken neden evin içine karışsın ki değil mi ama sonuçta Ben karısıyım Tabii ki de bana harcayacak bende inatla alıyorum ohh iyi oluyo
(88 puan) tarafından
İyi yapıyorsun
+1 oy
tarafından
Cadı süpürgesi al.
+1 oy
(698 puan) tarafından
Bi tane kazan al büyükçe içine koyarasın altına da odunlarla ateş yakarsın yandım gelin dedikçe altına odun atarsın
+1 oy
(780 puan) tarafından
Fotoğrafını çerçeveletip ver sana en büyük hediye benim de:))
(657 puan) tarafından
Afshagag :D
+1 oy
(88 puan) tarafından
Dekoratif vazo alabilirsin birde çiçek alsan içine koyar sonrada devamlı kullanır 

Hani böyle seramik çini gibi yada metal de olabilir şık olsun çiçek almasanda olur vazo olmazsa çanak şeklinde olanlarda olabilir 
(88 puan) tarafından
Yada Trendyol kullanıyorsa sevgiline soyle favorilediklerine baksın ordan kopya çekebilirsin beğendiği şeyleri Favori yapmıştır mutlaka
0 oy
tarafından
Mağazadan al marka hir eşarp 
0 oy
(766 puan) tarafından
Ailesiyle birlikte cehenneme bilet
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Guzel bir esarp olabilir  ben orkide almistim anneler gününde esimde anneme esarp almıstı 
0 oy
(22 puan) tarafından
Bı baharatlık takımı alabilirsin 

Ya da gzl bı fincan takımı 

Ya da gzl bı çanta 

Tesettürlü ama eşarp felan alacaksan marka bir şey almanı tavsiye ederim 

Aslında bir sürü alternatif var şimdilik bunlar var 
0 oy
(1,648 puan) tarafından

Seccade al , yatıp kalkıp senin gibi ince düşünceli bir gelin bulduğu için şükür namazı kılsın :D

0 oy
(17,749 puan) tarafından
Ben en son çay bardağı seti almıştım senin başörtüsü seçiminde güzel yaşına göre modellere bakabilirsin 
0 oy
tarafından
Ben nevresim takımı almıştım. İyi ki o zaman almışım, daha da alacak kadar düşünceli olamıyorum malesef.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 179 göst.
2 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 337 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fairytalee (2,605 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 251 göst.
16 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 276 göst.
30 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,800 cevap

37,569 kullanıcı

Kategoriler

...